امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بچه ها الان یادم افتاد، درباره ی ناراحتی و بدخلقی یا حتی دیدن چیزهایی که بقیه نمی بینن، به جز بحث هورمون و هجوم افکار مختلف، آهن بدنتون هم چک کنید یا با دکترتون مشورت کنید... اینها می تونه بخاطر کمبود آهن هم باشه که توی حاملگی و بعد از زایمان کاملا طبیعیه فقط باید بهش مطلع باشید و طبق تجویز دکترتون دارو بخورید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وااای فقط دارم تصور میکنم الان فندق خانوم تو بغلته نونا جان ، ایشالا هر دو سلامت باشین Smile
سحر جان فیروز بزن بررره من که خودم هر چی برند خارجی واسه شامپو استفاده کردم کم ترین تاثیری رو موهام نداشت
فقط الان که حامله شدم مووو دارم یه دونه هم نمیریزه دلم میخواد همیشه حامله بمونم انقدر موهام خوب شده
راستش من نمیخوام واسه بچه برم دنبال برند و این چیزا چون ارثیه
همسرم سال هاست با شامپو بس قشنگ ترین موهارو داره ایشالا پسرشم به خودش بره
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، liyane، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه موردی فکرم رو درگیر کرده رز جان در رعایت بهداشت که واقعا شکی نیست ولی یه چیزی که من شنیدم این هست که خیلی هم نباید بچه رو استریل بار اورد ببخشید نمیدونم چه کلمه دیگه ای رو میشه گفت.من شنیدم بچه هایی که خیلی همه مسائل براشون رعایت میشه در اینده حساسیت و الرژی های بیشتری رو تجربه میکنن.یا مثلا اونایی که خیلی حواسشون به لباس بچه هست فردا روز که بچه بزرگسال شد خیلی سرمایی و گرمایی میشه.نمیدونم سر این مسائل من همش میگم باید حساسیتم رو کم کنم.این که یه چیزایی رو هم بچه باید تجربه کنه و بدنش کم کم عادت کنه .البته بازم میگم نه اینکه بهداشت نخواد رعایت بشه یا مثلا دوره نوزادی که سیستم ایمنیش ضعیفه واقعا بوس و این چیزا ممنوعه .
  • 2015، liyane، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۹، ۱۰:۳۰ صبح)سروناز نوشته است: سحر جان برای وسایل بهداشتی من جانسون برداشتم .فیروز هم میگن خوبه .

ممنون عزیزم خودمم بین بیبی کوکول و جانسون و موستلا مرددم
راستش برای اولین بار که دنیا میاد خواستم چیز خوب بخرم هرچند.که مراسم دیدن سیسمونیو این چیزارو ندارم ولی خب خواستم خوب باشه ولی حتما دفعه های بعدش برند فیروزو ایرانیای دیگه رو استفاده میکنم

ممنون رز عزیز از توضیحات کاملت
منم خودم سعی میکنم تاپیکشو فعالیت کنم
درمورد تاریخ دقت میکردم بیشتریاشون تا ۲۲ ۲۳تاریخ داشتن

نمیدونم منظورت کدوم کرم پوشک ماستلاس ولی من خواهرم از ۱ ۲ ۳ماستلا استفاده میکرد خیلی راضی بود منم همونو خریدم
در مورد مراقبتای بهداشتی هم منم موافق هستم تا حدودی رعایت بشه اما زیاد از حدشونه مثلا دیدم یکی میگفت من قاشق و ظرف و ظروف بچه رو هم با مایع استریل میشورم پستونک و شبشه شیرش منطقیه ولی ظرف و ظروف بنظرم یکم زیاده رویه

(۱۴۰۰/۳/۲۹، ۱۱:۱۶ صبح)Nedaa28 نوشته است: وااای فقط دارم تصور میکنم الان فندق خانوم تو بغلته نونا جان ، ایشالا هر دو سلامت باشین Smile
سحر جان فیروز بزن بررره من که خودم هر چی برند خارجی واسه شامپو استفاده کردم کم ترین تاثیری رو موهام نداشت
فقط الان که حامله شدم مووو دارم یه دونه هم نمیریزه دلم میخواد همیشه حامله بمونم انقدر موهام خوب شده
راستش من نمیخوام واسه بچه برم دنبال برند و این چیزا چون ارثیه
همسرم سال هاست با شامپو بس قشنگ ترین موهارو داره ایشالا پسرشم به خودش بره

اخه گفتم دفعه اول تو سیسمونیش یچیز خوب باشه وگرنه منم اصلا دنبال برند نیستم
  • liyane، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۹، ۱۱:۴۷ صبح)سروناز نوشته است: یه موردی فکرم رو درگیر کرده رز جان در رعایت بهداشت که واقعا شکی نیست ولی یه چیزی که من شنیدم این هست که خیلی هم نباید بچه رو استریل بار اورد ببخشید نمیدونم چه کلمه دیگه ای رو میشه گفت.من شنیدم بچه هایی که خیلی همه مسائل براشون رعایت میشه در اینده حساسیت و الرژی های بیشتری رو تجربه میکنن.یا مثلا اونایی که خیلی حواسشون به لباس بچه هست فردا روز که بچه بزرگسال شد خیلی سرمایی و گرمایی میشه.نمیدونم سر این مسائل من همش میگم باید حساسیتم رو کم کنم.این که یه چیزایی رو هم بچه باید تجربه کنه و بدنش کم کم عادت کنه .البته بازم میگم نه اینکه بهداشت نخواد رعایت بشه یا مثلا دوره نوزادی که سیستم ایمنیش ضعیفه واقعا بوس و این چیزا ممنوعه .

عزیزم فکر کنم این حرفها از قدیم میاد... قدیم هم 10 تا بچه به دنیا میاوردن، نصفشون تلف میشد چون چاره ای هم نداشتن!!!

البته که مشکلی نیست و حرفهاشون کمی تا قسمتی درست بوده ولی در معرض ویروس و باکتری بودنه که به بچه آسیب میزنه نه بهداشت

بحث بعدی اینه که بچه ها تا 2 سالگی در مرحله ی دهانی هستن، یعنی اگه داری چیزی میدی برای بازی، حتما با دهانش هم امتحانش می کنه پس نمیشه چیز آلوده داد... برای همین برای بچه ها محصولات خاصی استفاده میشه حتی مداد رنگی و پاستل و جنس پلاستیک هاشون استاندارد خاصی داره که مثلا سرب و جیوه نداشته باشه، قابلیت انحلال نداشته باشه، یا مثلا خمیر و اسلایم و اینهاشون باید جوری باشه اگه دستشون خورد و به دهنشون زدن، آسیبی نبینن... اصطلاحا Edible هستن... و اتفاقا از بازی های خیلی مهمه که بچه با خمیر و اسلایم و خاک و شن و اینها بازی کنه اممممما شن سالم... نه شنی که اگه وارد بدن ما هم بشه، ممکنه انواع بیماری ها و انگل ها رو بگیریم... ما خودمون هم بعنوان بزرگتر با شن و اسلایم و خمیر و اینها کار می کنیم، اما می دونیم نباید بخوریم و خب مریض نمیشیم اما برای بچه باید رعایت شده باشه Heart

همین کاری که من گفتم محدود به برند نیستم، دقیقا همینه که منظور شماست... منم همینطور گفتم الکی حساسیتش رو بالا نبرم... از اول اصلا نه کلاه سرش کردم نه دستکش و پاپوش... نه پتو روش انداختم نه زمستون لخت گردوندمش... چون فکرم اینه که از کجا معلوم بچه م همیشه بخواد توی ایران باشه؟ شاید رفت سوئد، شاید رفت آفریقا... دنیا مال اونهاییه که انعطاف پذیرن و انتخاب طبیعی هم برگزیدن انعطاف پذیرهاست...

همین الان هم توی باد بردمش بیرون هم زیر برف و بارون... توی تابستون لخت میذارمش توی وانش توی تراس... کاری که خیلیا مخالفن و میگن سرما نخوره چهلوهاش ال میشه و بل میشه... اما میریم بیرون، دستی که به ماسک و موبایل می زنن، بدون ضدعفونی میخوان به بچه آب و غذا بدن!!!! والا سرما اصلا اصلا سرماخوردگی نمیده و فقط باعث فعال شدن ویروس میشه... گرمای معمولی اصلا مشکلی برای بچه پیش نمیاره مگه ما بپوشونیمش (توی ایران مده که بچه رو چند لا لباس می پوشونن بعد توی کریر میذارن بعدم چند لا پتو روش میندازن!!!! با اینکه ما یه کشور گرمسیریم... هوای تابستون ایران واقعا برای خیلی کشورها کشنده اس... ما اونوقت بچه ی کوچیک رو دچار آسیب به احشا یم کنیم، تعادل خونش رو بهم می زنیم، ادرارش مشکل دار میشه، مدفوعش سفت میشه، دچار تشنج میشه!!! همه ش بخاطر گرما...) یا دما مثلا 50 درجه باشه بدون کلاه و اینها ببریمش پیاده روی و آبی چیزی هم بهش ندیم بله آسیبه و دیگه حساسیت رو رد کردیم... نظر شخصیم اینه که بچه بافر باشه ولی نه دیگه خیلییییی... مثلا سرمای روسیه برای نوزاد ایرانی خب زیاده ولی برای نوزاد روس نه... باید به این دقت کنیم...

هم توی صبح هم توی باد هم ظهر با یه قمقمه آب بیرون می برمش که هم حس هاش تقویت شن و یاد بگیره، هم حساس بار نیاد... اما هر جای بیرون که باشیم، دست به خاک نمیذارم بزنه چون ممکنه زیر ناخنش بره، دست به وسائل بازی میزنه ضدعفونی می کنم و بعدشم حمام... 

من آشنایی داشتم اصلا خودشون خدای آلودگی... چیزی میفتاد زمین، میدادن دهن بچه، روی زمینشون با کفش هم میومدن... اصلا یه بساطی... ولی کلا اینها نتونستن برن مهد و پیش!!!! توی مدرسه هم خدا شاهده تا 10-12 سالگی بچه رو هرررر وقت میدیدی، کلی لباس تنشه، همیشه هم مرییضضضضض!!! آخرشم میگفتن بقیه بهشون بیماری می دادن!!! بحث رعایت بهداشت با حساسیت متفاوته...
مثلا دست زدن به گربه ی خیابونی خب از نظر اینکه بگیم حساسیت نداشته باشیم درسته ولی از نظر رعایت بهداشت غلطه... حالا اگه همین گربه خونگی باشه و واکسناش رو زده باشه و چکاپ هاش رو بره، دیگه نه از نظر حساسیت داشتن ما مشکلی هست نه از نظر بهداشت... پس باید جلوی گربه ی اولی رو بگیریم ولی دومی رو بذاریم بازی کنه...
یا مثال درباره ی لباس اینه که بسته به هر فصل لباس بپوشونیم... من پسرم اواخر بهاره دیگه، خیلی وقتا از اردیبهشت ممکنه لخت توی خونه باشه... توی زمستون هم خودم یه زیر سارافون حلقه ای با مانتو می پوشم، به او یه لایه بیشتر می پوشونم یعنی 3 لایه معمولی یا 1 زیر دکمه با یه بافتنی!!! همین! میگم واقعا تا حالا مریض هم نشده ولی اونهایی که 10 لا بچه شون رو می پوشوندن بچه هاشون همیشه مریض بود... این یعنی من حساسیت روی لباس نشون نمیدم... از اونور اگه این لباس با یه چیزی که احتمال آسیب داره مثل پی پی آلوده بشه و من عوضش نکنم بگم نباید حساس باشم، خب معلومه بچه بیمار میشه... 

به قول دکتر ظریفی نباید سوراخ دعا رو گم کنیم Big Grin اصلا حرف اینهایی که اینجوری میگن گوش نکنید... الان بهترین یار و یاور ما علمه... اگه خدای نکرده، طبق نظر دکتر بلایی سر بچه بیاد، میشه راحت ازش شکایت کرد... اما مگه میشه از کسی که نه تحصیلاتی داشته نه علمی نه مطالعه ای هیچچیییی نداشته و یه حرفی پرونده، یه چیزی بگه و بلایی سر بچه بیاد، مگه میشه از اونها شکایت کرد؟؟؟ عمرا...

بهتره قبل از زایمان اینها رو بدونید و حواستون باشه... دلایل علمی رو بدونید متوجه میشید که خیلی حرفای قدیمی ها واقعا برای زمان خودشون شاید خوب بوده اما الان با یه دونه بچه واقعا ریسکه که به حرفشون گوش بدیم...
اگه بدونیم دلیل زردی چیه، می فهمیم درمانش چطور کار می کنه، می فهمیم چقدر حرفهای غیرمتخصصین بی معناست... چقدر خطرناکه... همین زردی، در گذشته خیلی کارا می کردن از قبل بارداری تا بعد زایمان... و خب بسته به Rh خون مادر و بچه، این زردی می تونسته باشه یا نباشه... یعنی بالاخره هر مادری چه این کارا رو میکرده چه نمیکرده واقعا تاثیری روی زردی گرفتن یا نگرفتن نداشته... و بعد دنیا اومدن هم همینطوره... بچه ای که زردیش قابل کنترل بوده و مثلا شیر مادر اکی و کافی بوده، زردیش بدون اقدامات خاله خانباجی ها خوب میشده اما مشاهده گرها فکر می کردن بخاطر اون شیرخشت و ترنجبین و پیچیدن لای کلم بوده!!!! ولی خب نمی فهمیدن درصد بالایی از بچه ها هم از همین زردی از بین می رفتن یا عقب افتاده میشدن!!! 
و تفاوت امروز همینه که ما سلاح علم رو داریم Heart به علم اعتماد کنید همه چیز بهتر پیش میره...

حالا یکم بچه بزرگ شه، خودتون متوجه میشید که بهترین بازی ها بازی هایی هستن که حس ها رو به کار بگیرن، لامسه، بویایی، چشایی ووو... اصلا نمیگم بچه ایزوله از نظر حسی بار بیاد، میگم از نظر بهداشتی باید محیط بچه تمیز باشه و ما ازش در مقابل ویروس ها دفاع کنیم...
موردی که بالا مثال زدم، داااائم حین دندون درآوردن اسهال و تب و اینها داشتن بچه هاش!!! درحالیکه یه مادر آگاه میدونه اسهال ممکنه بچه رو بکشه، اصلا یه مورد طبیعی نیست که بگیم علامت دندون بچه م بود... و این مادر از ناآگاهی اینطور فکر میکرد... دلیل اسهال و تبش این بود که دندون درآوردن باعث خارش لثه میشه و اگه وسائل مناسب مثل دندونی خنک یا پستونک یا یه سری مواد غذایی مناسب یا حتی حوله ای که ضدعفونی کردیم و خیس کردیم و توی فریزر گذاشتیم در دسترسش نذاریم خودش میره دنبال وسیله و اگه وسیله ها هم آلوده باشن، بچه اسهال میشه!!! به همین سادگی!!! ولی یه مادر ناآگاه این اسهال رو (که تا حدود 100 سال قبل نصف کشته های نوزادان بخاطر اسهال بوده) علامت دندون میدونه و فکر می کنه طبیعیه و باز هم بچه ش رو در کنار وسائل آلوده قرار میده...

شخصا تا حدود 9 ماهگی کل وسائلی که می خواستم بهش بدم میشستم... امکان نداشت وسیله ی مایع نزده بذارم جلوش... این بحثی که میگن بچه در معرض باشه بهتره، خب بیماری های ویروسی مثل آنفولانزا و اسهال و روزوئلا و خیلییییییی بیماری های دیگه حتی همین کرونا، اگه یه بار گرفتنش آدم رو برای یه عمر ایمن کنه که خب خیلی خوبه... ولی این بیماری های ویروسی چون ویروس دائم در حال جهش هست اینقدر سخته و یه بار گرفتنش دلیل نمیشه دیگه نگیریمش... ممکنه بارها پشت سر هم بگیریم... بسته به مدل ویروس و مقاومت بدن... پس اینکه بگیم بچه باید مریض بشه و اینها واقعا به نظر من غلطه... هر چی بیشتر بچه رو از آلودگی و بیماری های احتمالی مراقبت کنیم هم برای بچه بهتره چون به جای مبارزه با ویروس، خودش رو قوی می کنه هم برای خودمون که زندگی راحت تر بارمون میگذره... مثلا یه اسهال ساده ی 3-4 روزه، ممکنه 1 کیلو وزن بچه رو کم کنه!!! درحالیکه مثلا توی سن 2-3 سال، این وزن ممکنه طی 3-6 ماه به دست اومده باشه!!! توی سن زیر 6 ماه که تب و اسهال و هر مورد غیرعادی سریعا باید با پزشکش مشورت کنه...

من همیشه یه حرفی توی ذهنمه... که آیا الان که آسانسور هست، ما خونه ی 10 طبقه رو با پله بالا میریم؟ نه... الان واقعا با زمان های قدیم متفاوته، قدیم بچه ای که سرخک نگرفته، آبله مرغون نگرفته در مقابل بچه ی بیمار میذاشتن که توی بچگی بگیره و ایمن بشه، اما الان بیماری هایی که قابلیت واکسن زدن (مثل همین سرخک و آبله مرغون ووو...) دارن، واکسن هاش زده میشه و ایمنی 5-10 ساله یا مادام العمر میده... ولی اونهایی که دائم درحال تغییرن باید با رعایت بهداشت ازشون جلوگیری کنیم...

اصلا یه نگاه کنید، توی این 1 سال و نیم که کرونا اومده، اونهایی که بهداشت رو واقعا رعایت می کنن و بلدن چطور ماسک بزنن یا دستاشون رو بشورن یا ضدعفونی انجام بدن، حتی سرما هم نخوردن... چه برسه کرونا...
  • 2015، Hami99، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سحر جان شیشه و پستونک ضدعفونی بهتره... لوازم معمولی هم تا 1 سالگی خوبه که رعایت بشه که من خودم به مایع های استریل اعتماد نداشتم خودم با مایع ظرفشویی خودمون و اسکاچ جداگانه می شستم و میشورم... چون بدن بچه ضعیفه می بینی با یه بیماری پرزای روده ی بچه میریزه... یا یه بیماریش چند صد گرم وزن کم می کنه و همین باعث میشه از رشد طبیعیش عقب بیفته...

بله منم 123 استفاده کردم ولی در مقایسه با کرم های ساده تر ایرانی، خب خیلی راحت پخش نمیشد... اونیکی ها روون بودن و راحت پوشش میدادن اما ماستلا مثل خمیردندون و مثلا زینک اکساید میشه روی پوست... اما کرم های پوشک ثمین، سیگل، آیروکس یا خیلی برندهای دیگه ی ایرانی که الان حضور ذهن ندارم، کاملا روون بودن و راحت پوشش داده میشد... مشابه مارک خوب خارجی بخوام بگم مثل QV بودن...
و نکته ی مهم هم پوشش کامل محدوده ی پوشکه که در واقع این کرم ها کارشون بر همین اساسه که سدی هستن بین جیش و پی پی و بدن بچه... هر چی پوشش کاملتر بهتر... وقتی برند خیلی گرون بگیریم شاید دلمون نیاد طی مثلا 2-3 روز تموم شه و همین ممکنه کمتر بزنیم و خب خوب نیستش... 
کلا محصولات داروخانه قابل اعتمادن و حساسیت نمیدن مگه بچه حساسیت خاصی داشته باشه... من همه چیز رو از داروخونه میخرم و راضی هم هستم... حتی شامپوش رو... مثلا اون اولا هیپ توی بازار بود، الان نمی دونم هست یا نه... هم توی بعضی داروخانه ها بود هم از خارج میاوردن یا می فرستادن یا یه سری افراد در مقادیر محدود براشون می فرستن برای فروش به مردم... اما من فقط به محصول توی داروخانه اعتماد می کردم... همین الانم که فیروز میگیرم از داروخانه میگیرم... چون میدونم که توی داروخانه شرایط نگهداری رعایت میشه... نظارت میشه... توی ترخیض حواسشون هست و باید مسائل ترخیص رعایت شه و بارهاشون رو استاندارد میارن و معطل نمی شن وووو...
حالا باز اینجا هم لیانه جان تخصصشون بیشتره Heart بیان نظرشون رو بگن خیلی خوب میشه

البته فکر کنم این مدلهایی که سفت تر هستن، زینکشون یکم بالاتره و وقتی بچه یه ذره قرمز شد میشه بعنوان درمان و جلوگیری از پیشرفت سوزش زد... ان شاءالله که هیچ بچه ای نیاز به کرم سوختگی پیدا نکنه Smile
  • 2015، Hami99، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان ممنون از توضیحاتت.من خودمم پیگیر پیج دکتر ظریفی هستم راستش کتابهاش رو هم خریدم .نمیدونم دیدی یا نه که بچه خودش رو ۹ روزش  بود ،برد کوه.کلا باهات موافقم.اون بحث بهداشت هم بیشتر برای الرژی و حساسیت میگم.مثلا من خودم یه کم تو محیط ایزوله بزرگ شدم الان اگر اطرافم یه کم خاک زیاد بشه دستم دونه میزنه.مثلا بریم بیرون پیک نیک یا جایی بدنم به خارش میوفته.انگار بدنم عادت نکرده یا حتما باید تو زمستون شلوار بافتنی زیر شلوار بپوشم وگرنه از سرما قفل میشم.وگرنه بحث بیماری ها به کنار.اتفاقا واسه مرحله دهانی کامل درست میگید واسه همینم دکترای اطفال میگن امار اسهال تو بچه هایی که پستونک استفاده میکنن بیشتره چون مادر نمیتونه هر لحظه حواسش به پستونک باشه‌.
  • 2015، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزيز حرفاتون كاملا درست بود
  • 2015، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون به سلامتی ایشالا که با خبرای خوب میای و از گل دخملت بهمون میگی.ایشالا که زایمان راحتی رو تجربه کرده باشی عزیزم
Nona/هفته 39/دختر
2.Arezoo1984/هفته 38/دختر
3. liyane/هفته3٧/پسر
4. Targol/هفته 33/دختر-دختر
5.Youtab/هفته 33/پسر
6.سروناز/هفته 32/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 30/پسر
9.Nedaa. هفته ی ۲۶/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
‌12.خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر