امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
چاره ت فقط دنده اتوماته راحت ميشي به خدا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
وای خریت کردم نگرفتم. الان که لحظه ای داره میره بالا
لیانه جون میان وعده میکس میوه منظورت اینه با بلندر میکس میکنی یا همینجوری برش میوه ها جدا جدا؟
  • liyane، youtab
پاسخ
بچه ها هر وعده بچه هاتون چقدر غذا میخورن
چند قاشق؟
  • youtab، دانژه
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۷:۵۹ عصر)ترگل نوشته است: وای خریت کردم نگرفتم. الان که لحظه ای داره میره بالا
لیانه جون میان وعده میکس میوه منظورت اینه با بلندر میکس میکنی یا همینجوری برش میوه ها جدا جدا؟

با بلندر
چون تجربه كردم ديدم وقتي تيكه اي ميدم دستش اون مقداري كه بايد بخوره نميخوره دوتا تيكه كوچيك ميخوره تازه اونم كلي طول ميده
ولي وقتي با گوشت كوب برقي ميكس ميكنم هم طعما باهم مخلوط ميشن و خوش طعم تر ميشه هم حجم خيلي زيادي ميخوره
  • Targol، youtab
پاسخ
ممنون که گفتی عزیزم. منم میوه‌های متنوع میذارم یکیشون فقط دو تا تیکه کوچولو نارنگی برمیداره. یکیشون دو تا تیکه کوچولو سیب. امتحان میکنم.
  • youtab
پاسخ
بچه ها ندا راست میگه این حلوای خرما یوتاب جان خیلی خوشمزه است و پسر من راحت خورد. اما دیگه شام نخورد. اگر میخواید به عنوان نیان وعده بدید زود بدین با شام فاصله داشته باشه یا آخر شب بدید که تا صبح راحت بخوابن. میان وعده نسبتا سنگینی. از خرما و گردو تنها سنگین تره. چون پسر من خرما دو تا بخوره دو ساعت بعد جا داره برای شام. ولی این خورد دیکه واسه شام سیر بود هر چی دادم نخرود
  • 2015، Nedaaa28، youtab
پاسخ
[تصویر:  62a38099-06c8-404c-8ece-ec1e349c40a1_w8vl.jpeg]
  • Celin، liyane، nona، youtab
پاسخ
هایا عکس با دستور مورد قبوله Smile
  • youtab
پاسخ
نونا جان دستور نون رو از مادرهمسرم پرسیدم قراره بیاد اینجا درست کنه با مراحل Smile ولی خودم تو نت سرچ کردم نان خراسانی با دنبه فکر کنم همونه ، تو نت باید توی فر میذاشتیم ، اما مادرش رو شعله پخش،کن درست کرده بود

هلیا جان اسم غداهات تو تاپیک عکس بذار
دستور میان وعده رو هم واسمون بذار لطفا
امروز پسرم شله زرد دو قاشق خورد ولی چون شکر زیاد داره بیشتر ندادم ، شله زرد رژیمی کسی سراغ نداره ؟ Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
اره ماهرخ این اسمش چیه؟
دستورش چیه
بگو شاید این شازده من بخوره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن: