بچه ها فقط اومدم یه چی بگم به قول برو بچز بگرخییییین

حال منو که میدونین
خالا فرپا میرم تست میدم که تکلیفم معلوم شه چون روز چهارمه و جواب بهتری خواهم گرفت
بعد روز اول همیرم گفت میخوای بچه رو ببرم خونه مامان تو قشنگ چند ساعت استراحت کنی؟
واقعا حالم بد بود اما گفتم نه ااصلا اگه خدایی نکرده ناقل باشه مامانتم مریضه بنده خدا اونوقت به یه عمر پشیمونیش ( دور از جون) نمی ارزه همسرمم دیگه نگفت هیچی
امشب تورا اومدن زنگ زد که مامان داره میاد اونجا من کپ کردم گفتم آخه معلوم نیست تکلیف من چیه که گفت من هزار بار گفتم میخواد بچه رو ببینه
خلاصه اومدن م ش و من با فاصله تو آشپز خونه بودم همش
بعد خ ش بزرگه زنگ زد که مامانم میبینم که اونجاست گفتم آره گفت ماهم داریم میایم
!!!!!!!!!
گفتم من خالم خوب نیستا نمیدونم چیه
گفت نه ما یه جعبه شیرینی میگیریم تو چایی بذار ما میایم
همسرم باز گفت بچه ها قدمتون رو چشم اما کار خطرناکیه یکم مکث کرد و گفت ماسک میزنیم
خلاصه اومدن
حالا این که ما تا از سفر اومدیم من فرداش مریض شدم و خونه و زندگی بمب ترکیده به کناااارا
با سرعت برق جارو و تی زدم و گردگیری کردم و همه چیو ریختم تو اتاق پسری
اومدن من با دوتا ماسک که کلا بودم رفتم ته آشپز خونه دم پنجره باز نشیتم با این حالم
بیست دقیقس رفتن!!!!!!!!!!
پسرمم چون م ش تا اومد از خواب پرید عنق شد و کلا انقدر جیغ و گریه سرداد که یک ساعت طول کشید تا بردم تو اتاق آخر به زوووور قنداق و پستونک خوابوندمش
بعد اومدن خ ش رفته صندلی اپن و آورده با یه ماسک نشسته کنار مبل همسرم گفت وقتی اینجایی این کار چیه دیگه؟؟!!!
بعد هی با هر تکون من میگفت یا ابوالفضل کرونا نگیریم!!!!!!!!!
میشه به من بگین این حرکت امشبشون یعنی چی؟
بعد کلا خانواده ای هستن که دنبال مقصرن سر هر چیزی
یعنی یکی آب بخوره بریزه رو لباسش هم دنبال مقصرن و ول نمیکنن طرفو
حالا منکه معلوم نیست جواب تستم چیه اما تا ۳ سال دیگه اگه یکیشون یه سرما بخوره میدونم که منم مسببش
واااااای...
بعد کلا خونواده ای هستن که برای هرچیزی دنبال مقصرن
یکی آب میخوره یه قطره بریزه رو لباسش با هزار دلیل دنبال مقصرن براش
حالا میدونم پیگه تا ۳سال دیگه یکی یه عطسه کنه من مسببش بودم
میشه یکی به من بگه یعنی چی ککارشوووووون؟
بعد رفتن به همسرم میگم امشب مهمونی خطرناکی بوداااا بنده خدا میگه والا هرچی هشدار بود دادیم دیگه نمیدونم چی میشه خودشون میدونن!!!
اووووووووووف...