امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ترگلی منن اون میکس میوه های لیانه رو درست کردم 3 مدل مختلف نخورد که
لیانه جونم امیدوارم زود باز به غذا بیوفته
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، Targol
پاسخ
یوتاب بچه‌های من چیزهای میکس روون اگه خوشمزه باشه رو معمولا تو صندلی غذا و با پرت کردن حواسشون میخورن. یا اینکه وسط بازی و بدو بدو بدم بهشون. الان که بازیشون گرفته موقع دادن قطره‌ها و مولتی ویتامین میخندن و فرار میکنن تا گیرشون بندازم و بدم. حالت بازیه. امروز اینجوری دادم میوه رو. میکس نارنگی و سیب و اناناس دادم خودمم خوشم اومد از طعمش. میکس موز و سیب و اناناس هم خوشمزه بود.
  • nona، youtab
پاسخ
صنوبر خخخخخSmile
ترگل برعکس دختر من چیز روون دوست نداره اصلا تو جی میکس کردی خام یا پخته؟
ترگل اره صبح تا شب نشستم رو هوشش کار میکنم میخوام انیشتن تربیت کنم Smile بابا دلت خوشه ها همین که همت کنم غذا بدم هر کدوم یکی دو ساعت هنر کردم Smile ولی حدا از شوخی بازی های حرکتی بیشتر با باباشه یعنی بدو بدو قایم باشک و … من فقط کتاب میخونم، لگو چیدن، تفکیک رنگ لگو ( فعلا موفق نبودم توش) ، یاد دادن اندازه ها با این حلقه ها ( تو اینم خیلی موفق نبودم) ، حل شدن یخ تو اب گرم و این کارا رو بکنم اونم نه همشو هر روز روزی چند تا کتاب رو حتما میخونم بعلاوه دو یه تا ازین کارا
  • Targol، youtab
پاسخ
نونا چیکار میکنه غذای روون رو؟ تف میکنه یا دهنشو وا نمیکنه؟ دخترهای من انگار چاره‌ای ندارن قورت میدن. ولی امروزیو دوست داشتن.
من خام میکس کردم. خیلی وقته دیگه میوه پخته نمیدم. آهان البته دروغ نگم اناناسم کمپوته.
یه چیز دیگه هم اینکه در موارد نادری اگه ببینن منم دارم غذای اونا رو میخورم بهم اعتماد میکنن که پس قابل خوردنه و یه چیز سگ‌مزه‌ای نیست که مخصوص خودشون باشه. بعد میخورن. مثلا آب انار اینطوری بود که حاضر نشدن امتحان کنن مگر بعد از دیدن اینکه ما خوردیم.
  • liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل پسر منم غذای سفت و تیکه ای میخوره
لب به سوپ و فرنی و اینجور چیزا نمیزنه ماه هاست
منم توی پارچ مخلوط کن ریختم
منم کمپوت آناناس و موز و سیب یکیش
کمپوت آناناس و سیب و نارنگی یکیش
موز و پرتقال و نارنگی و سیب یکیش که نخورد به جاش لیمو امانیه قرمه سبزی رو 3تاشو خورد و با هربار خوردم قیافشو مچاله کرد که مردم براش
... 
منم بازیای بدو بدو و دنبال بازیو قایم موشک و یکیم من میشینم میاد پشت سرم تاب تاب یا میاد جلوم داد میزنه یعنی بخواب من نجاتت بدم بعد میوفته روم و بغلم میکنه خخخ منم هی میگم نجاتم بدیییین  Big Grin
... 
باباشم با تحرک بیشتر و هلی کوپتر و ماشین منترلی بازی و فوتبال در حدی که باباش شوت بزنه این برداره با دست بندازه براش
فکریم هنمین مکعبه روزی 1بار بعضی وقتا به خواست هودش 2بار
یکی دوتا کتاب 
حلقه هوش که یاد گرفته الکی بازی میکنیم
یه جیزیم داره توپ میندازیم بالاش طبقه طبقه میاد پایین با اون و همین دیگه
اهان با اون مکعبه رنگا و شکلارم هربار میگم بهش
دستت کو و پات کو و چشمات کو و زبونت کو و دلت کو یا اسم عروسکا و اسباب بازیارو بیارم بگم کو
یا فلان جیزو بده مامان
... 
راستی پسر منم بلاخره حرف زد  Big Grin
همه با ماما و بابا به خرف میوفتن ایشون با دد، آبه، به به، نه نه  Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • liyane، Mari90، nona، Rose، Targol، آیسان ۹۶، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۱۲:۱۲ صبح)Targol نوشته است: نونا چیکار میکنه غذای روون رو؟ تف میکنه یا دهنشو وا نمیکنه؟ دخترهای من انگار چاره‌ای ندارن قورت میدن. ولی امروزیو دوست داشتن.
من خام میکس کردم. خیلی وقته دیگه میوه پخته نمیدم. آهان البته دروغ نگم اناناسم کمپوته.
یه چیز دیگه هم اینکه در موارد نادری اگه ببینن منم دارم غذای اونا رو میخورم بهم اعتماد میکنن که پس قابل خوردنه و یه چیز سگ‌مزه‌ای نیست که مخصوص خودشون باشه. بعد میخورن. مثلا آب انار اینطوری بود که حاضر نشدن امتحان کنن مگر بعد از دیدن اینکه ما خوردیم.
وای خدا نکشدت با این تعریف کردنت Big Grin 
ببین کلا امتناع میکنه از خوردنش اگر هم اشتباهی دهنشو وا کنه تف میکنه بصورت پرتابی، ترجیحش غذاییه که زیر دندونش بیاد

نوش جونشون بشه عزیزم اناناس میوش خیلی دردسر داره همون کمپوتش خوبه
من هیچوقت به سمت خریدش نمیرم راستش حال پوست کردنشو ندارم از تنبلی
نارگیلم همینطور
میوه هم تابستونیا رو دوست داشت البته نه همشو ولی هلو، شلیل، هلو انجیری ، هندونه قشنگ دوست داشت با علاقه میخورد اما فعلا تو میوه های پاییزه ناموفق بودم الانم که بخاطر اسهالش اصلا نمیتونم بدم
البته کل فصول عاشق خیاره Sad
  • youtab
پاسخ
اوف منم. یعنی سر نارگیل چنان دهنی ازم سرویس شد که دیگه گفتم ولش کن. الهی بگردم قطع نشده هنوز؟ دختر تو نیاز به تعلیم نداره، ماشالله از همسن هاش جلوتره. غذا رو هم میبینی فردا پس فردا میگه به خاطر مسائل زیست محیطی نمیخورم، ولم کن Big Grin
یوتاب منم همین بازی‌ها رو میکنم باهاشون. وای نجاتم بدین خیلییی خوب بود Smile) تازه ما چهارتایی عمو زنجیر باف هم بازی میکنیم. وای یه بار بچه بودن من و همسرم هر کدوم یکی از بچه‌ها رو برداشتیم سلام سلام خاله بزغاله بازی کردیم یهو تو اون جلو عقب رفتن‌ها سرشون رو کوبیدیم به هم!! یعنی پدر و مادر اسکل که میگن ماییم.
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها همسرم دیروز گلودرد خفیف داشت امروزم آبریزش بینی
کاری میتونم‌انجام بدم در جهت پیشگیری از سرماخوردگی واسه پسرم؟ قطره سدیم کلرایدم نمیذاره بریزم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
ندا برای پیشگیری همون قطره خوبه
به موازات خودت، بخوابونش لای پات، دستاش رو باز کن و دستاش رو با دوتا پات کنترل کن، قطره رو بریز... روزی ۲ تا بسته رو اینجوری استفاده کن...
سرم شستشو بگیری هی پرش کنی به صرفه تره
بچه نمیذاره دلیل نمیشه ما کوتاه بیایم Smile نگران نباش از واکسن زدن یا عفونت بهتره، خودتم نگران نکن، چیزی نمیشه... کارت به نفعشه حتی اگه کسی مریض نباشه بهتره که آدم سالین رو استفاده کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
ندا دختر منم یه مدت مقاومت داشت الان با اسپری سدیم کلراید خیلی اکیه خلاصه مقاومتم کرد بریز Smile من که میریزم
نه ترگل جون دکتر گفت مهم نیست ولی احتمالا دو هفته طول بکشه برای اسهال اینطوری واکسن عقب نمیندازیم
تو شیطنت فقط جلوتره Smile اره اخرشم این بچه من وجترینی چیزی میشه Smile یا میره تو این معبد ژاپنیا یه مدت غذا نمیخورن فقط عبادت میکنن به اونا میپیونده Smile

نگران ابتلا هم نباش بچه ها معمولا مقاومترن خدا رو شکر

یوتاب جونم مبارکه حرف زدنش عزیزم بزودی بلبل میشه خیالت راحت
  • Celin، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان