۱۴۰۰/۷/۹، ۰۱:۲۹ عصر
منم دل و دماغ ندارم... مخصوصا که میدونم وقتی از نزاری بچهاش توی nicu میگه یعنی چی.. انشالله خدا هز چه زودتر دلشو شاد کنه، هرچند داغ فرزند هیچ وقت فراموش نمیشه..
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۷/۹، ۰۱:۲۹ عصر
منم دل و دماغ ندارم... مخصوصا که میدونم وقتی از نزاری بچهاش توی nicu میگه یعنی چی.. انشالله خدا هز چه زودتر دلشو شاد کنه، هرچند داغ فرزند هیچ وقت فراموش نمیشه..
![]() • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Sufii، youtab،
۱۴۰۰/۷/۹، ۰۴:۵۷ عصر
نونا جون دخترتو بردی دکتر؟
۱۴۰۰/۷/۹، ۰۶:۵۸ عصر
عه ندا جون اومدم کلا تو سایت که از نونا بپرسم
![]() نونا جاااانم حال گل دخترت در چه حاله؟
۱۴۰۰/۷/۹، ۰۷:۲۹ عصر
ندا و یوتاب جون نه نبردم گفتم حساس نباشم دیگه همه انواع ابنیاتو حذف کردم ، راستی در جهت کاهشحساسیت ، امپرازول دکتر اولم قطع کردم گفتم فقط با دستور دکتر اصلی پیش برم که قطره کولیک داده سه روزه امپرازول نمیدم. اگر لازم شد گفتم دکتر خودش بذار تجویز کنه. دیگه خون ندیدم تا امروز عصر که یه رگ کوچولوی خون دیدم همسرمو صدا کردم ذره بین آورده میگه به جان تو خون نیست میگم بابا خونه میگه نیست بچه معدش بلاخره حساسه شاید چیزی خورده قرمز بوده میگم آره رفته آشپزخونه برا خودش غذا پخته. خوبی؟؟؟؟؟؟!!!! شیر میخوره فقط
خلاصه بهم گفت خون ندیدی، گفتم استاد انتظار داری تو پی پی بچه به این کوچیکی یه قطره بزرگ خون ببینی خلاصه کفتم یبار دیگه فرصت بدم اگه باز دیدم میرم دکتر. آخه خدایی هیچی لبنیات استفاده نکردم
۱۴۰۰/۷/۹، ۰۸:۰۰ عصر
یعنی پنیر هم نمیخورین؟ صبحونه چی میخورین؟
۱۴۰۰/۷/۹، ۱۰:۴۲ عصر
وای دلدرد پسر منم شروع شده. دیروز از ساعت 6 عصر تا صبح جیغ زد. فردا میبرش دکتر ولی امشب اگر خیلی اذیت بشه براش به توصیه مادرشوهرم گریپ میکسچر میخرم.
راستی دوستان شما نی نی هاتونو از چه سنی دمر خوابوندید؟ من دمر میزارم پسرمو خیلی آروم میشه. ولی سرچ که میکنم همه جا نوشتن دمر گذاشتن بچه خییییلی خطرناکه
۱۴۰۰/۷/۱۰، ۱۲:۲۶ صبح
وای نوناجون عاشقتونم
![]() ![]() انشالله که نبوده.. اوف من دلم لک زده برای پنیر. من میتونستم تمام وعدههای روز رو پنیر تبریزی بخورم. تو بارداری به خاطر پاستوریزه نبودن دورشو خط کشیدم و به خودم وعده بعد زایمان رو دادم. حالام که کلا پنیر تبریزی به کنار، پنیر بی مزه سفید ایرانی هم نمیشه بخورم و دارم میمیرم براش ![]()
ندا جون نیمرو آبپز املت زندگیم شده تخم مرغ امیدوارم ناراحتی کبد نگیرم ، به توصیه ترگل جون هیچ لبنیاتی نمیخورم هرچند دکتر فقط لبنیات تخمیر نشده مثل شیر وبستنی رو ممنوع کرده بود. دکتر اصلیش هیچ ممنوعیت غذایی نداده.
کژال جان دمر وقتی خطرناکه که نوزاد کوچیکو دمر بذاری و پهلوش نباشی، دمر گذاشتن خیلی خوبه باعث تقویت عضلات گردن سر و شانه و دست میشه ضمن اینکه سینه خیز رفتن شروعش از همینجاست به روند تکامل بچه کمک میکنه. من از یه ماهگی به بعد دمر میذاشتم گاهی تازه متاسفانه وقت نکردم بیشتر بذارمش. ولی دمر با خضور خودم کاملا چشمم بهش بود کوتاه میذاشتم مثلا یه دقیقه ولی چند بار تامی تایم کلا مفیده واسه بچه. همه جای دنیا که چند روز بعد تولد شروع میکنن به دمر گذاشتن. قدیما هم والا ما رو دمر میذاشتن مامانامون پشتمونو میمالیدن اره ترگل میبینی خدایی انگار آدم بزرگه که چیزای متفرقه دفع کنه
نونا جان بارها نوشتم پاک کردم هی به خودم گفتم وقتی کسی ازت نظر نخواسته نباید حرف بزنی اما باز دلم اروم نشده چون بحث بچه ها که میشه نمیتونم سکوت کنم
این خیلی خوبه گه شما سعی میکنی حساس نباشی واقعا خوش بحالت فرزندتون که مادری به ارومی شما داره اما من خودم از مسئله خون تو پی پی چنان ظربه خوردم که نتونستم سکوت کنم من تجربه شخصی خودم رو میگم شما هر تصمیمی دوست داشتی بگیر من پسرم بعد واکسن دو ماهگی قد ی رگه ی خیلی نازک تو پی پی ش خون بود به مادرم که نشون دادم گفت پیش میاد واسه همه بچه ها حتما روز قبلش گوجه ایی هندونه ایی چیزی خوردی شیرش دادی که واقعا استدلال بی معنی بود اما متم چون بی تجربه بودم فکر کردم طبیعه چتدین بار تکرار شد و من حتی پیگیرش هم نبودم که تو پوشکش چک کنم بعد ۲هفته کار به جایی رسید که پسرم تو ی روز ۱۷بار پی پی کرد یعنی بعد هر قلوپ شیر اونجا بود که ترسیدم گلاب به روت تو ی مدفوعش هم خلط مانند بود اگه کسی اذیت میشه بقیش رو نخونه دقیقا مثل سفیده تخم مرغ با پوزش فورا بردم دکتر و چندین پزشک تایید کردن الرژی به پروتیین گاوی بوده در صورتی که من جز کمی کره محلی هیچ لبنیاتی نخورده بودم و در اثر بی توجهی من روده ی پسرم اسیب دیده بود و من به مدت یکسال فقط مرغ و برنج و سیب و موز و مربا و نون خوردم نظر پزشکا این بود اگه زودتر میفهمیدم کار به اینجا نمیرسید سرت رو درد نیارم الهی که مشکل بچه شما این نباشه اما خواستم تجربم رو بگم چون وجدانم ولم نمیکرد امیدوارم باعث رنجش و ناراحتیت نشده باشم ببخشید ک زیاد غلط املایی دارم پسرم نمیزاره تایپ کنم ?
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
![]() • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab،
بچه ها من ندیدم که نونا چی گفته ولی حرف میس شین جان درسته... خون حتی رگه ی کم و کوچیک، یعنی داره پرزای روده ی بچه می ریزه... و درست شدنش بسیار زمان برتر از ریختنشه... اگه تغییر در مخاط مدفوع یا ون در مدفوع دیده میشه بچه حتما در عذابه... زودتر پیگیری کنید واقعا بچه راه دیگه ای برای بیان مشکلاتش که نداره...
دمر خوابیدن هم من ندیدم جایی بگن مضره (البته من مطالب فارسی نمی خوندم) و البته بدون نظارت 100% غلطه اما با نظارت هیچ مشکلی نداره... من توی اینستا و یوتیوب و اینترنت که می گشتم، همییییشه تاکید شدید روی همین موضوع بود و من از همون اول یه پتوی نازک تمیز می انداختم زمین و پسرمو به شکم میذاشتم روش و پسرم توی بحث تکامل واقعا همیشه جلو بود (دو ماهگی واقعا می ایستاد و خیلی زود غلطید و گردن گرفت... (اولین غلطیدنش 14 روزگی بود و گردن رو از همون روزای اول کمابیش می گرفت)) و حالا شاید بگین چرا عجله کنیم؟ چون با گردن گرفتن بچه احتمال خدای نکرده خفگی خیلی کم میشه... با گردن گرفتن بچه می تونه ودش بشینه چون با تامی تایم ستون فقراتش هم محکم میشه، مغزش هم اینقدر رشد می کنه که زودتر می تونه بشینه... کلا بچه زودتر مستقل میشه... زودتر بدنش رو میشناسه... کلا روی شکم خوابوندن رو خارجیا میگن هرررر چقدر که بچه موند از همون اول شروع کنید... این کار از کارهای فوق العاده ایه که میشه برای بچه ها کرد... توی ایران متاسفانه جا نیفتاده و خیلی دکترها اصلا گوشزد نمی کنن که حتما انجام شه ولی توی خارج خیلیییییی مهمه و تاکید میشه بهش... چون از مغز تا نوک انگشتان بچه رو کمک می کنه و ارتقا میده... حتی خیلی از تشک های بازی برای همین دمر خوابیدنه که زیر بچه تمیز باشه و اون طرح ها و شکل های روی تشک رو بررسی و لمس کنه و... ولی توی ایران فکر می کنن برای اینه که فقط بچه رو زیر اون آویزها بخوابونیم ![]() حتی از نظر بهبود درهای شکم عالیه و مثل ماساژ عمل می کنه براشون (البته نه دقیقا بعد از شیر...) بعنوان یک اینگیجمنت تایم عالی میشه ازش استفاده کرد... tummy time رو سرچ کنید کلی مطلب خود میاد براتون فواید تامی تایم: ![]() مدل های مختلف در هر سن: ![]() روش های سرگرم کردن بچه: ![]() روی تشک بازی: ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |