امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
نسیمه بهداشت سمت من کلاس نداشت
منم آنلاین شرکت کردم
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
رخشید من کل دوتا بارداری هام درد و انقباض داشتم 
شیاف تا حدودا ۳ ماهگی بعدم ایزوکسی پرین میخوردم 
همش حس پریود شدن داشتم خیلی بد بود 
فعلا شیاف بدار و با دکترت مشورت  بود انشاله ک گذراست برا تو 
ب خودت هم فشار نیار زیاد سرپا نمون
خم و راست شدن پله بالا پایین رفتن من اینارو تا سه ماه سعی می‌کردم مراعات کنم
  • رخشید
پاسخ
مرسی الهام جان اره از بعدازظهر کار خاصی نکردم سعی کردم استراحت کنم ... ببینم تا فردا چی میشه
الان شیاف گذاشتم
  • Elhamgoli
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۴۷ عصر)نسیمه جااان نوشته است: میگم دخترا باید برم بهداشت منطقه پرونده تشکیل بدم بعدا ک واسه واکسن بیبی اوکی باشن؟
کلاس های بارداری و اینا اونجا برگزار میشه؟

برای واکسن نه نیازی نیست که از الان پرونده تشکیل بدی اما می تونی از خودشون هم بپرسی...

برای کلاس بارداری، از همین الان، برنامه بریز، البته شما خودت کادر درمانی حتما دوست و آشنا داری و می دونی کجا می خوای بری یا نری، اما مثلا خودم چند تا بیمارستان رو مدنظر داشتم... رفتم بازدید کردم، توی کلاسای قبل زایمانشون شرکت کردم (2 تا بیمارستان) و خب اونایی که اونجا زایمان کرده بودن رو می دیدم و صحبت می کردم... 
همون موقع چندین ماما رو هم فالو داشتم و لایواشون رو دیده بودم و مدنظر داشتم... با یکیشون هم صحبت کرده بودم...
یکی از کلاسا رو حدود 15-20 هفته رفتم، یکی از کلاسا رو هم فکر کنم 32 به بعد بود رفتم...
از 30 هفته هم فکر کنم کلاسای ورزشی رو شروع کردم (اول پیلاتس بارداری و از حدود فکر کنم 34 هفته، ورزش های زایمان هم اضافه شد)...

کلاس بارداری رو من توی تمام بیمارستان هایی که زایشگاه دارن، دیدم که دارن... مطالب هم خب یه رفرنس علمی داره (ویلیامز) اما توانایی مامای مدرس در هر کجا متفاوته... یکی ماساژ یاد میده، یکی در مورد زایمان میگه، یکی مدرک ورزشی داره و یکم از ورزش ها میگه، یکی از تکنیک های روان تنی میگه... یکی درباره ی خوراکی های قبل و بعد میگه، یکی در مورد بچه داری میگه.... ولی خب کلا بودن توی کلاس رو من دوست داشتم و حال میداد Big Grin یکیش ورزش هم داشت خیلی بهتر بود... حتما شرکت کن، وقتی از نزدیک مامان باردار می بینی می فهمی که اوضاع خودت خیلی هم بد نیست... حرف زدن با کسی که شرایط مشابهت رو داره خیلی توی آروم کردن آدم موثره به نظرم... بعد مثلا شرایط خاصی مدنظرت باشه، مثلا پرستار بخوای، اونجا شاید یکی باشه که آدم خوبی بشناسه... یا مثلا درباره ی دکتراتون تبادل نظر می کنید ووو... کلا جو خوبیه به نظرم... بعد پدرها رو هم 1-2 جلسه می خوان و خب خیلی روی پدر تاثیر داره اگرچه قاطبه ی مردای ایرانی از قافله ی فرهنگ عقب موندن، ولی بازم تاثیرش رو خواهد داشت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Gitii، mahtakhanoum، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه نه نیازی نیست پرونده از الان تشکیل بدی 
من کل واکسن‌ای پسرمو مطب دکترش زدم بعد یکسالگیشو نبود دکترش بردم بهداشت تازه پرونده تشکیل داد براش مشکلیم نبود
دیگه 18 ماهگی هم بردم همونجا زدم
... 
کلاس هم منم توی بینارستانایی که تشویق به زاینان طبیعی میکنن دیدم بنرشو
من نرفتم اما یادمه ندا رفته بود
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Rose، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها از ماهور چه خبر؟ امروز از داشت یا فردا؟
  • youtab
پاسخ
منم از صبح تو فکرشم
دقیق راستش نمیدونم
اما دیروزم نبود اخه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، نسیمه جااان
پاسخ
فکر کنم فرداست بچه ها