موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۵۴ صبح، توسط nona.)
ترگل جون قربونت
خدارو شکر عزیزم
آره امروز همچین با حرارت داشتم میگفتم دکتر دخترم تا پنج دقیقه شیر میخوره تا بلندش میکنم بالا میاره انتظار داشتم دیگه بگه این قطعا رفلاکسه مخصوصا که قبلش میگفتم تقلا میکنه زور میزنه یهو میکشه عقب گزیه میکنه و … بازم گفت نه . جالبه دکتر شما هم چون قل اول رفلاکس داره نگفت قل دومم همینه. بریکلا
خداییش کلوچه رو خوردم به یادت بودم ترگل
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
بابا کی فرصت کردی بخوری؟  ) نوش جونت
اعتبار:
35,283
یعنی عین این عقده ایا تو راه خونه که بودم از اسنپ فود نان سحر سفارش دارم برام بیارن  خدایی شکمو نیستم اما خدا نکنه به من بگن فلان چیزو نباید بخوری شده ممکنه دوسشم نداشته باشم اما قاچاقی و دزدکی هم شده ناخنک میزنم یا با بند و تبصره ای تخفیف میدم به خودم میگم گاهی میتونی بخوری
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۳:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۳:۵۲ صبح، توسط (کژال).)
نونا جون خداروشکر که دخملت مشکلی نداره عزیزم. انشالله سلامت باشید
دوستان یه سوال
شما پستونک میدین به نی نی ها
من تا حالا نداده بودم. ولی شبا پسرم خیلی نق نق میکنه. تا صبح حتی تایمی که نه شیر میخواد نه جاش کثیفه و تو بغلم هست هم نق میزنه
الان یکی استریل کردم و گذاشتم دهنش
دارم تو سکوت اینجا مینویسم. باورم نمیشه صدای نق نق نمیاد.
ولی عذاب وجدانم داریم. با شوهرم نشستیم بالاسرش.نمیدونیم بگیر ازش یا بزاریم بخوره
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
پسر من که اصلا نمیگیره عق میزنه
تشکر Received: 5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
همه شب بیدارا 
من ب پسرم میدادم بعد از یک ماهگیش شروع کردم و خیلی راضی بودم 
ولی دخترم هنوز قبول نکرده و میندازه بیرون موفق نشدم هنوز
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
من قبلش خیلی تحقیق کردم انگار تا ۶ ماهگی خوبه واسشون پستونک ، باید تا اون موقع ازشون بگیری ، واسه دلدرد هم خوبه
البته تو بیمارستان گفتن ممنوعه و در و دیوارشم زده بودن
منم سه چهار بار سعی کردم بهش بدم مواقعی که از من به عنوان پستونک استفاده میکنه ولی اصلا قبول نمیکنه ، دوبار عق زد منم دیگه ترسیدم اذیتش کنم
چند تا پستونک اونت موند رو دستم
خیلی پشیمونم ست شیشه و پستونک خریدم الکی کلی پول دادم
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۹:۰۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۳، ۰۹:۰۹ صبح، توسط nona.)
کژال دیگه تو آرزوت زندگی نمیکنم دختر منم دیشب کلادر خدمتش بودم تا میذاشتم تو حاش بیست دقیقه بعد بیدار بود 
ببین پستونک کلا خوب نیست بجز بحث بهداشتیش برای عفونت گوش هم خوب نیست تو بیمارستان ما هم گفته بودن ندین. اما کلا اگه بچه ای خیلی بد قلق باشه میگن میتونید تا نهایت دو تا سه ماهگی بهش بدید ( بیشتر نه ۶ ماه خیلی زیاده)
هفته اول دختر من اصلا خواب نداشت یروز دادم اما از روز بعد سینه نگرفت بعد دیدم تا از دهنش میفته بیرون رو تخت هی باید بشوری خشک کنی بیاری احساس کردم بهداشتیم نیست. ولی واقعا آرومش کرده بود، اما میگم همون یروز بار اول آخرم شد.
اعتبار:
35,283
مامانای گل چطورید؟
آقا خدمتتون بگم دیروز گفتیم بچه رو ببریم بیرون یه حال و هوایی عوض کنه رفتیم چیتگر ولی خوش نگذشت اولا هوا داغ بود ثانیا هرجا سایه بود میرفتیم میشستیم ملت میدیدن ما خودمون دو تا ماسک رو صورتمونه ها اما تا میرسیدن بهمون یا ماسک نداشتن میومدن تو فاصله نیم متری بچه رو ناز کنن یا ماسک داشتنو میرسیدن ماسکو میدادن پایین تا با بچه حرف بزنن ( میدونم از محبتشونه ها ولی خب باید بدونن این بچه ایمنی نداره در مقابل کرونا و باقی بیماریها)یکی که اومد پاشو گرفت بعد میخواست دستشو بگیره گفتم نگیرید لطفا تو دهنش میبره. سر اون پا گرفتنم مجبور شدم بشورمش خونه اومدیم.منم مدام عذرخواهی میکردم میگفتم ببخشید ماسک ندارید میشه دور وایسید،ببخشید میشه ماسکتونو بذارید رو صورتتون و … خلاصه بعد چند بار تکرار موضوع مجبور شدیم برگردیم . خودمم ناراحت شدم چرا اینهمه تذکر دادم ولی چاره ای نبود
تشکر Received: 1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
نونا به منم دیشب خوش نگدشت.مهمون اومد حالا مسایل مربوط به کرونا که هیچی.یهو پسرم شروع کرد به بالا اوردن و گریه کردن..یه ماده غذایی جدید خورده بود.بعد اون وسط خانم مهمون گیر داده اسپندتون کجاست چشم خورده قران کجاست بیا الان بزار پیشش تخم مرغ بشکون.نمیزاره بچه حالش خوب بشه بعد حرف بزنه اعصاب واسم نزاشت دیگه نزدیک بود گریه کنم اون وسط خیلی خودمو کنترل کردم...بعدم بهتر شد اینا رفتن.شیر دادم دوباره بالا اورد.دیگه ترسیدم تا صبح بیدار بودم از ترس..ولی خداروشکر شب تا الانوخوبه دیگه
|