۱۴۰۱/۹/۲، ۱۲:۱۸ صبح
سلین جان مدلش اینه:
SMS46GI01B
SMS46GI01B
مشاوره ی خرید لوازم برقی
|
۱۴۰۱/۹/۲، ۱۲:۲۶ صبح
مرسی صنوبر جان
پناه جان بوش کدوم گارانتیش معتبره؟
۱۴۰۱/۹/۲، ۰۱:۰۶ صبح
۱۴۰۱/۹/۲، ۱۰:۲۷ صبح
ممنونم ازت پناه جان لطف مردی
من لباسشوییم ال جی کره هست از دوست پدرم توی جمهوری گرفتیم اما بتده خدا فوت کرد 2سال پیش بچه ها از جای مطمئن بخوام بگیرم اما به صورت چکی باید از کجا بگیرم که مطمئن باشه واقعا نمیشناسم الان این ترکو المان این توضیحاتی که دادین رو واقعا من نمیدونستم ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۳، ۰۱:۳۶ صبح
نونا جان دوو هم من شنیدم خوبه. اتفاقا سوال من هم هست. به نظرتون بین دوو، بکو و بوش ترک کدوم بهتره؟
سلام بچه ها
من تصمیم گرفتم که با پولی که دستم اومده، دستگاه تصفیه هوا بگیریم... واقعا هوای تهران خییلیییییی فجیعه... مدل یا برندی می شناسید که خوب باشه؟ این یون منفی ساز چیه و چقدر واقعیت داره؟ من نهایت پولم 15 تومنه، اگه بتونید بهم یه مدلی معرفی کنید که ارزونتر از این ها باشه خب خیلی بهتره برامون... ولی اگه مدلای درست و حسابی بیشتر از اینا قیمتشون باشه هم می تونم تا 20 تومن هم جمع و جور کنم... یا حتی اگه مدل نمی شناسید، می دونید از کجا می تونیم بریم و ببینیم و بخریم؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
رز اگر میتونید برو ولیعصر پایین جمهوری، پر از تجهیزات پزشکی فروشی هست.
من مامانم اینا از خیلی قدیم زیکلاس مد ZyklusMed دارن که بد نیست. اونی که اونا دارن قیافهش تو همین مایههاست: https://www.digikala.com/product/dkp-397...دل-ly868c/ یکی دیگه از دوستامم داره و همیشه روشنه. بذار ازش بپرسم ببینم مدلش چیه میام میگم. از دوستم پرسیدم. این مدل شیائومی رو داره که ارزونترم هست: https://www.digikala.com/product/dkp-766...-مدل-4pro/
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۳:۲۹ عصر
رز بهترينش دلونگيه كه بعيد ميدونم پيدا كني ولي بازم پرس و جو كن
دلونگي خوبيش به اين بود كه موتورش خيلي قوي بود حتي وقتي در و پنجره هم باز بود ميتونست كار تصفيه رو انجام بده زيكلاس مد هم دستگاه خوبيه فقط خواستي بخري حتما بپرس چه مساحتي رو ميتونه تصفيه كنه بحث فيلترهاش رو هم جدي بگير و اگر ميتوني يه فيلتر رو هم زاپاس بخر
۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۱:۴۰ عصر
بچه ها ، الان تلویزیون خوب چی هست؟
چه مارکی پیشنهاد میدین؟ از مارک های ایرانی مثل اسنوا |