موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
کژال جان، دکترهای پسر من میگفتن بهداشت برای واکسن بهتره... چون مثلا برق مطب بره شاید نفهمن ولی مرکز بهداشت مشکلی پیش نمیاد... همونطور که نونا جون گفتن تازه هم هست چون مراجعه بالاست ممکنه هر ویال به سرعت تموم شه و نمونه...
می تونید زنگ بزنید بپرسید که میشه با سوزن انسولین تزریق کنن براتون یا نه...
چون این هزینه ایه که داره از طرف دولت میشه... حق شماست که اگه دوست دارید بتونید رایگان ازش استفاده کنید... مراکز بهداشت ما کارشون خوبه خدایی... همین مراکز بیماری های خیلی خطرناکی رو ریشه کن کردن....
از اونطرف حواسشون به مادر و پدر هم هست و متوجه مشکلاتتون می کنن یا مشاوره های رایگان دارن... اطلاعاتتون رو هم ثبت می کنن... ولی پزشک اطفال فقط به بچه توجه می کنه، پول زیادی هم برای دقایق کوتاهی میگیره... اما بهداشت مثلا نیم ساعت، یک ساعت راهنمایی می کرد و مشاوره میداد، ولی رایگان...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۱:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۱:۴۱ عصر، توسط Rose.)
سحر جان اگه وام رو برای سرمایه گذاری میگیرید، خ به و بالاخره سودش به زندگیتون بر میگرده اما اگه خیلیییی دیگه قسطا خارج از توانتون باشه خب یکم بیشتر بهش فکر کنید و جنبه های مختلف رو بررسی کنید بهتره...
به نظر منم اون دو سه ماه اول هزینه ممکنه چند برابر بشه... ما دائم ویزیت بودیم، داروهای ریفلاکس و کولیکی که استفاده می کرد سنگین بود و تقریبا هر دو هفته ما حدود ۵۰۰ ویزیت و دارو میدادیم (البته اونموقع داروهای خارجی توی بازار بود و دکترش هم دائم خارجی ها رو می نوشت)، الان داروهای ایرانی زیاده و هزینه یکم کمتره، اگه مشکلی نداشته باشه خب ماهی یه ویزیته با پوشک و آد و کرم پوشک و این چیزای ساده...
و نونا جون درست گفتن... الان آهن ایرانی ۳۰ تایی ۸۰ گرفتم... ما با این هزینه نیچر مید می گرفتیم... و به جز هزینه های این مدلی برای مادر که آهن، مولتی، شکم بند و... هست، اگه کمک نداشته باشی و بچه بد قلق باشه، هزینه ی غذای بیرون هم اضافه میشه... من خودم تا سه ماه حداقل یه وعده یه پرس سفارش میدادم... چون واقعا نمی رسیدم برای آشپزی و... واقعا بچه ی مشکل دار و بد خواب و همه ی اینا بدون کمک، هزینه های بیشتری تحمیل می کنه...
بقیه ی چیزا رو خرید کردی و لباس و اینها داره دیگه خرید نداری...
فقط به قول دوستان حواست به موارد اضطراری باشه... یا حداقل افرادی دور و برتون باشن که پول درشت داشته باشن که اگه مشکلی پیش اومد خدای نکرده، بتونید بدون فوت وقت بهترین خدمات رو برای بچه فراهم کنید...
یه نکته ای که می مونه هم اینه که حالا بقیه رو نمی دونم، ولی ما بعد از به دنیا اومدن پسرم، واقعا برکت رو به چشممون دیدیم که وارد زندگیمون شد... من خودم یکی از دلایل مخالفتم با بچه، هزینه هاش بود... ولی همسرم تنها چیزی که براش مهم نبود، هزینه ها بود و عجیب ایمان داشت که چیزی نمیشه و برکت میاره ووو... و همینم شد... پول برای بعد از زایمان توی دست و بالتون باشه، ولی نه برای چیز بد، به نیت مسافرت، خریدن طلا، مهمونی گرفتن و... پول نگهدار... خیلی موثره توی نتیجه
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۱:۴۵ عصر، توسط nona.)
ندا جون قاعدتا میتونی. بنظر منم زنگ بزن بپرس میتونم سرنگ انسولین با خودم بیارم؟ اگرم گفتن نه تهش یه کمپرس سرده دیگه
اره رز جون یه زمانی قطره و شربتای کولیک خیلی گرون بودن و خارجی الان کل قطره کولیک دختر من فک کنم سی تومن شد
آقا دختر من داره دندون در میاره دندونگیر داردم درست نمیگیره
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۱:۴۴ عصر)nona نوشته است: ندا جون قاعدتا میتونی. بنظر منم زنگ بزن بپرس میتونم سرنگ انسولین با خودم بیارم؟ اگرم گفتن نه تهش یه کمپرس سرده دیگه
اره رز جون یه زمانی قطره و شربتای کولیک خیلی گرون بودن و خارجی الان کل قطره کولیک دختر من فک کنم سی تومن شد
آقا دختر من داره دندون در میاره دندونگیر داردم درست نمیگیره
آره... خیلی گرون بود...
دندون؟ الان زوده نونا جون... ان شاءالله که دندون نیست... احتمالا آب دهانش رو کشف کرده و میخواد باهاش ور بره  ما از دو ماهگی داشتیم... به دکترشم گفتم، ولی گفت نه بعیده دندون باشه... بی قراری های جدیده فقط... و واقعا هم چندین ماه بعد در اومد... و خدا روووو هزار بار شکر زود درنیومد...
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۲:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۲:۳۷ عصر، توسط nona.)
نه رز جون هم برادرم هم خواهر شوهرم که دندانپزشکنم دیدنش دندونه
ماه پیش فیلمشو گرفتم خیلی تف تف میکرد بعد دستشو میبرد تو دهنش لثشو میکشید و موقع شیر خوردن محکم گاز میگرفت شک کردم فرستادم برای برادرم گفت احتمال داره هرچند زوده ولی دو تا دندون پایین حدود ۶ ماهگیه ممکنه دو ماه جلو و عقب بیفته ولی احتمالش کمه
دیگه گذشت تا اینکه جدیدا شب بیداری هم بهش اضافه شد و گاز گرفتنش قویتر دیگه دیروز خواهر شوهرم دید صبحم برادرم هر دو گفتند دندونه
دوست نداشتم اینقدر زود دربیاد نزدیک واکسن چهارماهگیشم هست
بعدم دارم فکر میکنم با دندون گازم بگیره میمیرم احتمالا
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ای جاااانم نونا جون چه زووووود!!!
مبارکشباشه پرنسست
ببین پسر منم هی مچ دستاشو میخوره و خیسه خیسن همش و میکشه له لثه هاش یعنی ممکنه اینم دندون باشه؟
از کجا بفهمم؟
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۴:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۴:۵۶ عصر، توسط nona.)
ببین آروم لب پایینشو اول بده پایین ببین لثه متورم یا قرمز شده یا سوراخ حتی، معمولا دندون از زیرش نشخصهمال دختر من دو تا سفیدی مشخصه لثه پایینش ورم کرده و قرمزه. بعدم لب بالا رو امتحان کن
معمولا اون پایین ژودتر درمیاد
دست منو کاز میگرفت مدام دستم به چیز سفت میخورد میگفتم لابد استخون فکه
بعد دخترم الان دو هفتست به شدت نا آرومه شبا گزیه میکنه و بیقراره و مشخصه دل درد نیست
ولی کلا احتمالش کمه زیر شش ماه دربیاد بهترم هست دیرتر دربیاد از واکسناش رد بشه چون ببین همین الان بچه کم غذا شده
یوتاب جون بچه ها از دو ماهگی به بعد مخصوصا سه ماهگی خیلی بزاق یا میدن بیرون یا قورت میدن بعد تازه کنترل دست و انگشتاشونو یاد گرفتند جذابه براشون میخورن نگران نباش احتمال زیاد دندون نیست
من خودمم سه تا دندونمو پنج ماهگی درآوردم بچه به من رفته
اعتبار:
33,760
اهان مرسی از راهنماییات
چک میکنم میگم
اره منم دوست دازم دیرتر در بیاد
کبا من از قبل اقدام یکی از فوبیاهام دراوردن دندون بوده
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۷:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۷:۴۱ عصر، توسط nona.)
من واقعا به یه آرامش عجیبی رسیدم فکر کنم از شدت فشار قاطی کردم
یه ختنه الان کم داشتم
اعتبار:
33,760
|