امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
nona نوشته است:دکتر من که طبق معمول میگه هیچی نیست Smile هیچ مراقبتیم نمیخواد Smile همینقدر ریلکس

دقیقا نونا دکتر پسر منم میگه واکسنه دیگه میزنی و تموم هیچی نیست!!!

جونت بی بلا باشه پروانه جااانم Heart
ممنونم از توضیحاتت عزیزم Heart
آره من برای دوماهگیم آماده باش کامل بودم
امیدوارم پسری بازم قهرمان بازی در بیاره و راحت بگذره براش  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Sh96.shamim، Sisi، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
دقیقا واسه ما هم واکسن ۴ ماهگی از همه سختتر بود. از این لحاظ که تبش خیلی مقاوم بود و سخت میومد پایین. اینو نمیگم بترسین. فقط آماده باشین و هول نکنین. مرتب تبشو چک کنبن. پاشویه کنین و قطره استا بدین. البته واسه پسر من درد نداشت و قشنگ یادمه خیلی هم سرحال و خوش اخلاق بود. ولی همون یه شب بود تبش. از صبحش پسرم خوب خوب شد.
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مننونم سی سی عزیزم از راهنماییت  Heart
  • mona70، nona، Sh96.shamim، Sisi، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پروانه ابریشم جون و سی سی جون ممن‌ونم عزیزان از توضیحاتتون
پس باید خودمو آماده کنم خدا رحم کنه این بچه شیرم نمیخوره قاعدتا تبشو‌با شیر نمیتونم پایین بیارم Sad
  • (کژال)، liyane، Sh96.shamim، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
بچه ها یه موردی که من برای پایین اومدن تب انجام دادم و خیلی خوب نتیجه میداد این بود که کلا موقع خواب وقتی تبش بالا بود پوشکش نمیکردم. بدون پوشک خیلی خوب تبش پایین میومد. کلا پوشک خودش یه لباس گرم محسوب میشه.
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سیسی جون پس چکار میکردی؟ آخه دختر من نصفه پا میشه الان حتی سخت پوسکش میکنم چون عجله نکنم ممکنه‌دستشو بزنه به پی پی و اینا بهو، بعدم زیر انداز تعویضو مچاله میکنه از زیرش . اگه پوشک نکنم چطور شیر بدم؟ یا شیرم ندم موقع خواب حیش و پی پی کنه دست بزنه بهش چی؟
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سر واکسن دو ماهگی تب کردفقط .ولی ۴ و ۶ ماهگی هیچی مثل روزای دیگه بود خوب گذشت.فقط سر واکسن ۶ ماهگی فقط میخواست بقل من باشه
اروغ هم تا وقتی بتونه بشینه باید گرفت خب پسرم خودش میزد منم کاری نمیکردم.

از یه طرف ناراحت بودم چرا کسی کمک نکرد بهمون از یه طرف اینجا تعریف میکنید خوشحال میشم کسی نبود اذیت کنه
زودتر روبه راه میشید تنها میشید راحت میشید نگران نباشید
  • (کژال)، nona، Sisi، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان این کارو فقط موقعی که تو خواب بود در حد مثلا ۱ ساعت من انجام میدادم موقعی که با پاشویه معمولی تبش پایین نمیومد. تو بیداری که نه. شب که خواب بود رو تشک ملافه اضافی میذاشتم و حتی پوشکو به صورت باز زیرش میذاشتم. ولی نمیبستم. البته پسرم که بزرگتر بود و تبش قطع نمیشد از تو اینترنت جایی خوندم که پوشک رو باز کنین و بعضی وقتا هم با پارچه خیس کشاله رانشو خیس کنین. این کارو انجام دادم و بعدش هم یکی دو ساعت بدون پوشک خوابید و کلی تبش پایین اومد. البته کلی جیش کرد رو تشک و زیر اتداز و ملافه ولی پیپی نکرد. .. منظورم کل شب نیست . وقتایی که دیدین تبش خیلی مقاومه و پایین نمیاد.
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم بچه ها واقعا لطف داريد

منم عزاي واكسن چهارماهگي رو از الان دارم
  • (کژال)، nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نگران نباشید مامانا.راستش من واکنش پسرمو یادم نمیاد،احتمالا مشکل خاصی نداشتیم که یادم نیست.استامینوفن رو به موقع بدین کافیه.اتفاقا بعضی بچه ها شبای واکسن راحت تر میخوابن آخه استامینوفن میخورن.
من از واکسن ۱۸ ماهگی می ترسیدم مخصوصا دیده بودم که بعضی بچه ها تا چند روز می ترسن راه برن ولی همونم عالی بود در این حد که فقط یه بار به پسرم قطره دادم و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت.
  • liyane، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان