۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۵:۱۲ عصر
کژال جون دخترهای من ۳۴ هفته تمام به دنیا اومدن. من برای شبکیه رفتم. اتفاقا منم اول رفتم فارابی از شلوغی و کثیفیش خوف کردم برگشتم. رفتیم مطب دکتر پرورش. ایشون هم تست میکنن. میتونی بری اونجا
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۵:۱۲ عصر
کژال جون دخترهای من ۳۴ هفته تمام به دنیا اومدن. من برای شبکیه رفتم. اتفاقا منم اول رفتم فارابی از شلوغی و کثیفیش خوف کردم برگشتم. رفتیم مطب دکتر پرورش. ایشون هم تست میکنن. میتونی بری اونجا
کژال منم میخواستک بگم یا برو دکتر پروش یا دکتر سلطان سنجر، از دکتر پرورش کمی راحتتر وقت میگیری
ندا من نه دکتزش تجویز نکرد با اینکه خیلیا بی تجویز میدن
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۷:۱۰ عصر
الهام جون مال ما هم شل پنیریه
خب بچه ها همه چی آزاد شد برام
اول بگم خواهرم گفت همه جی بخور مرکبات حبوبات فقط کلم و قهوه نخور. بعدم گفت اون رگ ظریفی که دیدی چیز مهمی نیست. بعد جواب آزو گرفتم خدارو شکر خوب بود رفتم پیش دکترش گفت گفتم که نیاز به آزمایش نیست ( بنده خدا گفت هیچی نیست من مدام اصرار کردم خون بود پی پیش سبز شد آبکی شد اون باز هم کفت هیچی نیست گفتم تو رو خدا یه آزمایشم بنویسید) گفتم پس اون رگ چی بود گفت طبیعیه گاهی نوزاد کمی مخاط حتی ممکنه دفع کنه و خون هم باشه ولی فکر نکنم شما مخاط دیده باشی احتمالا از داخل مقعده. گفت چرب کن مقعدو . گفتم پرهیز گفت هیچی همه چی بخور بجز قهوه و هر چیزی که توش قهوه باشه و کلم رو هم گفت. مرکباتم گفت اصلا پرهیز نداره بخور کامل گفتم از اول حبوباتم نخوردم گفت اونم اشتباه کردی بچه نفخ میکنه در هر صورت خودشم یاد میگیره باید چکار کنه خلاصه اگه دکتر ریلکس خواستید برید پیش دکتر من. حالا همه چی میخورم نتیجشو بهتون میگم خدا رحم کنه ![]() ضمنا باز گفتم شیر نمیخوره سر پنج دقیقه میکشه عقب، تقلا میکنه گفتم امروز بعد شیر بلافاصله سرفه میکرد وشیرو پس میداد اینا رفلاکس نیست؟؟؟؟؟ سرشو انداخت بالا گفت عادیه سخت نگیر! ![]() • (کژال)، Arezoo1984، Elhamgoli، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۱۰:۳۶ عصر
نونا جون از وقتی انگور خوردی رگه خونی دیدی؟شاید واسه اون بوده
خب خداروشکر
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۱۰:۴۸ عصر
خداروشکر نونا جان چقدر خوشحال شدم
آره شمیم جون احتمال داره چون اونم اسیدیه ولی خواهرم گفت بخور انگورم بخور پرتقال و همه چی بخور. چه میدونم گفتن عادیه اون رگ خونی فقط مقعد رو چرب نگه دار
مرسی ندا جون حالا از امشب همه چی میخورم از فردام خبوباتو نتیجشو بهتون میگم ![]() • (کژال)، Elhamgoli، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab،
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۰۶ صبح
واااای نونا جااااان خداروشکر هزار هزار باااااااار
حتما همه چی بخوری هم مشکلی نیست عزیزم خیلی خوشحااااااال شدم به خدا
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۴۷ صبح
مرسی یوتاب جونم
والا میخورم حالا نتایجشو بعدا به سمع و نظرتون میزسونم. یعنی رسیدم خونه کلوچه وشیرینی خوردم از ذوقم. احتمالا دیابتم بگیرم این دکترم میگه عادیه سخت نگیر خواهرمم میگه کیفیت زندگی مهمتر از کمیته لذت ببر ![]()
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۴۹ صبح
الهی نوناجون خداروشکر
![]() منم امروز دخترها رو بردم پیش گوارش. گفت علایم دومی خیلی نشون دهنده آلرژی نیست. محض اطمینان و به خاطر سابقه خواهرش پپتی بده بهش. گفتم هر چند روز بالا میاره گفت تا چهار بار در روز هم لزوما نشون دهنده رفلاکس نیست چه برسه چند روز یه بار. خلاصه خیالمون راحت شد. |