موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,307
منم شبها تو اتوبان دید ندارم نمیرم... نمیدونم چرا آینه هام همیشه بارون زده و لکه داره شبهام نور میفته توش دیدشون خیلی کمه..
پارک دوبلم اگر جا تنگ باشه نمیزنم..
فری برد جانم چه همکار خوبی بوده.. ووویییی همکارهای ما رو میگی!!! خدا به دور... اصلا ازین رفتارهای خوب ندارند..
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
فری برد دمش گرم. چه مهربون. من حالا نگم که از ترس اینکه بلد نباشم پارکینگ پارک کنم اصلا نگفتم منم پارکینگ میخوام!!
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
اعتبار:
4,289
ترگل چه حرفه ای شدیا ... فقط حرفه ایا با وانت بار و نیسان تصادف میکنن ...
من که تازه فهمیدم چه استعداد و هیجانی تو رانندگی دارم. واقعا حیف این همه سال خودمو محروم کردم. یعنی رانندگی با سرعت بالا و موزیک بلند ... تراپی این روزای منه ...تو دنیای موازی قطعا راننده اتوبوس خط تهران شمال میشدم.
ولی منم مث دنیا توی جاده تاریک دیدم خیلی کمه و خیلی اذیتم ... یه شب رفتم دنبال فامیل فرودگاه. اصلا یه وضعی بود. یه ساعت رانندگی تو یه بزرگراه پرسرعت ... من قشنگ هیچی نمی دیدم. کلی مسیر گم کردم و تو جنگلای تاریک و پر پیج وخم ... یهو همراهم گفت چراغ ماشینت خاموشه که ... وسط راه کلا چراغ ماشینو خاموش کرده بودم : ))
از پارک هم بگم که عاشق پارک موازیم. تخصصم اینجوریه که کج میرم توی پارک یه طوری که راننده بغلی نمیتونه از ماشین پیاده بشه : ))
پارک دوبل هم مرحله مرحله جلو اومدم و بهتر شدم ... ولی همچنان علاقه شدیدی به جدول دارم ...
البته انصافا رانندگی تو خیابونا و جاده های ایران خیلی پیچیده تره .... اینجا بیشتر باید قانونمند رانندگی کنیم، منم عاشق قانون و قانونمندیم ...
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
اعتبار:
25,418
من اصلا دوبل نمیزنم!! انقدددددر میرم تا بتونم معمولی پارک کنم. یعنی اگه از غرب که میرم شرق نزدیک محل کار جای پارک نباشه اونقدر مستقیم میرم تا بندازم دماوند و فیروزکوه
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۵۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۵۸ عصر، توسط ستیلیته.)
ترگل جان فیروزکوه رسیدی خبرم کن، اونجا شرکتمون امکانات پذیرایی و اسکان داره، سفارش کنم ازت پذیرایی کنن اذیت نشی.
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
اعتبار:
25,418
مرسی ستیلیته. خبر میدم. تا شب میمونم فیروزکوه، شبرو برمیگردم که جای خالی نزدیک شرکت پیدا کنم معمولی پارک کنم.
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۲:۴۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۲:۵۰ صبح، توسط Mari90.)
من قبلنا دوبل نمیرفتم ولی الان خودمو به چالش میکشم
هزار بار جلو عقب میکنم تا بالاخره درست بشه البته اگر عجله نداشته باشم
هیچی بدتر از رانندگی تو بارون سیل آسا وحشتناک نیست فقط خدارو شکر شمال زندگی نمیکنم
تشکر Received:
3,205 in 1,261 posts
تشکر Given: 2,037
اعتبار:
4,723
آره بچه ها ازش پرسیدم فامیلیشو.فامیلیشم گفت ولی من یادم نیس خخخ فقط گفت از بخش مالی یادمه.بعدش یه زنگم بهش نزدم عذرخواهی کنم تا حالا ندیده بودمش نمیدونم اصلا منو میشناخت اونم یا نه
به نظرتون پیگیری کنم پیداش کنم زنگ بزنم یا بیخیالش بشم؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya، خانم فسقلی