امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۲:۵۲ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۱۲:۳۳ عصر)رخشید نوشته است: حالا بیزنس وومن ها منو راهنمایی کنید من یکم سکه اینا دارم بفروشم طلا بخرم یا همون سکه نگه دارم

حالا من که بیزینس وومن نیستم اما به نظرم حالا که گرفتی دیگه نفروش...
ولی از این به بعد خواستی برای سرمایه بگیری، طلای کم اجرت (باید بگردی) یا طلای دست دوی تمیز (نه اینا که آشغال و اینا چسبیده و وزن طلا حساب می کننش) بگیر...

الان هر سکه حدود 8 گرمه... قیمتش دیروز 22 میلیون بود...
اما همون مقدار طلا یعنی 8 گرم طلای کم اجرت (مثل مثلا طلایی که 9 تا 11 درصد حساب می کنن)، مثلا با قیمت امروز گرمی 2 میلیون، هر 1 میلیون 100 تومن و هر گرم 200 تومن روی اون 2 تومن می کشن که میشه هر گرمی 2200... حالا وقتی 8 گرم رو ضربدر 2200 کنیم میشه چقدر؟ میشه 17600.. یعنی توی خرید سکه ی تمام، ما حباب حدود 4.5 میلیونی داریم، بعد استفاده هم نمیشه کردش... موقع فروش هم باز کمتر برش میدارن (یعنی 4.5 که بیشتر پول دادی، 1 تومنم کمتر بر میدارن میشه 5.5 حباب شما یعنی پول به هوا دادیم که این مقدار توی ربع الان به 50% رسیده)... من به این نتیجه رسیدم حداقل طلا بخرم روحم شاد شه... منم قدیما اصلا اعتقادی به طلای مصرفی نداشتم اما می بینم انگار اینجوری به صرفه تره...
رز سكه امامي ضرب سال ٨٦ 
اگه بازار بفروشي ٢٠٠ تومن ازش كم ميكنن
اگر صرافي بري ٣٠٠ كم ميكنن
به هيچ عنوان يه تومن كم نميكنن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۳:۱۵ عصر)ندایا نوشته است: نونا جون با عرض پوزش عیار سکه 900 یا همون 22 هستش

جدی؟ نمیدونستم ندایا جان
پس من الان برای یه عروسی یه شمش ۴ گرمی ۲۴ عیار محمد گرفتم ناراحت بودم چرا نیم نگرفتم اخه ایشون به من نیم داده بود البته سال ۸۹ به من نیم داده بود Smile
پس احتمالا شمش من با ارزشتره
  • Rose، Targol، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۳:۱۷ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۲:۵۲ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۱۲:۳۳ عصر)رخشید نوشته است: حالا بیزنس وومن ها منو راهنمایی کنید من یکم سکه اینا دارم بفروشم طلا بخرم یا همون سکه نگه دارم

حالا من که بیزینس وومن نیستم اما به نظرم حالا که گرفتی دیگه نفروش...
ولی از این به بعد خواستی برای سرمایه بگیری، طلای کم اجرت (باید بگردی) یا طلای دست دوی تمیز (نه اینا که آشغال و اینا چسبیده و وزن طلا حساب می کننش) بگیر...

الان هر سکه حدود 8 گرمه... قیمتش دیروز 22 میلیون بود...
اما همون مقدار طلا یعنی 8 گرم طلای کم اجرت (مثل مثلا طلایی که 9 تا 11 درصد حساب می کنن)، مثلا با قیمت امروز گرمی 2 میلیون، هر 1 میلیون 100 تومن و هر گرم 200 تومن روی اون 2 تومن می کشن که میشه هر گرمی 2200... حالا وقتی 8 گرم رو ضربدر 2200 کنیم میشه چقدر؟ میشه 17600.. یعنی توی خرید سکه ی تمام، ما حباب حدود 4.5 میلیونی داریم، بعد استفاده هم نمیشه کردش... موقع فروش هم باز کمتر برش میدارن (یعنی 4.5 که بیشتر پول دادی، 1 تومنم کمتر بر میدارن میشه 5.5 حباب شما یعنی پول به هوا دادیم که این مقدار توی ربع الان به 50% رسیده)... من به این نتیجه رسیدم حداقل طلا بخرم روحم شاد شه... منم قدیما اصلا اعتقادی به طلای مصرفی نداشتم اما می بینم انگار اینجوری به صرفه تره...
رز سكه امامي ضرب سال ٨٦ 
اگه بازار بفروشي ٢٠٠ تومن ازش كم ميكنن
اگر صرافي بري ٣٠٠ كم ميكنن
به هيچ عنوان يه تومن كم نميكنن

لیانه ما موقعی که می خواستیم سکه ی 7 تومنی بفروشیم، با اینکه بردیم پیش همون که خریده بودیم، باز 400 کم کرد... 
اگه اینجور باشه باز یکم بهتره...

آره نونا من فکر کردم 18 عیاره... اشتباه کردم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، Targol
پاسخ
منم اشتباه کردم رز همیشه فکر میکردم ۲۴ عیاره
به فکر فرو رفتم برم جای شمش ۴ گرمی، ۳ گرمی بخرم من خبیث Smile
اخه خدایی سال ۸۹ نه تورم اینقدر بود نیم سکه فک کنم ۷۰-۸۰ تومن بود الان قاعدش اینه با نرخ تورم عادی قبلی تبدیل کنم نه با نرخ تورم جدید
  • Rose، Targol
پاسخ
ما سكه رو توي ارزوني ميخريم توي گروني ميفروشيم
اگر تعداد بالا باشه ميبريم بازار ٢٠٠ كم ميكنه
تعداد كم باشه هم صرافي ٣٠٠ كم ميكنه
  • Rose، Targol، خانم فسقلی
پاسخ
رز نخریدم که هدیه بوده به مناسبتهای مختلف
یکیشم شمش هست اگر اشتباه نکنم
  • Rose
پاسخ
لیانه منظورت اینه همیشه این کارو میکنید؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۴:۲۲ عصر)liyane نوشته است: ما سكه رو توي ارزوني ميخريم توي گروني ميفروشيم
اگر تعداد بالا باشه ميبريم بازار ٢٠٠ كم ميكنه
تعداد كم باشه هم صرافي ٣٠٠ كم ميكنه

پس احتمالا تعداد بالاست که کم کارمزد بر میدارن.... من توی تعدادهای کم پیش بینی کردم الان ۱ تومن رو بردارن...
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۵:۴۰ عصر)رخشید نوشته است: رز نخریدم که هدیه بوده به مناسبتهای مختلف

اشکال نداره... بالاخره در ازای خدمات و وقتی بوده که گذاشتی، یا به کسی کادو دادی طرف جبران کرده دیگه...
ولی اول بگو ببینم اصلا طلای مصرفی دوست داری؟ یا می خری میندازی یه گوشه؟
  • رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۷:۱۴ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۵:۴۰ عصر)رخشید نوشته است: رز نخریدم که هدیه بوده به مناسبتهای مختلف

اشکال نداره... بالاخره در ازای خدمات و وقتی بوده که گذاشتی، یا به کسی کادو دادی طرف جبران کرده دیگه...
ولی اول بگو ببینم اصلا طلای مصرفی دوست داری؟ یا می خری میندازی یه گوشه؟

اره دقیقا همین بوده ...
استفاده دائم ندارم واقعیتش فقط حلقه ام همیشه دستمه
ولی مهمونی و اینا استفاده میکنم اونم طلاهای ظریف Blush
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان