موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
دقت نکردی کژال جان احتمالا
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
پف میکنه دقت کن این دفعه
فاطمه هستم
اعتبار:
35,283
بچه ها اصلا دست و دلم به پست گذاشتن نمیاد واقعا دلم پیش روشنکه و اون طفل معصوم
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اره نونا
خدا خودش کمکشون کنه
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان شما آموزش شب و روزو کی شروع کردید برای نی نی ها؟
پسر من روزا خوب میخوابه
خوابش سنگینه. به زور برای شیر بیدارش میکنم
ولی شبا سرویییییییس میکنه انقد نق میزنه.
گشنه هم نیستاااا. چون شیرخشک میخوره آمار خوردنشو دارم. بیخودی نق میزنه
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
بچه ها چند روز پیش مادرشوهرم که اینجا بود گفت دلم میخواد بچه رو ببرم حموم ، منم گفتم دفعه بعدی میگم شما بیاین ببرین
ظهر وسایل بچه رو آماده کردم به شوهرم گفتم بهش بگه بیاد ، بعد ۵ دقیقه خواهرشوهرم بدون ماسک اومد تو خونه که من میبرم مامانم گفته میترسه !! منم کارد میزدی خونم در نمیومد از اینکه دیدم بدون ماسکه و اینکه خیلی ریلکس اومده بره تو حموم
گفتم نه اصلا اگه مادر خواست بیاد ببره وگرنه خودمون مببریم
اونم رفت
میدونم خیلی بد گفتم عصبانی هم بودم ولی حق نداشتم به نظرتون؟ شوهرم میگه دلت از جای دیگه پر بوده الکی حساس شدی
توروخدا میبینین من با چیا سر و کله میزنم این وسط؟؟؟
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
بچه ها پسر من هربار شیرخوردنش یک ساعت طول میکشه تا زیرسینه م میخوابه و بلندش میکنم که اروغش رو بگیرم یا بذارمش سرجاش بیدار میشه و باز دهنش رو میچرخونه...فکر میکنم اصلا هیچی نمیخوره فقط مک الکی میزنه مگه میشه یک ساعت بخوره ولی سیر نشه...
بچه های سزارینی شما بعد که مرخص شدین خونریزی داشتین یا نه؟من الان ده روزه زایمان کردم ولی حتی یه قطره هم خونریزی نداشتم
فاطمه هستم
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
آره بنسای جان اتفاقا مامانمم گفت ترسیدم یهو بگی باشه ببر خیلی خطرناکه
فاطمه دقیقا پسر منم میخوره باز دهنش همش کجه ، بیشتر میخواد سینه تو دهنش باشه غریزشونه انگار
من خونریزی کم دارم در حد روز سوم چهارم پریود
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۳۰، ۰۹:۰۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۳۰، ۰۹:۱۴ صبح، توسط nona.)
ندا جان خیلی کار خوبی کردی ماسکم نداشت تازه بچه شما تازه از مراقبتهای ویژه اومده بیرون خیلی مواظب کرونا و هرنوع آلودگی باید باشید، بعدم شما برای دل مادرش اینکارو کردید حالا دیگه خودش ترسیده دیگه.
فاطمه جان دختر منم یه ماه همین بود دوست دارن مکیدنو گویا
کژال از شب اول تلاش کردم همیشه توذهنم این بود نوزاد همش خوابه یه پتو میکشم رو هردومون میخوابیم ولی زهی خیال باطل  اصلا تصورم بهم ریخت  اما بچه تازه متولد شده روز وشبش جابجاست طول کمیکشه بیاد سرجاش معمولا بیست بیست و پنج روز، دکتر دختر من که گفت ۷۰ روزم طبیعیه وای یادمه دخترم ۲۰ روز شب پنج دقیقه هم نمیخوابید مگه زیر سینه منم کل شبانه روز تو اون سه هفته فقط دو ساعت که شوهرم میومد میخوابیدم
بعدا یاد گرفتم زیر سینه هم میخوابه نمیدونم خودمم دراز بکشم یکم بخوابم. ولی تو تمام اون شبا از روز اول تا چشمشو میبست میذاستم تخت خودش درسته دو دقیقه بعد بیدار میشد اما خب حداقل بعد بیست روز عادت کرد سرجاش بخوابه، الانم که یه ماهه تختو کامل دیواره هاشو دادم بالا
فاطمه جان اصلا خونریزی یا لکه بینی هم نداری؟ چه حالب، من رسما سرویس شدم یک ماه و نیم داشتم میخوای به دکترت بگو بنظرم
تشکر Received: 2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
فاطمه جان من بعد زایمان نزدیک به دوماه خونریزی و لکه بینی داشتم. البته بدن ها متفاوته و یکی ممکنه کمتر یا ببشتر داشته باشه ولی چون میگی اصلا نداشتی بهتره که با دکترت مشورت کنی
|