۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۲:۴۲ صبح
مرسی قشنگای من
ایشالا خوب خوب بشیم همه
ایشالا خوب خوب بشیم همه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۲:۴۲ صبح
مرسی قشنگای من
ایشالا خوب خوب بشیم همه
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۴:۳۲ صبح
من نصف شبى تست كلم قرمز رو انجام دادم، مايل به صورتى نسبتا تيره بود حالا رز بيا تفسير كن
نسیمه به دکترت بگو برات منیزیوم تجویز میکنه گرفتگیت کمتر میشه، تمرینات کششی عضلات پشت پا رو هم انجام بده اون خیلی کمک کننده هست
ترگل منم با خودم همین فکرو میکردم که تهوع حداقل لاغرم میکنه، نشون به اون نشون که دقیقا تو اوج تهوع و ویار که هیچی نمیتونستم بخورم و همش بالا میاوردم دو کیلو اضافه کردم.
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۱۷ صبح
نسیمه ، سوفی درست میگه منیزیوم بگو دکترت بنویسه. خیلییی مؤثره. من همش پام میگرفت شبا از درد گریم میگرفت. دکتر پنیزیم داد خیلییی بهتر شدم
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۹:۳۷ عصر
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۴:۳۲ صبح)sims s نوشته است: من نصف شبى تست كلم قرمز رو انجام دادم، مايل به صورتى نسبتا تيره بود حالا رز بيا تفسير كنطبق همون پیش بینی قبلیم، پسر ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۹:۳۸ عصر
بچهها پیجی دارین که خشککن تکی داشته باشه؟
میشه اگه سایت یا پیجی برای لباس یا لوازم سیسمونی دارین که راضی بودین معرفی کنین ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۹:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۹:۴۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
ثمین جان من از یه فروشگاه خرید کردم ،اتفاقا یه دونه خشک کن خریدم تست کنم جنسش رو ،تکی میداد فک کنم دونه ۳۵
رسید جنسش نخی و نرمه ،سایزش هم خوبه ملیکاکیدز اسمشه اگه کارترز بخوای من صبح چک کردم ،فروشگاه آقابزرگ داشت ،اتفاقا از دیجی کالا ارزون تر قیمت زده بود،پک ۴تایی ۱۹۵ پیج نی نی لوبیا هم لباساش خیلی گوگولی ن ،ندا جان معرفی کردن منم خواستم بگم پسر ولی وقتی گفتی صورتی تیره ،گفتم شاید ب سمت بنفش باشه طیفش بنفش دخمله
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۹:۵۲ عصر
عه چه خوب شد گفتی پس ،نزدیک بود سفارش بدم
اخه حضوری رفتم چندتا سیسمونی کارترز نداشتن حالا نهایت گیرم نیومد از همین ک تکی گرفتم ۳ تا دیگه میگیرم
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۰۵ عصر
ممنون نسیمه مهربون
آره سایتها هم معمولا کارترزشون ناموجوده
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۵۰ عصر
بچه ها سایت ریمان(rimanhome) من زیرانداز تعویض و چندتا چیز دیگه گرفتم خیلی راضیم، خشک کن تکی هم داره
|