امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
هیییی Sad
به خدا این تاپیک‌های رز نعمته. قدر بدونین
حالا ببینم فردا اگه جواد و غدیر باز بودن میتونم جای عطر اون یکی تاپیک رو به روز کنم یا نه Tongue
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها طلاهاتون مبارکتون باشه ... منم قبلا گفتم هیچوقت اهل خریدن طلا نبودم. کسی هم که برام نمیخرید. برای عروسیم هم وسع همسر به سرویس طلا نمیرسید. دیگه همون سرویس کادوی مامان بابام رو برای عکس انداختم. فقط چند تا پلاک یادگاری هست که همیشه یکیشون گردنمه ...
الانم هرچی دارم همون کادوهای عروسیمه ... ولی هیچوقت استفاده نمیکنم.

آمممااا اخیرا خیلی دوست دارم یه نیم ست ظریف جواهر یا سنگ داشته باشم. نمیدونم ایران مناسب تر در میاد یا اینجا. جایی اگه سراغ داریم لطفا بهم معرفی کنید.
  • nona، Targol، رخشید
پاسخ
رخشید من حتی حلقه هم نمیندازم
گوشامم که قبل ازدواج سوراخ کردم الان از زمان تولد دخترم گوسوارسو درآوردم متاسفانه پر شد و رفت اصلا تو خودم نمیبینم برم مجدد سوراخ کنم

فلامینگو جان ایران مناسبتره بنظرم اخه سال پیش برادرم و دامادمون که ایران نیستن برای خانوماشون میخواستن بخرن ( کادوی زایمان) من سرچ کردم دو تا جواهر فروشی ایرانی توی شهراشون پیدا کردم خریدم کردند اما حتی نرخ طلا رو هم خیلیییی بالاتر زده بود جواهر رو خب من نمیدونم چون چجوری حساب میشه و به خود سنگشم خیلی والسته هیت نمیتونم بگم چقدر بالاتر زده بود ولی با توجه به نحوه محاسبه نرخ طلا احتمالا اینم دوبله بود اخه کلا جایی که بودن اکثرا طلاها عیارشون پایین بود فقط طلافروشا و جواهرفروشای کمی طلای ۱۸ عیار داشتند که خب منم ترجیحم این بود طرف ایرانی باشه
  • رخشید
پاسخ
آره نونا جون اکثر طلاهایی که دیدم عیارشون زیر ۱۸ بود. راستش مشکل خرید تو ایران اصل بودنشه ... باید از جای مطمئن بگیرم که جواهر یا سنگش اصل باشه و شناسنامه معتبر داشته باشه ... بعد اصلا نمیدونم کارای اینجوری ساخت ایرانه یا از خارج وارد میکنن ... یادمه خیلی سال پیش چندتا جواهرفروشی میگفتن کار ایتالیا میاریم. چون اگه وارداتی باشه ممکنه گرونتر هم بشه ... بعدم طلافروشیای ایران احتمالا میتونن نرخ طلا رو مث بقیه جاها حساب کنن ولی قیمت سنگ یا جواهر رو هرجور خواستن حساب کنن ... البته مطمئن نیستم ...
  • nona، Rose
پاسخ
اره درسته عزیزم
ببین فکر کنم جواهریای معروف این کار رو نکنن که حتما خودت هم میشناسی
اما اینجا حتما بچه ها جواهری مورد تاییدی دارن که معرفی کنن
خانمای جواهردوست و جواهر خر بیایید راهنمایی کنید

من فقط یه همکلاسی داشتم که باباش جواهریاز بود و خودشم در کنار تحصیل تو کریمخان جواهری داره فقط به من یه نصیحت کرد که جواهر پشت بسته نخرم یعنی انگشتری مثلا بگیرم که سنگش از بالا و پایین باز و قابل دیدنه
خلاصه من فقط همین نکته رو بلدم Smile
  • Rose، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
نونا جون صنوبر جون طلاهاتون مبارككك
توي اين تاپيك فقط طلا بايد خريد؟ سكه حساب نيست؟!
منم اندازه ٥٠ ميخوام سكه بگيرم
البته من توي بهمن ماه احتمالا اقدام ميكنم چون اون مردك كه همسرم توي كلاساي سرمايه گذاريش شركت ميكنه گفت هميشه نزديك ٢٢ بهمن نرخ طلا و دلار رو به كمترين حد ميرسونن
حالا منتظرم ببينم حرفش چقد درسته
  • nona، Rose، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
چرا لیانه جان سکه هم حسابه اتفاقا شیکترم هست Smile مردک رو خوب اومدی مشخصه ارادت خاصی داری بهش Smile
  • Rose
پاسخ
سلام بچه ها
نونا جون و صنوبرجون خیلی مبارکه
عاقا من برعکس شما باید طلا بفروشم تا حدود ۲۰ روز دیگه
بنظرتون الان بفروشم یا ممکنه تا ۲۰ روز گرونتر بشه؟
  • nona
پاسخ
نونا جون مبارک باشه، مدل بالایی اتفاقا من دیدم جزو کارایی هست که بروزه و طلافروشیا خیلی تبلیغشو میکنن.
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۳:۰۰ صبح)liyane نوشته است: نونا جون صنوبر جون طلاهاتون مبارككك
توي اين تاپيك فقط طلا بايد خريد؟ سكه حساب نيست؟!
منم اندازه ٥٠ ميخوام سكه بگيرم
البته من توي بهمن ماه احتمالا اقدام ميكنم چون اون مردك كه همسرم توي كلاساي سرمايه گذاريش شركت ميكنه گفت هميشه نزديك ٢٢ بهمن نرخ طلا و دلار رو به كمترين حد ميرسونن
حالا منتظرم ببينم حرفش چقد درسته
Big Grin Big Grin
حالا چرا بیچاره رو مردک خطاب کردی
Big Grin Big Grin
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان