امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
حالا من که خب کلا خیلی دختر دوستم ولی عاااشق اینم که اگر پسر دار شدم موهاشو بلند کنم و با کش ببندم خیلییی جذاب و کیوت میشن به نظرممم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
نه والا عین واقعیت چون بچه دوستی وگرنه بنظر من که پسر بچه ها خیلی جذاب لباس میپوشن Smile
الان عکس دخترمو با اون اباس بذارم قطعا دلتون میره ولی بچه داغون سد رفت دو ساعت دووم آورد تازه جنسش نرم بود و استرشم خوب بود
  • Rose، Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۳۶ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: حالا من که خب کلا خیلی دختر دوستم ولی عاااشق اینم که اگر پسر دار شدم موهاشو بلند کنم و با کش ببندم خیلییی جذاب و کیوت میشن به نظرممم

منم تا 2 سالگیش فقط یه بار توی حدود 3 ماهگیش زدیم که چون موهاش زیاد بود نمیشد توی حموم شست، تا 2 سالگی بلند بود و از بالا می بستم و خودم که عاشقش بودم... ولییییییی ولییییییی اینقدر کثیف کاری داشت، یه بار باید خمیر بازی رو ازش جدا می کردیم، یه بار خس و خاشاک... یه بار رنگ انگشتی یه بار ماست و غذا....
و دیدم که چقدررررررر موی کوتاه راحت تره والا Cool از اونموقع دیگه نذاشتم اونقدرا بلند شه...
باز جای تعجبه که مامان دخترا چجوری اینقدر به موهای دخترا رسیدگی می کنن که همیشه تمیز و براق و مرتب و بافته شده اس!!!!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
اره صنوبر خیلی بامزه میشن
  • صنوبر۷۱
پاسخ
نه عادت کردی رز به دیدنش مطمئن باش بقیه غش و ضعف میکنن براش

البته منم اباس برای دخترم خودم نمیگیرم حتما تایید باباشو میگیرم اخه من سلیقم زیاد اکی نیست وای چون باباش دید هنریم داره خیلی خوب انتخاب میکنه ( در مورد لوازم خونه و همه جی همینه کلا به اون واکذار کردم)
  • Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها پیجای lenakids و infinitykids هم لباسای خوشگل زیاد دارن
ایرانیا برند topline هم خوبه بچه ها
یادش بخیر اون موقع ها که ارزونی بود من واسه خواهرزاده هام فرت و فرت از ترکیه کارترز و نکست اصل میگرفتم اینقدر خوب بودن که نگو، الان که نوبت پسرم شده قیمتاشون جوریه که دیگه سایتاشونم نگاه نمیکنم، طفلک من...هق هق
  • Celin، nona، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
نونا من دختر خواهرشوهرم ۴سالشه
اصلا لباس نخی و راحت دوست نداره خانم Smile
همه ش باید چیتان پیتان بپوشه Smile
یه بار نخی راحت تنش بود( یه پیراهن خرگوشی خوشگل ) لباس براق من رو که دید ، بدو بدو رفت تو گوش مامانش یه چی گفت، رفتن تو اتاقش
دیدم یه پیراهن براق پولکی و زرق و برق دار تنش کرد هی هم من رو نگاه می‌ کرد
و دامنش رو نگه داشته بود و میچرخید
حالا صبر کن چه قرتی خانمی بشه دختر شما هم Smile
  • Celin، nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
رز منم حرفهای نونا رو تایید میکنم. لباس خوشگلها فقط به درد عکس میخورن. من برای تولدشون فکر کنم نزدیک به یک تومن دادم برای هر کدومشون یه پیراهن با دامن پفی خریدم فقط برای دو ساعت. که اونم صداشون درومد و اذیتشون میکرد. حالا نمیدونم چیکارشون کنم Sad
  • Celin، nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
شیدا جون اره بزرگ میشن قرتی میشن الان برادرزادمو میلینم دیگه Smile
ترگل واقعا به خدا من این پیراهنو ده بار انداختم تو ماشین اکلیلاش برن
  • Celin، Targol، شیدا
پاسخ
آخه من هیچ کدوم از این لباسای پفی و عروس و انیمیشن و اینا رو دوست ندارم رز.من لباس ساده و مینیمال دوست دارم(همون رنگ و رو رفته هاBig Grin).
[تصویر:  photo_2020-10-13_14-19-51_wkmk.jpg]
[تصویر:  گالری-15_f41s.jpg]
  • mahtakhanoum، nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان