امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
یوتاب پسر من سیر بشه تف میکنه. بعد دیگه خودمو بکشم هم یه قطره هم نمیخوره.
اینه که منم کوتاه میام. وقتی تف کنه دیگه تمیزش میکنم و میارمش بیرون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
اره دیگه کژال خب بچه هر موقع سیر بشه دست میکشه دیگه
اندازه گیری نمیخواد به نظرم
من حاضرم این شازده بخورههههههه کل هیکل منو تفی کنه  Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
نگران چاق شدنشم یوتاب جان
و گرنه با تفش مشکلی ندارم. تازه بچم تفش پرتابی نیست. فقط از دهنش میریزه بیرون Big Grin
پاسخ
تفو شوخی میکنم اره بابا
اصلا همه جیشون عسله این جیغیلیامون  Heart
اخه ورجه وورجه میکنن میسوزونن
خب اگه این حسو داری (البته نه به گفته بقیه، خودت) مثلا چیزای وزن گیرشو یکم کم کن
مثل مره، خامه، اب قلم، برنج و سیب زمینی و اینا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Nedaaa28
پاسخ
کژال جان درستش اینه با برادرت مقایسه نکنی و یا با هیچ بچه دیگه البته خودت قبلا گفتی که نمیکنی اگه دکترش و بهداشت اکی اند و روی نمودارش حرکت میکنه یعنی عالیه و کافی میخوره ترجیحا بچه نباید نه اون پایینای نمودار رشد بچسبه نه اون بالاها
ضمنا میزان مناسب غذا خوردن بچه رو تو تاپیک مامانا کذاشتم مال تغذیه دخترمه
وای اگه دکتر گفته اضافه وزن داره چربی و شیرینی و کربوهیدراتو کم کن همونا که یوتاب جان گفت
ضمنا نوش جونش Smile کلا بچه خوش خوراک میبینم روحیه میگیرم برای مجاهدت بیشتر برای غذا دادن به دخترم Smile
  • 2015، Rose، youtab
پاسخ
مرسی نونا جان
نه بهداشت فقط بهم گفتن درشته(چون قدش و دور سرش هم بالاتر از نموداره)
دکتر امیدوار هم به خاطر قدش تو چکاپ یک سالگی آزمایش تیروئید کامل نوشت. که وقتی چک کرد گفت مشکلی نیست. فقط مواظب باش چاق نشه
کلا تو این 15 ماه فقط همین جمله رو درباره وزن گفت.

من یه مشکلم اینه که پسرم و پسر خواهرم تا یه سنی دقیقا مثل هم بودن. بعد از یه مدت اون کلا به چیزی لب نزد و فقط شیر مادر میخورد. همین باعث شد وزنش ثابت بمونه. حالا دو تا بچه ها خیلی سایزاشون باهم فرق داره. و این باعث میشه من همش به خاطر غذا خوردن بچه تحت فشار باشم.

من یه مشکلم اینه که پسرم و پسر خواهرم تا یه سنی دقیقا مثل هم بودن. بعد از یه مدت اون کلا به چیزی لب نزد و فقط شیر مادر میخورد. همین باعث شد وزنش ثابت بمونه. حالا دو تا بچه ها خیلی سایزاشون باهم فرق داره. و این باعث میشه من همش به خاطر غذا خوردن بچه تحت فشار باشم.
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
کژال جان رو نموداره دیگه نمیشه که به بچه گرسنگی بدی به نظر من اهمیت نده به حرفای بقیه
غذاشم که جدا درست میکنی و پر روغن و شکر اینچیزا نیست
راه میوفته یه هوا لاغر میشه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
کژال جان به حرف بقیه اهمیت نده چاق باشن میگن چرا چاقن لاغر باشن میگن چرا لاغره مهم اینه دکتر راضیه و رو نموداره
پسر من تا قبل راه افتادنش تپل بود الان خودش عکساشو میبینه میگه من توپولو بودم میخنده
اون موقع تذکر میدادن حواست باشه چاق نشه موقع غذا خوردنش تعجب میکردن چقدر زیاد میخوره در صورتی که روی نمودار بود
بعد که راه افتاد کلا وزنش با اون شیب زیاد نشد قدش هم بلنده لاغر نشون میده الان میگن چرا لاغره چرا غذا کم میخوره و...هرچی هم من میگم وزنش رو نموادار ۱۴.۵۰۰ برای سنش و وزن تولدش خوبه باز حرف خودشون رو میزنن
  • nona، youtab
پاسخ
واقعا همینه اصلا به حرف مردم و اطرافیان کار نداشته باش وقتی رو نمودارشه و دکترم راضیه عالیه
  • Celin، youtab
پاسخ
کژال مگه چنده قد و وزنش؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن: