امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
عاطفه نباید انتظار داشته باشی که دکتر بیاد برات در مورد گرفتن شیر شب بگه... کلی روش های مختلف هست... کلی دوره و کتاب و اینا هست... بسته به مقدار بودجه ت تصمیم می گیری کدوم رو انتخاب کنی... من خودم کتاب و لایو رو انتخاب کردم، سخت بود ولی شد... همینجا هم چندین بار لایو معرفی کردم، هم کتاب، هم چندین پیج...ما در اینجا یا دکتر توی مطب، سر نخ رو میدیم، بقیه ی راه واقعا به دوش مادر و پدره... هیچ دکتری این وقت رو نمی ذاره که توضیح بده... یه اشاره می کنه، شما بعدش که اومدی خونه تازه باید بری سرچ کنی، مطالعه کنی، مشاوره بگیری تا ببینی چیکار باید بکنی یا نکنی...
خدای نکرده بچه هامون دچار مشکل بشن، می تونی بری بگی دکتر تقصیر توئه که گفتی برو پیجمو ببین و من نرفتم و بچه م دو سالشه دندونش پوسیده؟ نه نمی شه واقعا... یا بری بگی دکتر بهم گفت روروئک رو کم کن، قطع نکن، بهم نگفت که چقدر مهمه که بچه تکاملش رو طی کنه... تقصیر دکترت میشه که تاکید نکرده؟ دکترا یه چیز روتینی رو به همه میگن.. دیگه پیگیری کردن به دوش خودمونه...

الان دخترت اگه 1 سالشه و فقط چند ثانیه آرنجشو صاف می کنه، مشخصا از تکاملش عقب مونده... حتما حتما فرم ASQL رو پر کن... می بینی چه شرایطی داری.... درسته بچه ها بالاخره راه میفتن و همه شون حرکت می کنن، اما خوبه که به موقع باشه که بچه از همسن هاش جدا نشه...
اینی که می گم روی شکم بذار، شما نمی تونی فقط روی شکم بذاری... باید چندین جور بازی در ذهنت باشه، با آیینه، با رنگ های مختلف، با آب، با سنسوری پلی، با بازی های حرکتی... تا بچه رو تشویق کنی که حرکت کنه... شما تامی تایم رو باید سرچ کنی، چون مطلب فارسی نداریم... باید انواع روش های تامی تایم رو مدنظر داشته باشی که از یکی خسته شد، بری سراغ بعدی... روی شکم نمی مونه، روی پا، روی پا نمی مونه روی دست، روی دست نمیشه، روی بالش، روی بالش نمیشه با کمک لوازم ایمن...
حواست خیلی جمع باشه که وقتی بچه توی یه زمینه ای عقب میفته، ما باید چند برابر در روز وقت بذاریم که به بقیه برسونیمش...
کلی پیج و کانال هست که بازی و اینا دارن، چندین و چند کتاب و دوره هست... حتما پیگیر باش و به حرف 1 دکتر هم اکتفا نکن... اونا توی 5 -10 دقیقه، برداشت کاملی از بچه های ما ندارن، خیلی وقتا هم گزارش های ما جهت دار یا ناقص هست... اگه عقب بیفته، کارت خیلی سخت میشه ها...

ادرار هم وقتی از بدن خارج میشه، منبع کلی باکتری و اینهاست و روشیه برای دفع مواد زائد... مگه میشه عفونت زا نباشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، youtab
پاسخ
عاطفه جان گرگانی؟
پاسخ
عاطفه جان دارم کمکت می کنم دیگه Heart

ببین انواع تامی تایم:
ایده بگیر ازشون و وقت بیشتری برای این تامی تایم بذار... بعضی از اینا برای بچه ی 1 ساله خب سخته و برای بچه های کوچیکتر مناسبه، ولی باید سرش رو گرم کنی و یه خواسته ای در وجودش ایجاد کنی که براش تلاش کنه...

[تصویر:  chest+tummy+time.jpg?format=1000w]

[تصویر:  Tummy+time+on+lap]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcSvMA5YRJ-nF6U53b0E_yM...Y&usqp=CAU]

این مدلایی که روی پا هست، یه پا بالاتر قرار میگیره... روی مبل، روی زمین و خیلی جاها قابل انجامه...

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQ0Fsba2GcUi-2CWIgFZdG...0&usqp=CAU]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQ8D9MYYkbyE38ynzowLsO...8&usqp=CAU]

[تصویر:  LOBvIAioVlV6iqPNInUHOQs9jnnDNxdTD4T2hVYb...8HaJYzmvbQ]
  • Mari90، youtab
پاسخ
تامی تایم اصیل Smile

[تصویر:  NewbornKit_MirrorStand_CrochetBallRattle...24x684.jpg]

[تصویر:  14-Toys-for-Tummy-Time-2020-722x406.jpg?width=414]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTNTder4sTUqrESgJvwH2J...8&usqp=CAU]

[تصویر:  DSC05880.JPG?format=1000w]

[تصویر:  beadbag_1.jpg?format=1000w]

[تصویر:  angelica-6-scaled.jpg]

[تصویر:  pompombag.jpg?format=1000w]

[تصویر:  Sensory-Play-Baby.jpg]

[تصویر:  DIY-sensory-board-for-babies1.jpg]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQvo-YOrpYuuozmV5ZbNe8...A&usqp=CAU]

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRi7TH5VXqQJDhhVaMS9fK...g&usqp=CAU]

[تصویر:  tummytime_william.jpg?format=1500w]

https://masandpas.com/tummy-time-ideas/
  • Mari90، youtab، رخشید
پاسخ
عاطفه میخواستم برات بنویسم مه دکترت بنظر چندانم خوب نیست که رز نوشت
بچه با بزرگیال چه فرقی داره ؟ تنها فرقش اینه بیشتر در معرض الودگی و بیماریه سیستم ایمنیشم قوی نیست
حتما حتما بشورش
در مورد تپلی که کفته مهم نیست ( البته حتما خودت رصد میکنی) اکر واقعا اضافه وزن داره دکتر بیخود گفته بزرگ میشه میسوزونه
سلولهای چربی از دسته سلولهایی هستند که در کودکی تسکیل و تکویر میشن تو بزرگسالی فقط همون تعدادن افزایش و کاهش حجم میدن
بله بزرگ بشه اگه بسوزونه هم این سلولهای متعدد باقی میمونن و بعدا تو بزرگسالی حتما فرد حواسش باید به خورد و خوراکش باشه
تبم وقتی بچه نداره بی قرارم نیست استا بیخودی نده
استا انتی بیوتیک نیست مه حتما سر ساعت داده بشه فقط مواقع تب یا بی قراری بسیار زیاد
  • Mari90، Rose، Targol، youtab
پاسخ
عاطفه اون زمانی که رو شکم میذاریش و نمیره جلو
یه شال از زیر شکمش رد کن و دو طرف شال بگیر بالا و بهش کمک کن که بره جلو اینجوری یاد میگیره که چطور بره جلو و بعد دیگه کم کم کمکتو حذف کن
  • nona، Rose
پاسخ
عاطفه
یک پتوی خودش رو که تمیز باشه پهن کن وسط سالن و بچه رو بذار روش
اولش نق میزنه ولی انقدر دست و پا میزنه خودش کم کم اروم میگیره و میچرخه
چند وقتشه دخترت؟
پاسخ
هلیا نزدیک 1 هست فکر کنم یعنی اگه درست یادم باشه چند هفته دیگه 1 پر میشه
  • خانم فسقلی
پاسخ
وای مرسی ک اینقدر جواب میدین و وقت میذارین
دخترم ۱۱ ماه و نیمه دقیقا
مشکل من بود ک آنقدر نازنازی بارش آوردم
یادمه بچم ۳ ماهه بود بابام دقیقا همین عکسایی ک رز گذاشت عین همینا بچه رو میذاشت رو شکمش من داد میزدم ک شکمش درد میگیره بابام طفلی ناراحت میشد میگفت خب آخرش ک چی من فکر میکردم خوب نیس براش
فردا فرم میگیرم دکتر گفت خانه بهداشت هم داره اتفاقا یکی از اقواممون تو بهداشته زنگ میزنن ازش میپرسم
سلین جان اره گرگان هستم
  • Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
فرمشو میتونی از اینترنتم بگیری عاطفه البته اگه جدیدا رو گذاشته باشن تا چند ماه پیش قدیمیا بود
طفلی بابات
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان