امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
نه شیدا جان همه که اینطوری نیستن عوضش من کل بارداریم بحز ماه اول که اونم تهوعم در حد متوسط بود و اون قضیه بینایی حالم عالی بود بهترین دورانم بود ( رخشید بیا منو بکش Smile )
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید، شیدا
پاسخ
واااای مبارکه عزیزم - به خوشی و سلامتی ان شالله
مسیر جهان دوره گردیست
  • sims s
پاسخ
سیما جون مبارک باشه عزیزم
  • sims s
پاسخ
قربونتون مهتا و ندایا جون
  • ندایا
پاسخ
بچه ها واقعا ممنونم از همدردی هاتون Heart
سلامت و شاد باشید

الان تقریبا ۱ ساعتی هست سرم بهتر شده ولی حالت تهوع رو همچنان دارم ولی راضیم Blush
  • nona، samin**، youtab، آیسان ۹۶، صنوبر۷۱
پاسخ
خب خدارو‌شکر رخشید سردرد نباشه فقط بقیه چیزا برای میگرنیا قابل تحملتره
  • رخشید
پاسخ
اره نونا واقعا همین طوره Undecided
  • nona، شیدا
پاسخ
مبارک باشه سیما جون و بقیه بارداریتو به راحتی بگذرونی و گل پسرت سلامت و به موقع بیاد بغلت
راستی مامانهای پسردار، برای اوایل که پسرتون کوچیکه به نظرم ازین شلوارهای پیش بنددار خیلی شیکتر و بهتر تن پسر بچه ها می شینه. چون پسر بچه ها پاهاشون همچین اوایل طریفتر از دخترهاست و شلوارهای دخترهام بعضا لگ طوره و می مونه تو تن ولی پسرها قدش اینا اکیه ولی یهو آدم می بینه بچه لخته و شلوار از کمرش میفته. این پیش بندیها خب قشنگ از سر شونه می بندیو شیکترم هست. جوراب دار و بدون جورابشم هست و پایینشم که دکمه می خوره و برای تعویض آدم کاری به دکمه بالاش نداره.

آخی رخشید ان شاالله زودی خوب خوب میشی و تو هفته های تو معمولا اوج ویاره. سردردت شاید از کمی فشارم باشه من همیشه فشارم پایینه و تو بارداری یه مقدار سر درد می گرفتم. البته تو بارداری دومم ده روز آخر دو بار فشارم بالا رفت. میوه بخور رخشید، میوه تو بارداری می چسبه. من تو هر دو بارداریم عشق آلبالو بودم با نمک و گل پر. نون، نون خشک اینام حال آدمو بهتر می کنه و چیزهاییو که می تونی بخور. سر دخترم که اوایلش پاییز و زمستون بود، آلبالو یخی می گرفتم و می خوردم. ان شاالله حالت زودتر بهتر بشه.
وای الهام منم از بارداریییی خیلی بدم میاد واقعا زایمان بهم حس خلاصی و سبکی داد. سر دخترم بارداریم خوب بود ولی سر پسرم واقعا اذیت شدم و دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم بارداریو تجربه کنم.
  • Bonsai، sims s، Sufii، youtab، رخشید
پاسخ
بنسای واقعا راست میگی دیشبم همسرم حرف شمارو زد و خیلی ترسیدم زورکی یه چیزایی خوردم... تهوع باهاش می سازم سردرد خیلی آزارم داد خداروشکر قطع شد
سعی میکنم اجیل و میوه رو بیشتر بخورم

ممنون مریم جان اتفاقا تابستان آلبالو فریز کردم و الان با ذوق
میخورم
پرتقال هم تهوع ام رو  کم میکنه

الان در بهترین حالت فشارم ۱۰ هست Undecided
  • Bonsai، نسیمه جااان
پاسخ
مریم جون پیش بندی منظورت چجوریه؟؟
مث حالت بیلر منظورته؟
اگه تونستی عکسش رو بذار لطفا

رخشید ماست و پنیر و شیر چی ؟