موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
ندا جون والا کولیک دختر من سه ماهگی شروع شد در صورتی که همه میگفتن از ۱۵ روزگی شروع میشه دیگه قبل ماه پنج عموما اصلا تا هفته ۱۲-۱۳ تموم میشه
دکترم گفت اینطور نیست شروعش هر دوره ای ممکنه اتفاق بیفته تمومدشدنش اغلب زیر پنج ماهه. الان چون قطره میدم اصلا گریه کولیک نداره ( گفتم خیلی خوب با قطره ها کنترل شده) اما اگه ندم نمیدونم چه انفاقی میفته قاعدتا تموم نشده وگرنه دکترش میگفت قطره ها رو قطع کنم.
کژال تا جایی که میدونم فقط هفته های اول میگن بچه هرچی شیر میخواست بدید ( یک ماه اول) بعدش مخصوصا شیر خشکیا باید طبق ساعت باشه تا بچه چاق نشه.
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
بچه ها شنوایی سنجی واسه پسرم بیمارستان انجام دادن گفتن یه بارم پایان یکماهگی ببرم
کجا ببرمش ؟
تشکر Received: 5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
وای چرا همه کولیک دارن
دختر منم کولیک داره
فک میکردم چون ی ماه خوب بود دیگه شانس اورذم و رد شده ولی دو روزه شدید شده
تا حالا اصلا گریه ای نبود چنان گریه میکنه  دو روزه دوباره بساط پتو تاب دادن اوردیم اروم میشه طفلی
ندا جان هر کلینیک شنوایی سنجی ک نزدیکته میتونی ببری
من ادیولوژیستم ولی هنوز دخترمو تست نکردم واقعا میگن کوزه گر از کوزه شکسته اب میحوره
اعتبار:
6,938
من وسط گریه هاش گریپ میکسچر میدم انگار مورفینه همون لحظه خوابش میبره
یه کم ترسیدم دیگه دیشب ندادم بهش
انقدر راه بردم که آروم شد
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام مامانای خوشگل
مرسی که نگرانم بودین
خداروشکر خیلی بهترم
 پسر دو ساله من
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
(۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۹:۵۵ صبح)nona نوشته است: ندا جون والا کولیک دختر من سه ماهگی شروع شد در صورتی که همه میگفتن از ۱۵ روزگی شروع میشه دیگه قبل ماه پنج عموما اصلا تا هفته ۱۲-۱۳ تموم میشه
دکترم گفت اینطور نیست شروعش هر دوره ای ممکنه اتفاق بیفته تمومدشدنش اغلب زیر پنج ماهه. الان چون قطره میدم اصلا گریه کولیک نداره ( گفتم خیلی خوب با قطره ها کنترل شده) اما اگه ندم نمیدونم چه انفاقی میفته قاعدتا تموم نشده وگرنه دکترش میگفت قطره ها رو قطع کنم.
کژال تا جایی که میدونم فقط هفته های اول میگن بچه هرچی شیر میخواست بدید ( یک ماه اول) بعدش مخصوصا شیر خشکیا باید طبق ساعت باشه تا بچه چاق نشه.
ممنونم نونا جان
میشه بگی گریه کولیک و کلا علائمش چجوری بود؟
و قطره چی میدی الان؟
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۴۷ عصر، توسط nona.)
الهام جون منم تا دو ماه میگفتم خدارو شکر حداقل کولیک نداره بچه
ندا جون گراپ میکسچر رو دکترش داده دیگه؟ درسته بی خطره اما با تجویز دکتر بده معمولا دکتر تجویز کنه هر ۸ ساعت یه قاشق چایخوریه یا هر ۱۲ ساعت. اینکه هر دفعه گریه کنه بعش بدی درست نیست عزیزم. حدود ساعتشو رعایت کن خالا آنتی بیوتیک نیست دقیقا ۸ ساعت بشه ۹ ساعت ایراد داشته باشه اما بازه رو رعایت کنی درد کنترل میشه
کژال جون قطره هاش همین گراپ میکسچره و کولیک گات ( همون دایمتیکون فعال شده)
قطره های کولیک در خقیقت ضد نفخن.
گریه کولیک دختر من اینطوری شروع شد مه بچه خوب خوب بود یهو یروز ساعت ۷ شب تا ۱۰ شب گریه بی وقفه کرد گوله گوله اسک میریخت هرکاری میکردیم آروم نمیشد دستمون رو شکمش که بود متوجه میشدیم حالت سفت شدگی پیدا میکنه
سه شب دقیقا حدود این ساعت تکرار شد و ادامه دار بود دو روز این وسط خوب شد گفتم دس احتمالا کذرا بوده دوباره فرداش اتفاق افتاد
فقط تو پتو آرومتر میشد
فیلم کرفتم از گریش بردم پیش دکترش این قطره ها رو داد از روز دوم شروع قطره بهتر شد دیگه بعد چهار پنج روز اتفاق اصلا نیفتاد.
الانم همچنان قطره میدم
سلین جان اگه خواستی برات بپرسم
اعتبار:
6,938
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۵۶ عصر، توسط Nedaa28.)
آره نونا جان دکترش داده البته گفت بعد یکماهگی شروع کن کهدنن دو روزه شروع کردم ، صبح و شب ۲ سی سی
من ساعتشو گذاشتم ۹ چون همون حدودا دردش شروع میشه
نه اصلا بیشتر نمیدم
پدی لاکت و کولیک اید هم داده که هر کدوم ۵ قطره اس ولی از اونا تاثیر خاصی ندیدم البته شاید اگه ندم بدتر بشه
پسر من تو دهنش آب دهن جمع میشه انگار داره آدامس میجوه ، یه چیزی میاد تو گلوش ، اینا علایم رفلاکس پنهانه ولی به دکترش که گفتم گفت مهم نیس ولی خیلی اذیت میشه بچه ام نمیتونه بخوابه با اینکه رو سطح شیب داره ، ۲۰ دقیقه هم عمودی نگهش میدارم بازم میاد تو گلوش
به نظرتون ببرم یه دکتر دیگه ؟ دکتر خودش گفت تا دو ماهگی داروی رفلاکس نمیدم
بعد یه چیز دیگه مگه رازیانه واسه پسرا نمیگن بده؟ تو کولیک اید رازیانه هست که
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۲:۵۹ عصر، توسط nona.)
ندا جون پس خوبه خودت رعایت میکنی
ببین بیست دقیقه نگهم داری همینه باز میاد به سمت دهن اتفاقا من امتحان کردم مه دکترش گفت پنج دقیقه نهایت ده دقیقه نکهش دار بعد آروم بذارش زمین. در اینخالت عموما بالا نمیاره اما وقتی بیست دقیقه نکه میدارم اکثرا بالا میاره. من حدیدا همون پنج دقیقه تا ده دقیقه نگه میدارم خدارو شکر بهتره. ندا جون دختر منم این علائم رو داشت و داره اما دکتر گفت اینا چیز مهمی نیست.
رازیانه رو من نمیدونم
تشکر Received: 612 in 110 posts
تشکر Given: 2,232
اعتبار:
613
(۱۴۰۰/۷/۲۳، ۰۹:۰۰ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها پسر من زردی گرفت بستری شد
الهی بگردم براش بچم خیلی ناراحتم
زود به دنیا اومد از وقتی هم که اومده داره اذیت میشه بونسای جون پسر منم ۲ شب از روز سوم تا پنجمش بستری شد.بعد دوباره زردیش بالا رفت و ۳ شب هم از روز هفتم تا دهمش بستری شد و دیروز مرخص شدیم.نگران نباش عزیزم،بازم خداروشکر که زود متوجه شدیم و توی بیمارستان زردی هاشون کنترل میشه که خیلی بالا نره و خدایی نکرده مشکلی براشون پیش نیاد.دستگاه های بیمارستان هم پیشرفته هستن و سریع زردی رو پایین میارن؛خیالت راحت عزیزم
|