امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
منم خیلی به فکرشم خبری نیست ازش
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون هر جا دوست داری بزن واکسنو اصلا اجباری نیست به محل خاص
ترگل جون خدا کنه نباشه امروز نبردمش خسته بود خوابید دیدم گناه داره بیدارش کنم فردا میبرم. نمیدونم والا از اول بجز شیر و لبنیات غیر تخمیر شده و‌ حبوبات رژیمی نداشتم امیدوارم نیاز به رژیم غذایی نباشه ترکل آخه دخترم شیر خسکی که نیست فقط تغذیش شیر مادره یعنی اگه مساله ایم باشه خدای نکرده مربوط به شیر منه

کاش روشنک با خبر سلامتی خودش و دخترش بیاد

نه ترگل نمیپیچه دیگه یاد گرفته پی پی کردنو تقریبا، یه لحظه تمرکز میکنه بعد پی پی میکنه

هرچی فکر میکنم چیز جدیدی دیروز و امروز نخوردم
دوغ دیروز فقط خوردم که اونم دکترم گفته بود دوغ و پنیر و هر فراورده لبنی تخمیر شده اکی هست. سس قارچ خوردم توش یه کم شیر و خامه داشت ولی خب تو این سه ماه چندین و چندبار خوردم این سس رو‌حتی خانه هم با اینکه تخمیر مشده خورده بودم قبلا.

ندا جون جواب تیرویید چی شد عزیزم؟
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون چیزی که دکتر علی‌مددی بهم گفت این بود که بدنشون یهو ظرفیتش تموم میشه. وگرنه خوب منم قبلا لبنیات مصرف میکردم.
در مورد دفع هم فکر کنم علت پیچیدن درد به خاطر لخته‌های خونه. نه اینکه بلد نباشن پی‌پی رو. البته بازم میگم انشالله نیست. من فقط تجربه یه نفرم اینا رو میگه. حالا انشالله دیگه نبینی خون رو. فقط به نظرم اگه فعلا نمیخوای ببری دکتر انواع لبنیات و مشتقاتش رو حذف کن و روزی دو تا کلسیم دی بخور ببین چی میشه.
  • (کژال)، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جاااااانم الهی بگردم واسه اون خوشگلم
انشالا که چیز مهمی نیست عزیزم و زوده زود رفع بشه
...
ندا جان برو هرجا راحتی بزن
من خودم از بهداشت متنفرم واکسنای پسری رو هم تو مطب دکتر خودش میزنیم...
آقا پسرم دیروز پرونار زد
اینجانبم از ساعت ۶تو ایران مالم برای واکسن خودم
شمارم ۱۰ عه از ۸شروع میکنن
خوب شد زود اومدیم که ده نفر اول بزنیم بریم
الهی که بلا و مریضی از همهههههههههههههه دووووور باااااشه... Heart
  • (کژال)، Arezoo1984، mona70، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، پری سیما
پاسخ
ترکل جون نه منظورم این بود قبلنا زور میزد بخاطر بلد نبودن الان اون موضوع مرتفع شده امیدوارم بابت موضوع جدید پیچ نخوره. اره حذف میکنم کلسیم سیترات که از هفته ۱۸ بارداری تا الان دارم میخورم الان منتظرم شیرشو بخوره عوضش کنم ببینم چه خبره خدایی دیگه هم. فلاکس هم کولیک هم آلرژی زیاده گناه داره
مرسی یوتاب جونم ایشالا
ایشالابسلامتی واکسنو بزنی
  • (کژال)، mona70، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، پری سیما
پاسخ
بچه ها ریزش مو گرفتم شدید یادمه شمیم جون که گفتن از ماه سوم شروع میشه ….
  • Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يعني منم كه شير نميدم ريزش مو ميگيرم؟؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان پرونار رو کجا زدی؟
چه جوریه؟ سبک واکسنش؟
من دخترم رو این روزا باید ببرم برای واکسن پرونار.

یه سوال دیگه...
یکی دو هفته ایی میشه که دخترم تو روز درست و حسابی نمیخوابه در حد چرتهای نهایت بیست دقیقه ایی، بعد یهویی ساعت شش عصر میخوابه تا صبح. امروز که از ۵ خوابید!!
این طبیعیه؟!! من دارم نگرانش میشم Sad
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سوال میپرسید بگید چند ماهه هست بچتون.من یادم میره.ممنون
ارزو جان یعنی چی یهو میخوابه تا صبح وسطش پا نمیشه شیر بخوره؟
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو پریونار رو مطب دکتر میزنه. حتما مال کارخونه فایزر باشه. موقع زدن درد داره پنج دقیقه گریه میکنه و تمام دیگه هیچ مراقبت و دردی نداره
آرزو فک کنم نی نیت دو سه ماهه هست ببین یعنی از ۶ عصر مثلا تا ۶-۷ فردا میخوابه؟

ببین دکترای من که برای زیر یه ماه ممنوع کرده بودن خواب بیش از سه ساعت رو . بعد یک ماه به شرط اینکه شیر طول روز و‌قبل خواب به اندازه خورده باشه از ۱۰ تا ۶ صبحم اکی دادند گفتند اگر بیدار نشد بیدار نکن که البته دختر من از دو ماهگی اینطوری خوابید. الان که یه ماهه طول روز شیر اصلا درست نمیخوره اصلا شب بیدار میشه خودش برای شیر.

لیانه مگه خودت شیر نمیدی؟ اگه نمیدی فکر نگنم ریزش بگیری
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان