امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
يوتاب جان من تا الان با بچم دوبار مسافرت رفتم
هيچ مشكل خاصي پيش نمياد
فقط من جات باشم ازين گوش گيراي پشمي كه شبيه هدفونه براش ميگرفتم كه يه وقت باد توي گوشش نره، وگرنه نكته ي خاصي نداره
البته براي گوش پسر منم مشكلي پيش نيومد چون هم با پتو گوششو پوشونده بودم هم به همسرم اجازه ندادم شيشه رو بكشه پايين!
فكر كن هواي جاده شمال ، شيشه رو حق نداشت بكشه پايين، فقط حسرت خورديم از اون هوا نتونستيم تنفس كنيم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون یعالم خوش بگذره
  • (کژال)، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
امروز دختر کوچولوترمو بردم دکتر. گفت رفلاکسش داره شروع میشه و احتمالا ناشی از آلرژیه. و احتمالا نیاز به تغییر شیرخشک به پپتی و ... هست و همون حساسیت به پروتئین شیر گاوی.. در واقع تمام بدبختی‌هایی که سر قل اولم کشیدیم باید تکرار شه.. چقدر بچه بزرگ کردن سخته آخه!
  • (کژال)، Mari90، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی ترکل جون
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا ببخشید تو تاپیک بی ربط مینوسیم گفتم شاید این روزا تاپیک بارداری خیلی شرایطش مساعد نباشه سایت توییست شیک اف خیلی خوبی زده گفتم بگم خرید دارید بکنید خیلی برند خوبیه من شیشه شیرو لیوان و قاشق و پستونک و دندون گیر خریدم ازش
بازم ببخشیداینجا نوشتم گفتم شاید بدرد شماهم بخوره

www.twistshake.ir

تند تند هم داره ناموجود میشه همه چیش
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان علاوه بر چیزهایی که دوستان گفتن منم تجربیات رو بهت میگم
حتما اگه صندلی کودک مناسب سن پسرت داری پسرت رو تو صندلی خودش بشون اگر نه از کریراستفاده کن در صورت نبودنشون حتما صندلی عقب بشین و بچه رو جوری بغل کن که کمربند ایمنی جفتتون رو نگه داره خیلی خطرناکه مادر با فرزند بخواد صندلی جلو بشینه به نظرم البته که ماشاالله شما خودت مادر عاقلی هستی و میدونی
چند دست لباس اضافه تر از نیازت همراهت ببر شاید پیشامدی پیش بیاد که لباس کم بیاری و امکانات و فرصت شستن لباس برای کوچولو نباشه
حتما دمای دو روز قبل و دو روز بعد محل سفر رو چک کن چون اعتمادی به هواشناسی ایران نیست حتما ی دست لباس گرم همراه داشته باش حتی اگه به گرمترین نقطه ی دنیا سفر میکنی
تب سنج فینگر قطره ی استا لوسیون چندتا پارچه ی دور پیچ و خشک کن
شاید خیلی محتاطانه به نظر بیاد که برای بچه سالم بخوایم قطره ی استا و تب سنج همراه داشته باشیم اما من به عنوان ی مادر که ۲۶ماهه مادر شدم میدونم بچه داری اصلا قابل پیش بینی نیست همراه داشتن این دوتا وسیله ی کوچیک هیچ سختی نداره و انشالله اصلا لازم نمیشه اما ی صدم در صد اگه نیاز باشه وجودشون باعث میشه شما از دستپاچگی و نگرانی دور بشی
مثلا خود من یکبار مهمونی رفتم و چون خونه ی میزبان گرم بود پسرم کمی گرمتر بود بدنش همش نگران بودم نکنه تب داره کل مهمونی به فکر گذشت و هیچ لذتی نبردم اما اگه ی تب سنج کوچیک تو کیفم بود خیالم رو راحت میکرد جای خودخوری
یا فینگیر که به نظرم ضروری ترین وسیلس حتی واسه ی بیرون رفتن ساده چون بچه ها اوایل خیلی دچار احتقان بینی میشن
امیدوارم سفر به شما و پسرتون خوش بگذره

(۱۴۰۰/۷/۱۰، ۰۴:۳۵ عصر)Targol نوشته است: امروز دختر کوچولوترمو بردم دکتر. گفت رفلاکسش داره شروع میشه و احتمالا ناشی از آلرژیه. و احتمالا نیاز به تغییر شیرخشک به پپتی و ... هست و همون حساسیت به پروتئین شیر گاوی.. در واقع تمام بدبختی‌هایی که سر قل اولم کشیدیم باید تکرار شه.. چقدر بچه بزرگ کردن سخته آخه!
ترگل جان من واقعا درکت میکنم چون خودم تا دوسال درگیر این مصیبت بودم میدونم چقدر سخته یعنی قوطی شیر خشک پپتی جونیور میبینم تمام تنم میلرزه وقتی یاد اون رورای پسرم میوفتم شما که دوقلو داری واقعا از خدا برات ارامش میخوام
ولی نقطه ی امیدواریش اینجاست که اگه رعایت بشه تا شش ماهگی دخترای گلتون همه چیز رفع میشه اگه قطره ایی ازشیر خودتو بهشون میدی کاملا رعایت کن درغیر این صورت شیرخشک خیلی راحته و حتی بچه زودتر به روال عادی برمیگرده
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا من شیشه سایز ۱۸۰میل گرفتم خوبه؟ کوچیک نیس؟
یک سوال دیگه اینکه اگه پستونک و شیشه شیر رو استفاده نکنیم تاریخ مصرفش میگذره چون گفتم برای سن بالاتر هم بگیرم ترسیدم فاسد بشه
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
میس شین عزیزم، به دختر بزرگترم حتی پپتی جونیور هم نساخت. آخرش شیرخشک متابولیک دادیم. پس فردا نوبت یه ماهش میشه ببینم دکترش چی میگه.
شیر خودمو به دختر بزرگترم میدم. اتفاقا اکثرا شیر خودمو بهش میدم. تو این مدتی که شیر جدید گرفته هر باری که بالا آورد بعد شیر خشک بود. اما رژیمی که به من گفتن حذف انواع لبنیات و مشتقاتش و هر خوراکی‌ای که لبنیات داره بود بعلاوه کنجد و مشتقاتش و سویا. حالا نمیدونم رژیم شما چرا انقد سختگیرانه بود. شما اون مراعات‌ها رو به خاطر آلرژی پسرت کردی یا رفلاکس و کولیک؟ یا همش؟ اخه گفتی فقط سه چهار چیز میشد بخوری..
تمام دلخوشیم این بود قل کوچیک حالش خوبه..

من یه روز خونه مامانم بودم و یواشکی تو غذاش یکم کره ریخت. خودش میگه اندازه یه حبه قند اما من باورم نمیشه. همون عصر دوباره تو مدفوع دخترم لخته‌های کوچیک و باریک خون دیدم. اونقدر با مامانم دعوا کردم که به خاطر اینکه بقیه بهت بگن به به چه دستپخت خوبی داری بچه‌مو اذیت کردی Sad
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان من تجربه استفاده از شبشه ندارم فکر نکنم کوچیک باشه
بعدم پستونک که نیاز نیست من باشم نمیگسرم. اصلا استفاده ازش خوب نیست

ترگل جون میشه بگی چیا نمیخوری دقیق؟
میس شین جون آره برای منم جالبه چرا فقط موز و سیب؟ یا فقط مرغ؟ من خب آجیل استفاده میکنم یا میوه بجز آلو و خیار و هندوانه همه چی استفاده میکنم

ترگل من حلواشکری خوردم اولین روز اون رگ کوچیک رو دیدم ممکنه بخاطر کنجد باشه؟؟ البته شب قبلش یه لیوان دوغ خورده بودم
دیروزم که دیدم‌صبح یکم کره خورده بودم

ضمنا سحر جان ممنون بابت معرفی سایت خرید و اطلاع تخفیف
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون کنجد و سویا رو مطمین نیستم به خاطر الرژی باشه. شاید به خاطر کولیک و رفلاکسه. اما شیر و دوغ و ماست و کره و خامه و پنیر، انواع کیک و شیرینی و بیسکوییت که توش شیر/کره حیوانی/شیرخشک/ماست داره، انواع غذایی که توش کره استفاده شده باشه، آش و سوپی که ماست/شیر/دوغ داره، شکلات و شکلات صبحانه و امثالهم رو نمیخورم. خلاصه هر چیزی که از بیرون میخریم رو چک میکنم توش چیه.
کنجد هم همینجور.
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان