امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها من واکسن پرونارو گرفتم، الان زنگ زدم مطب دکتر پسرم گفتن ایشون تزریق انجام نمیده، بهداشتم گفت نمیزنن، کجا ببرم پسرمو برای تزریق واکسنش؟
دکترش مهتاب نظری هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
سوفی واکسنش شرایط نگهداری نداره؟ خراب نشه؟
شرمنده من آشنایی ندارم واقعا
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
سوفی جان اگر سمت شرق هستی دکتر پسرم پاسداران میتونم معرفی کنم. اگر غرب هستی هم دکتر یوتاب فور کنم غربه
  • mahtakhanoum، Rose، youtab
پاسخ
غربم عزیزم
  • youtab
پاسخ
پس فکر کنم دکتر یوتاب و نونا غرب باشه
  • youtab
پاسخ
نه دکتر منم دکتر نظریه تزریق نمیکنه دکتر وای اول دخترم دکتر عرب حسینی تزریق میکنه سوفی جان مطبشم پاسدارانه

دکتر یوتاب جان دکتر ممیشی هست سعادت اباد ایشونم تزریق میکنه گویا
  • Sufii، youtab
پاسخ
نه رز جون یخچالیه، تو یخچال گذاشتم

مرسی نونا جون ترجیحم اینه نزدیک به غرب باشه.دکتر ممیشی رو سرچ کنم ببینم چی میگه
  • Rose، youtab
پاسخ
اره حق داری پاسداران از بس به خودم دور بود عوضش کردم سرویس میشدیم ترافیک

آقا من الان موندم دکترم گفت شیرو باید قطع کنی سه ماه ازش بگذره شیر کامل خشک بشه بعد ما میتونیم یکارایی بکنیم
گفت الان بعد چکاپ صرفا میتونی طبیعی اقدام کنی از دارو و امپول یعنی خبری نیست
واقعیتش منم حوصله اقدام عادی ندارم خودم ترجیحم بعد شیر بود ولی نمیدونستم باید سه ماهم ازش بگذره
از خواهرم امروز پرسیدم گویا داروهایی هست برای خشک شدن زودتر شیر گفت اصلا توصیه نمیشه ضررش بیشتره
خلاصه از یطرف دکتر دخترم کفته تحت نظر روانشناس حتما باید شیر تدریحی قطع شه ازین طرفم خساب میکنم با این وضع حداقل پروسه دومی میفته برای شش هفت ماه دیگه Sad
  • lili_61، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۲:۴۳ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من واکسن پرونارو گرفتم، الان زنگ زدم مطب دکتر پسرم گفتن ایشون تزریق انجام نمیده، بهداشتم گفت نمیزنن، کجا ببرم پسرمو برای تزریق واکسنش؟
دکترش مهتاب نظری هست

صوفی جان، من چهار تا تزریق پرونار دخترم رو به توصیه دکترش کلینیک پگاه زدم، تو خواجه عبدالله
خوبیش اینه که جمعه‌ها هم هستند.

(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۲:۵۸ عصر)nona نوشته است: اره حق داری پاسداران از بس به خودم دور بود عوضش کردم سرویس میشدیم ترافیک

آقا من الان موندم دکترم گفت شیرو باید قطع کنی سه ماه ازش بگذره شیر کامل خشک بشه بعد ما میتونیم یکارایی بکنیم
گفت الان بعد چکاپ صرفا میتونی طبیعی اقدام کنی از دارو و امپول یعنی خبری نیست
واقعیتش منم حوصله اقدام عادی ندارم خودم ترجیحم بعد شیر بود ولی نمیدونستم باید سه ماهم ازش بگذره
از خواهرم امروز پرسیدم گویا داروهایی هست برای خشک شدن زودتر شیر گفت اصلا توصیه نمیشه ضررش بیشتره
خلاصه از یطرف دکتر دخترم کفته تحت نظر روانشناس حتما باید شیر تدریحی قطع شه ازین طرفم خساب میکنم با این وضع حداقل پروسه دومی میفته برای شش هفت ماه دیگه Sad
نونا جان، من جات بودم عجله نمیکردم.
واقعا الان اعصاب و روان و آرامش خودت و دخترت تو اولویت اوله.
  • Gitii، nona، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
ارزو جان بحث سنم هست و اینکه بدترین م‌قع فرزند دوم وقتیه که فرزند اول از ۳۰ ماه رد بشه در اینحالت توصیه میشه تا ۵ سالگی بچه دوم نیاد
  • Arezoo1984، lili_61، Rose، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان