امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
بچه ها من روزی دوتا کابینت دارم تمیز میکنم یکسری کارها رو هم کمکی باید بگیرم نیمه دوم بهمن
دیگه یکسال تمیز نشده اساسی توی این دوماه اینقدا کثیف نمیشه من توان ندارم مثلا یک روز کامل بخوام تمام کابینتا رو تمیز کنم نهایت جلوهاش خاک بگیره روزای آخر دستمال میکشم چون تمیز کاری اساسیش شده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
شیدا و ترگل شما دوتا اینکاره نیستین برین به قر و فرتون برسید اینقدر این تاپیک بالا نیارید
  • Targol، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۶ عصر)رخشید نوشته است: شیدا و ترگل شما دوتا اینکاره نیستین برین به قر و فرتون برسید اینقدر این تاپیک بالا نیارید

[تصویر:  screenshot_20230109_133844_instagram_r20d.jpg]
  • Bonsai، freebird، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
آخر سرم چالش شروع نکردین این وسط فقط منو شیدا به نظر تنبل به نظر اومدیم که با بالا اومدن تاپیک موافق نبودیم.اماااا.... ما فقط واقع بین بودیم Smile
  • Targol، youtab، رخشید، شیدا
پاسخ
صنوبر ما از شما دوتا انتظارات دیگه ای داریم  Cool  خونه تکونی نمیخواییم
  • youtab، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
اصلا رخشید حق با توئه ما باید فعلا خودمونو تقویت کنیم ما رو چه به خونه تکونی. من که تا اخر امسال همسرم بهم وقت داده Smile) در نتیجه باید تمرکزمو بذارم رو اون داستان نه خونه تکونی Big Grin
  • youtab، رخشید، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۵:۱۰ عصر)رخشید نوشته است: صنوبر ما از شما دوتا انتظارات دیگه ای داریم  Cool  خونه تکونی نمیخواییم

انتظارات از شما
برآورده کردن با ما :|
[تصویر:  screenshot_20230106_215019_google_ndmt.jpg]
  • Rose، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۰ عصر)Heven نوشته است: بچه ها من روزی دوتا کابینت دارم تمیز میکنم یکسری کارها رو هم کمکی باید بگیرم نیمه دوم بهمن
دیگه یکسال تمیز نشده اساسی توی این دوماه اینقدا کثیف نمیشه من توان ندارم مثلا یک روز کامل بخوام تمام کابینتا رو تمیز کنم نهایت جلوهاش خاک بگیره روزای آخر دستمال میکشم چون تمیز کاری اساسیش شده
عزیزم به خودت نگیر. من از حسودی میگم Smile)
  • Heven، youtab
پاسخ
نه ترگل جان به خودم نگرفتم من چون تو خونه مامانم نمیزاشت کار کنم الانم نمیتونم یک روز تموم کابینتا رو تمیز کنم چون انرژی واسه کاری دیگه دارم ولی کار خونه نه
هر کسی با توجه به شرایطش کارشو میکنه یکی یک هفته به عید میتونه همه ی کاراشو بکنه ولی من نمیتونم
پس به خودم سخت نمیگرم ممکن دو هفته ام طول بکشه آشپزخونه
  • mahtakhanoum، Targol، youtab
پاسخ
اهان اره درسته. گفتم نکنه ناراحت شدی که گفتم دلم میسوزه. چون معلوم بود شوخیه. منم البته به هفته ای نمیرسم. ولی بقیه‌شو بیخیال میشم Big Grin
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان