امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال جون دکتر اکبر عابدی فکر کنم
اینستا هم دارن
بچه ها میشه در مورد روشش بگین؟
بچه اون لحظه ختنه خیلی گریه کرد؟
خودتونم رفتین تو اتاق؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون ندا جون
منم دقیقا همین سوالارو دارم. یعنی بهش فکر میکنم از استرس حالت تهوع میگیرم
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون، چیزی نمیخوره شما یعنی چقد چیزی نمیخوره؟ دختر من واقعا کم میخوره. دکترش خیالمون رو راحت نکرد. دکتر گوارشش گفت جیشش هم کم شده؟ گفتیم اره خوب حجم شیرش خیلی کم شده، جیش هم به وضوح کم شده. شیرشو عوض کرد. جیشش خوب شده اما حجم شیرش با اینکه بهتر شده اما به مقدارش وقتی ۳ کیلو بود هم نرسیده هنوز. من هی میخوام نگران نباشم، همسرم نگرانه.

نداجون عزیزم چه لحظات پر استرسی رو گذروندی. انشالله چیزی نیست Heart
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل خیییییلی کم شده هر بار فقط پنج دقیقه میخوره
هر دو ساعت حدودا گاهی چهار دقیقه
شب فقط دو بار نیم ساعت گاهیم یبار
صبح تا ظهرم همون پنج دقیقه رو هم معمولا بالا میاره
جیشش کم شده نسبت به سابق ولی حداقل رو جیش میکنه یعنی پنج تا شش مرتبه
کاری ازم برنمیاد
امیدوارم فقط این دوره بگذره

۳ و ۴ ماهکی گویا بچه ها شیطون میشن دختر منم همینه موقعذشیر خوردن سرشو ملا برمیگردنه عقبو نگاه میکنه یا یهو طرح مبل براش جالب میشه سرشو یلند میکنه سینه رو ول میکنه به اون خیره میشه شیرو کلا بی خیال میشه. بعضی وقتام که با گریه میکشه کنار خودشو
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
والا ترگل منم نگرانم اما دیگه استرس ندارم و سعی میکنم ریلکس باشم،تا دو هفته پیش بزور سعی میکردم بهش شیر بدم اما دیدم بچه هم عصبی داره میشه بی خیال شدم الان شده طول روز ده دقیقه خورده بعد تا ۴ ساعت لب نزده
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دختر من بعد ۴-۵ ساعت خواب معمولا یکم میل به شیر داره. شیر خودمو زود ول میکنه اما شیرخشک مثلا ۶۰ تا میخوره. منم به زور میدادم. لجبازتر شده. راستش منم لجباز کرده که به زور بدم بهش. اصلا اوصاعی داریم با هم. هر شب خواب که بود یواشکی میدادم میخورذ. امشب انقد خواهرش نق زد بیدار شد بعد ۶ ساعت شیر نخوردن ۳۰ تا خورد. وای خیلی حرصم میده Sad(
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
باز خوبه بزور راضی میشه ترگل. دختر من منو پر پر میکنه به معنای واقعی
پرده گوشم احساس میکنم آسیب دیده Smile اونروز بلندش کردم یهو دهنشو چسبوند به گوشم گریه از اعماق قلبش کرد ( خدایی حنجرشو‌میبینم میلرزه Smile ) تا سه دقیقه خدا شاهده گوشم داشت زنگ میزد
  • 2015، lili_61، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا مردم از خنده
من فکر کردم فقط پسر منه که آرامش همسایه هارو میخراشه.پس بچه های شما هم ازین کارا میکنن
میخوام برم از همسایه واحد بغلیمون بابت روزهای گذشته و روزهای آینده عذرخواهی کنم
  • 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای عزیزم Smile)
نوناجون شما چون شیر خودتو میدی امکاناتشو نداری که مجبورش کنی. من شیشه رو تو دهنش نگه میداشتم :| بعد یهو سرشو میچرخونه اینور اونور منم باید هوشیار باشم در لحظه با همون سرعت حرکت کنم. به خدا انقد تمرکز میکنم تو‌ شیر دادن بهش که بعدش علاوه بر گردن درد و مچ درد، خیس عرق میشم. اون وقتهایی که مجبورش میکردم با یه حالت ناله یه مک میزد. ولی یه ساعت چونه‌شو الکی تکون میداد که مثلا داره میخوره ولی مک نمیزد. شده نیم ساعت نگه دارم بعد ببینم ۱۰ سی‌سی خورده. خلاصه دیگه بیخیال زور شدم. ولی از خدا پنهون نیست، از شما چه پنهون لجم میگیره که این فسقلی به من غلبه کرد.
دلنوشته‌های یک مادر روانی Smile)
  • (کژال)، 2015، lili_61، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
اره کژال من موقع شیر دادن این برنامه رو دارم خدارو شکر ما واحد روبروییم با یه راهروی دردار جدا میشه در خقیقت انگار دو تا باوک متصل به هم با راهروییم. مواقع دیگه هم بعد حموم موقع لوسیون زدنه که گریه میکنه گریه که چه عرض کنم هرکی ندونه فکر میکنه بچه آزاری چیزی هستیم.
ترگل همین ادا رو مه دخترت با شیشه در میاره خاج خانوم ما با سینه من درمیاره به هر طرف دوست داره میکشه با همون سینه به دهن بهو برمیگردونه سرشو من میمیرم از درد یعنی
الان که یدونه دندونش جوونه هم زده سفت دیگه نگه میداره ول نمیکنه یه لحظه یه طرف دماغشو نگه میدارم ول میکنه
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان