امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
مبارک باشه نسیمه جان به سلامتی گل پسرتو بغل بگیری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
مبارکتون باشه نسیمه جووون
مسیر جهان دوره گردیست
  • نسیمه جااان
پاسخ
وای سایت برای من بالا نمیومد :||نسیمه جان مبارک شما و همسرتون باشه
به سلامتی بغلش بگیری گل پسر رو :*
من حدسم اشتباه از آب در اومد Big Grin

من از حسی که از بیان و نوشتارت میگرفتم همیشه شما رو مادر یه دختر بچه تصور میکردم Big Grin
  • نسیمه جااان
پاسخ
نسيمه مباركه به سلامتى بغل بگيرى پسرتو

رز من سوالايى كه پرسيديو جواب دادما
  • Rose، نسیمه جااان
پاسخ
مبارک باشه نسیمه جون، اول همه سلامتیش و بعدم اینکه گل پسره و پسر بیشتر دلت می خواست. خیلی خوشحال شدممم و سلامت بیاد بغلت
وای آره بعضا خیلی طول میدن. مال منم سر پسرم یه بار وسطش گفت برو دستشویی بیا و بعد سونوی سه بعدیم یه مدت کوتاه انجام داد و پسرم دستشو میذاشت رو صورتش. گفت از لحاظ سلامتی کاملا سالمه و برو یکم تو خیابون قدم بزن بیا که عکس صورتشم بگیریم واضح. دیگه من انقدر خسته بودم گفتم همون سلامتیش مهمه و عکس صورتشو نمی خوام.

شیدا حدس منم. البته من با حالتهام زمان دخترم مقایسه کردم. به نظرم واقعا از علامتها و حالتها نمیشه گفت. شاید مثلا فرم شکم مثلا یکم دقیقتر باشه که اونم تو هفته های بالاتر شکلش معلوم میشه که دیگه آدم جنسیت بچه اشو می دونه. دختر دارها شکمشون گردتر و خوش فرمتره. سر پسر یه جور شکم پایینتر و تیزه.
  • sims s، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جانم مبارکه
همیییشه کنار هم سلامت باشین مامان مهربون
پسر ۱۹ ماه ❤
  • نسیمه جااان
پاسخ
به نظرم نی نیت پسره سیما
  • sims s، نسیمه جااان
پاسخ
نسیییمه عزیزم مبارک باشه بسلامتی پسر قشنگتو بغل بگیری❤️❤️❤️ الان اومدم دیدم اینجا گفتی بچت پسره کلی ذوق کردم
  • نسیمه جااان
پاسخ
بله دقیقا مریم جون ، من دو تا از دوستام به فاصله دوماه باردار بودند، یعنی انگار همزاد هم بودند اینقدر که همه علائمشون مثل هم بود
ویارشون ، از نظر تغییرات ظاهری و..‌.
ولی یکیشون دختر دار شد، و اون یکی پسر دار.
اینها همش جنبه سرگرمی داره.
برای من امروز خیلی جالب بود، چون حدس زده بودم میخواستم ببینم حدسم درست درمیاد یا نه
واقعا هیجان داشت Smile حالا ببینیم حدسمون برای سیما و رخشید درست از آب درمیاد یا نه.
Big Grin
  • maryam_na، sims s، نسیمه جااان
پاسخ
آره بابا شوخی می کنیم Smile

سیما چون شما هفته ت پایینه، منتظر آب کلمت هستم Smile بعد روز تولدت هم نبود، نتونستم دقیق حساب کنم... اگه دوست داشتی ماه تولد میلادیت رو بهم بگو... روز تولد شمسی رو برای بدست آوردن همون ماه میلادیه که نیاز دارم

ولی بخوام از روی علائم فعلیت بگم، به نظر میاد شما هم پسر داری Smile ولی این ماه تولد میلادی و اب کلم رو اکی کنی، دقیقتر می تونم بگم ؛)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • sims s، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان