موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
کژال جون دکتر اکبر عابدی فکر کنم
اینستا هم دارن
بچه ها میشه در مورد روشش بگین؟
بچه اون لحظه ختنه خیلی گریه کرد؟
خودتونم رفتین تو اتاق؟
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
ممنون ندا جون
منم دقیقا همین سوالارو دارم. یعنی بهش فکر میکنم از استرس حالت تهوع میگیرم
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۰:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۰:۵۰ عصر، توسط Targol.)
نوناجون، چیزی نمیخوره شما یعنی چقد چیزی نمیخوره؟ دختر من واقعا کم میخوره. دکترش خیالمون رو راحت نکرد. دکتر گوارشش گفت جیشش هم کم شده؟ گفتیم اره خوب حجم شیرش خیلی کم شده، جیش هم به وضوح کم شده. شیرشو عوض کرد. جیشش خوب شده اما حجم شیرش با اینکه بهتر شده اما به مقدارش وقتی ۳ کیلو بود هم نرسیده هنوز. من هی میخوام نگران نباشم، همسرم نگرانه.
نداجون عزیزم چه لحظات پر استرسی رو گذروندی. انشالله چیزی نیست
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۱:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۸، ۱۱:۲۸ عصر، توسط nona.)
ترگل خیییییلی کم شده هر بار فقط پنج دقیقه میخوره
هر دو ساعت حدودا گاهی چهار دقیقه
شب فقط دو بار نیم ساعت گاهیم یبار
صبح تا ظهرم همون پنج دقیقه رو هم معمولا بالا میاره
جیشش کم شده نسبت به سابق ولی حداقل رو جیش میکنه یعنی پنج تا شش مرتبه
کاری ازم برنمیاد
امیدوارم فقط این دوره بگذره
۳ و ۴ ماهکی گویا بچه ها شیطون میشن دختر منم همینه موقعذشیر خوردن سرشو ملا برمیگردنه عقبو نگاه میکنه یا یهو طرح مبل براش جالب میشه سرشو یلند میکنه سینه رو ول میکنه به اون خیره میشه شیرو کلا بی خیال میشه. بعضی وقتام که با گریه میکشه کنار خودشو
اعتبار:
35,283
والا ترگل منم نگرانم اما دیگه استرس ندارم و سعی میکنم ریلکس باشم،تا دو هفته پیش بزور سعی میکردم بهش شیر بدم اما دیدم بچه هم عصبی داره میشه بی خیال شدم الان شده طول روز ده دقیقه خورده بعد تا ۴ ساعت لب نزده
اعتبار:
25,418
دختر من بعد ۴-۵ ساعت خواب معمولا یکم میل به شیر داره. شیر خودمو زود ول میکنه اما شیرخشک مثلا ۶۰ تا میخوره. منم به زور میدادم. لجبازتر شده. راستش منم لجباز کرده که به زور بدم بهش. اصلا اوصاعی داریم با هم. هر شب خواب که بود یواشکی میدادم میخورذ. امشب انقد خواهرش نق زد بیدار شد بعد ۶ ساعت شیر نخوردن ۳۰ تا خورد. وای خیلی حرصم میده  (
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۱۱:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۹، ۱۱:۵۸ صبح، توسط nona.)
باز خوبه بزور راضی میشه ترگل. دختر من منو پر پر میکنه به معنای واقعی
پرده گوشم احساس میکنم آسیب دیده  اونروز بلندش کردم یهو دهنشو چسبوند به گوشم گریه از اعماق قلبش کرد ( خدایی حنجرشومیبینم میلرزه  ) تا سه دقیقه خدا شاهده گوشم داشت زنگ میزد
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
وای نونا مردم از خنده
من فکر کردم فقط پسر منه که آرامش همسایه هارو میخراشه.پس بچه های شما هم ازین کارا میکنن
میخوام برم از همسایه واحد بغلیمون بابت روزهای گذشته و روزهای آینده عذرخواهی کنم
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۱:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۱:۰۴ عصر، توسط Targol.)
وای عزیزم  )
نوناجون شما چون شیر خودتو میدی امکاناتشو نداری که مجبورش کنی. من شیشه رو تو دهنش نگه میداشتم :| بعد یهو سرشو میچرخونه اینور اونور منم باید هوشیار باشم در لحظه با همون سرعت حرکت کنم. به خدا انقد تمرکز میکنم تو شیر دادن بهش که بعدش علاوه بر گردن درد و مچ درد، خیس عرق میشم. اون وقتهایی که مجبورش میکردم با یه حالت ناله یه مک میزد. ولی یه ساعت چونهشو الکی تکون میداد که مثلا داره میخوره ولی مک نمیزد. شده نیم ساعت نگه دارم بعد ببینم ۱۰ سیسی خورده. خلاصه دیگه بیخیال زور شدم. ولی از خدا پنهون نیست، از شما چه پنهون لجم میگیره که این فسقلی به من غلبه کرد.
دلنوشتههای یک مادر روانی  )
اعتبار:
35,283
اره کژال من موقع شیر دادن این برنامه رو دارم خدارو شکر ما واحد روبروییم با یه راهروی دردار جدا میشه در خقیقت انگار دو تا باوک متصل به هم با راهروییم. مواقع دیگه هم بعد حموم موقع لوسیون زدنه که گریه میکنه گریه که چه عرض کنم هرکی ندونه فکر میکنه بچه آزاری چیزی هستیم.
ترگل همین ادا رو مه دخترت با شیشه در میاره خاج خانوم ما با سینه من درمیاره به هر طرف دوست داره میکشه با همون سینه به دهن بهو برمیگردونه سرشو من میمیرم از درد یعنی
الان که یدونه دندونش جوونه هم زده سفت دیگه نگه میداره ول نمیکنه یه لحظه یه طرف دماغشو نگه میدارم ول میکنه
|