امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال خیلی خندیدم Smile حتما نمیدونست دیگه احتمال انتقال آلودگی و هلیکوباکتر و اینا هست، الان با عکس العملت تا اعماق وجودش این آموزش رسوخ کرد Smile نه بابا داروی چی بدی Smile
والا همسر من چشم منو دور میبینه دیدم زیر گردن بچه رو میبوسه. حالا میدونه چقدر حساسما صدبارم گفتم فقط پس سر یا کف پا ولی بلاخره گاها زیرآبی میره.
ندا جون لابد خطری داشت که نمکو حذف کرده بود دیگه فکر نکن خیلی ایشالا شنبه جوابش عالی باشه یه درصدی هم نبود چیز اصلا خاصی نیست عددش خیلی به رنج نزدیک بود حتی نبود هم با درمان دارویی دوره ای حل میشد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شوهر منم ماچاي آبدار ميكنه از صورت پسرم
من اوايل تذكر ميدادم الان ديگه عادت كردم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال شوهر منم سیبیلاشو زده که بتونه بوسش کنه به منم میگه بوس کن صورتشو نیاز داره ، منم فقط نگاش میکنم حرفی واسه گفتن ندارم بهش
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها همسر منم پشت گردنشو میبوسه بعپ چند بار با حرص (البته حرص خوب) لپشو ماچ محکم کرد و گفت آخیییییش
منم چیری نگفتم حس کردم بهش چسبید
اما بیشتر شکمشو بازو و پاهاشو میبوسه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
من هم فکر میکنم بچه ها به بوسه و نوازش از طرف مادر و پدر احتیاج دارن.از نظر من همین که نزدیک دهن و چشم نباشه و خیسشون نکنیم کافیه
بوسه هدیه خداست به ما
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، نسیمه جااان
پاسخ
من تا دو ماهگی بچه‌ها فقط بازو و پا و اینجور جاها رو میبوسیدم. اما الان دیگه دلم طاقت نمیاره. همه جاشونو میبوسم Smile) به همه هم میگم من مادرشونم، فقط من باید ببوسم.
بچه‌ها چجوری مثلا یه ساعت و نیم مداوم شیر میدین؟؟ من فوقش نیم ساعت مداوم شیر خودمو بدم. اصلا جدای اینکه این تایم زیاد خوب نیست و احتمال اورال فیکسیشن و این حرف‌ها، من خودم کلااااافه میشم مدت زیاد. شما چقدر از خودگذشتگی دارید Big Grin
  • (کژال)، 2015، nona، Paula، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون دوستان از دلداریتون. ولی خدایی مورد من از همه حاد تر بود Big Grin مخصوصا که بچه تو این سن خیلی دستشو میماله به چشمش و تو دهنش میکنه
دیشب که دستاشو شستم. امیدوارم شوهرم ازین به بعد به پاهاش بسنده کنه
راستی شما شیشه شیر نی نی هارو چجوری میشورید و استریل میکنید؟
میدونم این شیشه ها پلاستیک نیستن که با حرارت خراب بشنااااا. ولی نمیدونم چرا دلم باهاشون صاف نیست. از  سری بعد شیشه هاشو پیرکس میخرم. از نظر روانی با پیرکس راحت ترم
  • 2015، nona، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون پیشنهاد میکنم پیرکس نخری! خدایی نکرده اگر بشکنه هزار تیکه میشه و خطرناکه. الآن بچه کوچیکه ولی بزرگتر که بشه مدام شیشه رو پرت میکنه
برای شستشو هم من بعد از هر بار شیردهی، با آب گرم و شیشه شور میشورم و هر چند وقت هم حدود دو-سه دقیقه شیشه رو میجوشونم با حرارت خیلی کم. سر شیشه رو در حد چند ثانیه میجوشونم چون زودتر خراب میشه
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترکل جون دیگه تو‌ کوچیکی تو همون ماه اول اینقدر زیر سینه میموندن والا الان بزور یک ربع نگهش دارم آرزومه عین قبل شیر بخوره طفلک خیلی کم غذا شده حالا امروز نوبت ویزیتشه اصلا نگاش میکنم لاغر شده قشنگ Sad
  • (کژال)، 2015، Paula، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان من هم دلم با تلقی ها صاف نیست. تا حدود ۱۰ ماهگی شیشه پیرکس استفاده کردم. ولی واسه بعدش که هم واسه بچه خطرناک نباشه و هم واسش سبک باشه تلقی گرفتم. البته شیشه اونت چند بار از دستم افتاد رو سرامیک و آخ نگفت. البته هر بارش هم دقیق چک میکردم که ترک و لب پر نشده باشه. بار آخر هم که افتاد فقط یه ترک گنده روش افتاد که انداختمش دور. ولی هیچ وقت خرد نشد. ولی باز واسه سن بالاتر تلقی ایمن تره. واسه شستشو هم با آب خیلی داغ هر دو نوع رو میشستم و چند دفعه یک بار ۳ دقیقه میجوشوندم.
  • (کژال)، 2015، nona، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان