۱۴۰۰/۷/۷، ۰۷:۵۳ عصر
ستی جان قنداق سوییسی برای فصل خنک خوبه اینطور نیست؟! به نظرم پتو دورپیچ برای وقتی هست که میخوای با کریر ببریش جایی یا با کالسکه که روش یه چیزی بکشی اگه میخوای با قنداق فرنگی ببریش بیرون احتیاجت نمیشه
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۷/۷، ۰۷:۵۳ عصر
ستی جان قنداق سوییسی برای فصل خنک خوبه اینطور نیست؟! به نظرم پتو دورپیچ برای وقتی هست که میخوای با کریر ببریش جایی یا با کالسکه که روش یه چیزی بکشی اگه میخوای با قنداق فرنگی ببریش بیرون احتیاجت نمیشه
۱۴۰۰/۷/۷، ۰۹:۰۹ عصر
بنظر منم قنداق فرنگی گرفتی پتو دور پیچ لازمت نمیشه
بچه ها برای داخل کریر چی باید بزاریم که نرم بشه اخه من حس میکنم هم خیلی گوده هم اون کمربندش اینا بچه رو خب اذیت میکنه با یه پتو دور پیچم فکر نکنم گودیش پر شه و نرم شه
ستی جان به نظرم دورپیچ خیلی لازمه اتفاقا
همیشه که قنداق فرنگی نمیشه استفاده کرد برای وقتی که خیلی سرد نیست هوا، یه وقت که بچه تو بغلت خوابه، خوبه یه دورپیچ داشته باشه بندازی پشتش یخ نکنه به نظر من خیلی استفاده میشه من یکی خریدم. یکی هم مامانم بافت (۱۴۰۰/۷/۷، ۰۹:۰۹ عصر)سحر بانی نوشته است: بنظر منم قنداق فرنگی گرفتی پتو دور پیچ لازمت نمیشه وای این کریر دغدغه منم هست. کاش رز که زیاد استفاده کرده بیاد دربارش توضیح بده من امشب دوباره امتحانی پسرمو گذاشتم توش. انگار بچه لوله شده بود. اصلا راحت نبود.
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۴:۰۶ صبح
توی کریر اگه استاندارد باشه میگن چیزی نذارید. چون ممکنه بدتر آسیب بزنه به بچه. ولی پسر من هم میافتاد تو گودی کریر. احساس میکردم راحت نیست. یه ست رخت خواب مسافرتی داشتم. بالشش رو میذاشتم جایی که باسنش رو میذاشتیم. یعنی رو بالش مینشست. پتوش رو هم خیلی صاف و مرتب جوری میذاشتم تو کریر که کل سطح داخلیشو احاطه میکرد. پیش دکترش هم که بردم ایرادی نگرفت. شما هم امتحان کنین و از دکتر هم سوال کنین که یه موقع اذیت نشه و آسیب نبینه.
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۴:۳۱ صبح
(۱۴۰۰/۷/۸، ۰۴:۰۶ صبح)Sisi نوشته است: توی کریر اگه استاندارد باشه میگن چیزی نذارید. چون ممکنه بدتر آسیب بزنه به بچه. ولی پسر من هم میافتاد تو گودی کریر. احساس میکردم راحت نیست. یه ست رخت خواب مسافرتی داشتم. بالشش رو میذاشتم جایی که باسنش رو میذاشتیم. یعنی رو بالش مینشست. پتوش رو هم خیلی صاف و مرتب جوری میذاشتم تو کریر که کل سطح داخلیشو احاطه میکرد. پیش دکترش هم که بردم ایرادی نگرفت. شما هم امتحان کنین و از دکتر هم سوال کنین که یه موقع اذیت نشه و آسیب نبینه. منم ست مسافرتی گرفتم یه بالشت خیلی کوچولو توش داره یعنی همونو منم بزارم؟بعد روشو پتو پهن کنم؟
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۷:۴۸ صبح
من بچه ها چیزی ننداختم کریر، نه زیرش نه روش. اون گودی حالت طبیعیشه تداعی حالت جنینیه.خودشون تو کریر خودشونو جابجا میکنن پوزیشن راحتو پیدا میکنن نگران نباشید ضمنا اون کمربند اینا اذیت نمیکنن اصلا
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۲:۰۳ عصر
منم حس بدی نسبت به گودی کریر داشتم.کریر رو بردم به دکتر اطفال نشون دادم گفت که ایرادی نداره.
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۲:۱۴ عصر
بچم امروز پر کشید
دعا کنین خودمم بمیرم ![]() • 2015، lili_61، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، youtab،
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۲:۲۲ عصر
بمیرم برات روشنک، برای دختر معصومت … هیچی ندارم بگم
![]() • 2015، lili_61، Sahraa71، samin**، Sh96.shamim، youtab، |