امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
بچه ها چندتا راهکار به من بدید کلافه شدم
همسرمم هی غر میزنه مادری یاد نداری بچه غذا نمیخوره خودشم کمکی نمیکنه
بار روانی این موضوع بیشتر آزارم میده
چون بچه ی خواهرش کوچکتر از دختر منه و از صبح تا شب در حال خوردن غذاست خیلی چاق
هی روی مخ من هست
دهنش رو اصلا باز نمیکنه سرشو میچرخونه گریه و داده بیداد میکنه که غذا نخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۹:۳۱ عصر)Rose نوشته است: بچه ها نودل حتی خودتون هم نخورید، ترکیبات کاملا سرطان زا داره که اگه درست یادم باشه ثابت شده... به هر کسی هم می تونید اطلاع رسانی کنید...

خاک تو سرشون. من فکر میکردم مثل ماکارونیه. اخه چه فرقی داره که اینهمه ر..دن توش؟؟
  • Rose، youtab
پاسخ
هلیا دندون در نمیاره؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۶، ۱۲:۱۶ صبح)Targol نوشته است:
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۹:۳۱ عصر)Rose نوشته است: بچه ها نودل حتی خودتون هم نخورید، ترکیبات کاملا سرطان زا داره که اگه درست یادم باشه ثابت شده... به هر کسی هم می تونید اطلاع رسانی کنید...

خاک تو سرشون. من فکر میکردم مثل ماکارونیه. اخه چه فرقی داره که اینهمه ر..دن توش؟؟

ترگل نمی دونم... ولی به شدت ماده ی بدی استفاده می کنن...
منم یه زمانی خیلی دوست داشتم...
حیف بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۱۰:۴۵ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: رز ما واقعا ی سری غذاهای محدود رو میخوریم خیلی چیزا تو بشقاب ما جایی ندارن
نه بخاطر قیمتش واقعا خرج زیادی میکنیم برای شکم از مغزها گرفته تا پروتئین گوسفندی 
ولی طبق روتین اطرافیانمون کلا ی سری غذاهای محدود میخوریم مثلا کل روند هفته تقریبا میشه عدس پلو با گوشت چرخ کرده و قیمه و قرمه سبزی و شوید پلو با گوشت یا مرغ و چلو کباب مرغ خونگی و مرغ سرخ شده و شامی یا همون ک*ت*ل*ت و ..
سبزیجات هم سبزی خوردن تو سفره هفته ای چندبار هست ولی نمیشه به بچه داد میشه؟؟،
یا مثلا کنگر یا ریواس و کرفس و این چیزا رو اصلا نخوردم و نمیدونم چجوریه
بخاطر همین اینا رو به دخترم ندادم هنوز
مثلا خورشت کرفس یا کلم پلو برام عجیبه !
ولی باید اینارو هم اضافه کنم
واقعا من بهتون غبطه میخورم چجوری هم بچه داری میکنید هم این همه مدلای مختلف غذا میپزید

عاطفه ما وقتی مادر میشیم، باید یه سری تغییراتی در زندگیمون ایجاد کنیم... تقریبا می دونم که الان می خوای بگی ما باهم زندگی می کنیم و مجبوری وووو... ولی این انتخاب شماست که باعث اجبار اونها میشه... اگه شما خودت برنامه ی مشخصی تعریف کنی، درستشون کنی و دخترت رو با شکم سیر بفرستی بره، این شمایی که نشون میدی بزرگ و مستقل شدی و بعنوان یک مادر باید به انتخاب های شما احترام گذاشته بشه...

من که حالا نمیگم خیلی شف هستم... ولی منم شرایط خونه ی پدریم شبیه شما بود... یعنی چون مادرم شاغل بود، یه روز درمیون آبگوشت بود، وسطاشم یکی دو مدل پلوی مخلوط (مثل استانبولی) و خورش بود که دائم همونا تکرار میشد و ما غذای جدید هم درست می کردیم، استقبال نمی شد... ولی دیگه بعد از ازدواج که آدم اون شرایط رو نداره... از بعد از ازدواج شروع کردم دستورای مختلف رو تست کردن... و سعی کردم هر چی که توی بازار هست، توی خونه ی منم توی همون فصل استفاده بشه... واقعا بستگی به اولویت هامون داره...

حالا نه در مورد این قضیه ها، کلی بعنوان یک ناظر بیرونی فقط دارم میگم... چون دیگه مادر شدیم... شرایطمون با قبل متفاوته... مبارزه برای رشد کردن، دیگه ذات مادر بودنه...
  • atefehjjjjjjj، youtab
پاسخ
بچه ها خود رشته نودل رو میگید یا ادویه ش رو؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۱:۱۵ صبح)شیدا نوشته است: بچه ها خود رشته نودل رو میگید یا ادویه ش رو؟

خودش شیدا... 
ادویه ها هم که خیلی وقته میگن که غیرقابل اعتماده و آشغال توشون زیاد داره... یادمه خود ساناز مینایی همین رو می گفت و به همین دلیل هم می خواست وارد کار تولید ادویه بشه... 
دیگه ادویه مخلوط که بماند Confused Confused
  • شیدا
پاسخ
ررشته هاش شیدا جون

من برایخودمون درست میکردمم ادویشو نمیریختم جون پر از نمک بود خودم ادویه میزدم جدا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Rose، شیدا
پاسخ
یوتاب جان گل پسرت اشتهاش برگشت؟
پاسخ
بهتره سلین جون اما درست و حسابی نمیخوره
امروز از صبح 5تا نربع 2 در 2 تخم مرغ نیمرو و 3لقمه همون 2در 2 ارده شیره 
7تا قاشق مرباخوری دمپختک اونم به هوای سالاد شیرازی برنج و تو قاشق زدم جلوشو سالاد گذاشتم یه تیکه
1برش با قطر نیم میل سیب با پوست
1خیار 
شامم 5 قاشق مرباخوری عدسی همینو خورده فقط

با این همه بدو بدو از صبح تا الان اینا رو بریزم تو کیسه اخه چقدر میشه جمعا؟!!!!!
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان