امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا باور کن فوبیا دارم از وقتی که پسر منم دندون دربیاره
همین الان که تازه یک ماهش شده جوری سینه م رو میگیره میکشه که اشکم در می یاد...اون روز گفتم تو دندون دربیاری دیگه باید شیرخشک بخوری من سیرت نمیدم Big Grin
کژال جان منم میخوام شنبه اینده پسرم رو ببرم ختنه کنیم ولی خیلی ترس دارم از انجامش و از عکس العمل بعدش...
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی فاطمه جون Smile من خدایی گاهی میگم هاله کنده شد
  • (کژال)، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۲:۲۲ عصر)2015 نوشته است: نونا باور کن فوبیا دارم از وقتی که پسر منم دندون دربیاره
همین الان که تازه یک ماهش شده جوری سینه م رو میگیره میکشه که اشکم در می یاد...اون روز گفتم تو دندون دربیاری دیگه باید شیرخشک بخوری من سیرت نمیدم Big Grin
کژال جان منم میخوام شنبه اینده پسرم رو ببرم ختنه کنیم ولی خیلی ترس دارم از انجامش و از عکس العمل بعدش...

منم برای همین یکی دو هفته آینده برنامه دارم فاطمه جان. راستش خواهرم زایمان کرده و خونه مامانم ایناس. منتظرم اون شرایطش اکی شه و بره بعد من پسرمو ختنه کنم که مامانم بتونه کمکم کنه اگه اذیت کرد پسرم. ولی حتما قبل دو ماهگی انجام میدم.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها دیروز پسرمو بردم اکو ، دکترش خییلی خوب بود انقدر آرامش داشت
گفت دیابت داشتی تو بارداری؟ که من اولاش همش لب مرز بودم و خیلی رعایت میکردم و هفته ۲۳ که آزمایش گلوکز دادم نرمال بود و یه کم کمتر رعایت کردم ولی هفته ای چند بار تو خونه چک میکردم
دکتر گفت دیواره قلبش ضخیم تر از معموله و تا ۴ ماهگی برطرف میشه ، گفت نگران کننده نیس ولی واسه بارداری بعدی باید خیلی رعایت کنم
من و همسرم نمیخواستیم ختنه کنیم البته بیشتر واسه اینکه جفتمون خیلی میترسیدیم ، ولی باز از دکترش پرسیدم گفت انجام بده بعد ۴۰ روزگی
خیییلی استرس دارم اصلا طاقت گریه و دردشو ندارم اعصابم ضعیف میشه ، یوتاب جون بیا واسمون کامل بگو پروسه ختنه رو ، منم احتمالا ببرم پیش همون دکتر عابدی
  • (کژال)، lili_61، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا حون خدارو شکر. پیش کی رفتی اکو عزیزم؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر رضا میری عزیزم
پاسخ
فکر کردم پیش همون دکتر ما رفتی ندا جون
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایشونم مطبش همون جا بود ولی وقت نداشت دیگه دکتر خودم همین آقارو معرفی کرد که سریع رفتم
پاسخ
خدارو شکر که راضی بودی عزیزم اسم دکترایی که کلا راضی هستیم و باید بگیم
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان شما نی نی هارو چجوری میخوابونید؟ روزی ند ساعت میخوابن؟
من پسرمو باید قسم بدم یه ساعت بخوابه
پیله چشمش قرمز شده ولی نمیخوابه
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان