۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۰:۳۰ عصر
اره دقیقا سوفی جان هندیها رو هم گفتند
چینیها رو نمیدونستم
واقعا چه خبره چرا آخه
چینیها رو نمیدونستم
واقعا چه خبره چرا آخه
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۰:۳۰ عصر
اره دقیقا سوفی جان هندیها رو هم گفتند
چینیها رو نمیدونستم واقعا چه خبره چرا آخه
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۰:۴۲ عصر
صنوبر جان یادته بهت خصوص زدم گفتم من ریسک معرفی دکتر قبول نمیکنم؟!!
انگار حق داشتم حساس باشم
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۰:۴۴ عصر
اقا قضیه دکتر رخشیدو بما هم بگید؟ چی شد؟
ساین درست دیدم بارداری دوم؟!
![]() بذارید خود رخشید بگه من البته نمیدونم دکترش همون دکتر شماست سلین جان یا نه فقط به نظرم بیش از اندازه و کمی عجولانه استرس داده بود
بچه ها منم رفتم سونو غربال اول بهم جنسيت نگفت
ولي جالبه الان كه ميرم مطب از هر خانوم بارداري ميپرسم جنسيت بچه ميگه پسر برام خيلي جالب بود نميدونم چرا اينقدر پسر زياد شده ميگم نكنه تو آب و غذا يه چيزي ميزيزن ![]()
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
به به سلین خانم رفته تو فاز بچه دوم
![]() سلین اسم دکترت چیه؟ رخشید بیا بوگو دکترت چه استرسی بهت داده بوده؟ صنوبر من مثال نقض واسه فرم شکم دیدم اطرافم. زن داداشم بچش دختر بود شکمش تیز بود. دختر داییم پسر داشت شکمش گرد بود و رفته بود تو پهلوهاش.
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۳۳ عصر، توسط نسیمه جااان.)
منم شکمم تیز نیس
گرده کاملا اینم نقض بعدی ![]() ساغر منم اتفاقا داشتم فک میکردم چرا تعداد پسرهایی ک ب دنیا میاد بیشتر شده جدیدا!!! از وقتی دقت کردم اکثر ر ر سزارین هایی ک میاد،بچه شون پسر هست
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نونا جان دلایلت برای بچه دوم رو اسکرین گرفتم گذاشتم جلو چشم شاید سر عقل بیام اما هنوز نیومدم
![]() ماهور ![]() ![]() امروز اگر خونه ما بودی من و پسرمو میدی خودت میگفتی تو دیگه بچه نیار ![]() دکتر محمدی یکی از بچه های نو عروس بهم معرفی کرده بود منم به دوتا از اقوام معرفی کردن اونا هم راضی بودن واقعا ناراحت شدم که باعث ناراحتی رخشید جان شد منم شکمم گرد بود آخر هم اونقدر که تو عکسای بقیه دیدم بزرگ نشد هیچ کس باورش نمیشد ماه آخرم حتی روز آخر و زایمان من شکم بزرگ میخوام ![]() مامانم همش نگران بود چرا شکمت پایینه
به به سلین جون روزی دو مرتبه نگاش کن
آره ماهور حتما همین میشه ![]() سلین جان نه شاید رخشید راضی باشه و من بد برداشت کردم
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۵۵ عصر
بچه ها ممنونم از پیام های پرمهرتون
![]() |