۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۱۰ صبح، توسط Arezoo1984.)
ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!!

امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب)
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۱۰ صبح، توسط Arezoo1984.)
ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!!
![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۱۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۲۱ صبح، توسط mehrasa20001.)
بچه ها یه نکته در مورد تغذیه که خودم تجربه کردم بگم
دیشب شام قرمه سبزی داشتیم پسرم تا اومد سر میز گفت من لوبیاشو نمیخورم گوشتش رو نمیخورم و اب خورشت هم نمیخوام! من خونسرد گفتم شما خیلی قرمه سبزی دوست داری و واقعا هم دوست داره ها ولی اولش غذا رو میبینه کلا بد شروع میکنه! گفت من برنج خالی میخوام من: فکر کنم الان میل نداری میخوای بعدا بخوری بعد باباش شروع کرد تعریف کردن یه ماجرا که براش جالبه تو این فاصله اولین قاشق رو گذاشتم دهنش بعد دومی و سومی و ... وسطش بهش ماست دادم یهو گفت بابا یه دقیقه صبر کن... بعد گفت مامان میدونستی وقتی ماست میدی عالی تر هم میشه و دهنش رو کامل باز کرد واسه لقمه بعدی و تا ته غذاشو خورد و بازم درخواست غذای بیشتر کرد خواستم اینو بگم که تو سن بالای دوسال یه مقدار لجبازی یه مقدار استقلال یه مقدار ناز و ادا طبیعیه پسر من تا شروع نکرده ممکنه لب و دهن کج کنه واسه غذا ولی شروع که میکنه تا کامل سیر نشه واقعا پا نمیشه اولش باید صبور بود و خوب شروع کرد واقعا حوصله به خرج دادن و خلاقیت برای غذا دادن به بچه ها خیلی مهمه برای همتون ارزوی صبر و حوصله دارم مامانای مهربون برای اینکه اسپم نباشه پیامم صبحانه نون و کره و مربای هویج خونگی و نون و پنیر کم چرب ناهار برنج و کباب تابه ای میانوعده شیر و یه دونه گز پسته ای یه دونه موز شام قرمه سبزی و ماست بعد شام یک چهارم بستنی قیفی بادوم زمینی یه کم نخود چی و کشمش در حد پنج شش تا دونه از هرکدوم ![]() • Arezoo1984، Elhamgoli، liyane، Nedaaa28، youtab، خانم فسقلی، مینو، نرگس، نسیمه جااان
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۱:۰۴ عصر
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۱:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۱:۲۰ عصر، توسط شیطون خانم.)
لیانه
![]() دیروز صبحانه نخورد ![]() ناهار آب گوشت قلقلی و ماست میان وعده سیب و موز شام برنج و مرغ و هویج تنقلات: مویز و توتخشک و پسته لیانه خدا خیرت بده منم ازت تنقلات دادن یاد گرفتم ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۴:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۴:۲۲ عصر، توسط خانم فسقلی.)
صبحانه: حریره بادام
میان وعده: انار- بیسکویت مادر و شیر پاستوریزه ناهار: بلدرچین و پلو زعفرونی عصرانه: کیک خونگی و شیر کاکائو خونگی- خرما- گردو- پسته- بادام شام: سوپ بستنی ام بینش با باباش میخوره جدیدا عاشق بستنی شده
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۴:۴۸ عصر
صبحانه املت پیازچه و پنیر و گوجه
میان وعده پرتقال و سیب و خرمالو ناهار جوجه کباب و کته و لوبیا سبز و قارچ و گوجه میان وعده آش بلغور و خرما گردو شام ک*ت*ل*ت و گوجه و خیار شور و ریحون و دوغ
صبحانه حلواشکری و کره و مربا
میان وعده میکس نصف موز، نصف سیب، یه حلقه اناناس، نصف یه پرتقال و آب نصف دیگه پرتقال ناهار قرمه سبزی و ماست عصرونه آجیل، میوه خشک، اا لیانه یادم انداخت نصف شیرعسل دنت هم دوتاشون با هم خوردن و یه ذره گوشت چرخکرده تفت داده شده شام سوپ ماهیچه و عدس
۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۵۰ عصر
صبحانه نخورد
ناهار یک قاشق عدس پلو با گوشت عصرانه میکس گلابی ، سیب قرمز ،ماست ، چیا ، خرما که خیلی بدمزه بود ولی خورد ![]() شام سوپ( بلدرچین و کدو حلوایی و ماش و کینوا و گندم )
پسر ۱۹ ماه ❤
صبحانه اسکرمبل، تخم مرغ ابپز، یه برش سنگک و پنیر ( نصف اون برش سنگک فقط) وافل و یه تکه خیار و گوجه هم فقط بخش خیار گوجه خورده شد.
میان وعده: پنکیک موز (اصلا) ناهار: سینه مرغ زعفرانی و کته و سبزیجات (یک تکه سیب زمینی و سه تا برش فلفلدلمه خورده شد) عصرانه: یه پیاله کوچیک ماست پسته ( خورده شد)بانصف خیار شام: ک*ت*ل*ت در حال پخت ( خدا بخیر کنه) |