امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
وای سوفی اره لعنتی من دیشب دیدم همرو پسندیدم تقریبا
همونطور که میگی حتما فامیلن یا همون برادر کاراشون شبیهه فقط یکی خیلی سنگ کار میکنه
عاشق دستبندای مهره ای و سنگیش شدم اینام که گذاشتی عالین فقط من دور مچم ظریفه این دستبندا اصلا متاسفانه بهم نمیاد ( نبست مه الان پولش حاضره فقط جون نمیاد نمیگیرم)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
نونا اتفاقا الان خیلی مد شده اگه دیده باشی مگان مارکل با اون مچ ظریفش تو یه مراسمی یه دستبند مثل بالایی پوشیده بود یا بلیک لایولی...منم مچم ظریفه ولی بنظرم اینا قشنگ بشن تو دست...البته باید امتحان کرد..جدا از وزنشون نونا اجرتاشون خیلی بالاست...ولی خب تک و خاصن...من شاید برم یه چیزی مثل گردنبند یا گوشواره با وزن پایین تر و قاطی با سنگ بگیرم...اینام بمونه واسه وقت گل نی که بخرمشون
  • nona، Rose، پری
پاسخ
عقیق کاراش عالیه
اجرتشون واقعا نسبت به کاری که انجام شده واقعابالا نیست به نظر من میارزه اون کارمزد را بدی چون صاحب یه چیز یونیک و با کیفیت میشی
  • nona، Sufii
پاسخ
سوفی حوصله داشتی کارای اون یکی عقبقم ببین منم دو تا ارزونشو پسندیدم Smile اگه میگی میاد که حتما میاد Smile برم ببینم اینارم
اره پری خاصه ولی خب اینقدر چاله چوله هست که مثل قدیم نمیشه راحت خرج کرد من هنوز قسط خواهرمو پر نکردم پر رو پر رو رفتم طلا خریدم
  • Sufii، پری
پاسخ
Big Grin نونا من کلاغم سه تا پیجشونو فالو دارم
گالری فرهومند هم طلاهاش همین مدله
  • nona، پری
پاسخ
سوفی منم کلاغم
ولی بخاطر بحث زیادی اقتصادی بودن (قبلا گفته بودم) همیشه طلاهایی برداشتم که موقع فروش سود کنم بجز چند تا کار که از دو تا گالری محبوبم خریدم و قطعا قابلیت فروششون صفره بخاطر ضرر فراوان بقیه طلاهای عادین
  • Sufii، پری
پاسخ
[تصویر:  screenshot_20230119-123150_36ss.jpg]

[تصویر:  screenshot_20230119-123040_e3rr.jpg]
[تصویر:  screenshot_20230119-122953_sotl.jpg]
  • Gitii، Hamii99، Nedaaa28، nona، sims s، آیسان ۹۶، رخشید، مینو، پری
پاسخ
وای خیلی قشنگن من عاشق گوشواره ام
  • Sufii
پاسخ
عقیق برای هم همسن و سال های ما جالبه جز اولین طلا فروشی هایی بود که از قالب سنتی اومد بیرون و چیزای جدید ایجاد کرد

منم مچم خیلی ظریفه همش فکر میکنم دستبند بهم نمیاد، ولی همسرم یه بنگل طرح دار برام خرید گاها دستم میکنم ولی باز حس میکنم به دستای تپلی بیشتر میاد
  • nona، Sufii
پاسخ
[تصویر:  screenshot_20230119-123140_bfv7.jpg]
آفرین به تو نونا، من کلا همیشه طلا رو اونیکه دوست داشتم گرفتم. الان بخوام طلا بفروشم هیچ کدومو دلم نمیاد جز چندتا زنجیر

Wink من تمام این مدلا رو میخوام! فقط پولش نیست

اون گردنبنده رو چندسال پیش میخواستم بخرم هشت تومن بود پولشم داشتم ولی چون همون روز یه طلای دیگه گرفته بودم خساست کردم!

رخشید برو عکسای مگان مارکل و بلیک لایولی رو ببین، میفهمی که دستبند گنده به مچ ظریف هم میاد..
من قبلا که طلا اینقدر گرون نبود همش طلای ظریف دوست داشتم. با افزایش قیمت طلا حالا درشت میپسندم...
اینم شانس مایه! Undecided
  • nona، sims s، آیسان ۹۶، دخترانه، رخشید، مینو، پری
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان