موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۳۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۳۵ صبح، توسط youtab.)
کاملا با بن سای و لی لی موافقم
ببین عاطفه جان من خیلی دوست داذم اما میخوام یکم بهت غر بزنم
ببین ما اینجا بدون اینکه همو ببینیم و فقط از روی خرفامون همو میشناسیم
ازم ناراحت نشو
چون دلم نمیخواد ناراحت باشی میگم
به نظرم تو عادت کردی ناراحتیارو بیستر از خوشیا جذب کنی
یادمه وقتی باردار نمیشدی یه مدت همش غصشو میخوردالبته حق داشتیا
اما الان که به امید خدا بارداری و یه شکوفه قشنگ تو دلت داری چی؟
بازم غصه دداری
ببین تو داری مادر میشی
بذار به دنیا اومدانشالا اونوقته که به خودت میای و میگی این بچه همه چیزو باید از من یاد بگیره
بعد به خودت میگی من چی دارم بهش یاد بدم؟
( این سوال همه ماستا)
سعی کن چیزی داشته باشی برای یاد دادن و الگو بودنش
منم جز ۳تا عکس اول و وسط و ماه هبارداریم چیزی ننداختم
اونم گوشه خونه کنار کنسول همین
هنوز با اینکه پسرم ۴ماهس عکس با بچه همونم ننداختم
از اول میخواستم با گوشی عکس ماه به ماه بندازم تا الان که ننداختم
عکس آتلیه بارداری هم نرفتم با خ ش چندتا انداختیم که اصلا خوووب نیوفتادم و تموم
از پسرم با گوشی اینا و دوربین عکس میندازیما اما باور میکنی یه غکس ۳تایی نشده بگیریم
سیسمونی
پسر من که زود دنیا اومد و یک ماه بعد سرویسش اومد
اونم با سختی خریدیم چون میدونی که سر دنیا اومدنش و هزینه بیمارستان همه پولامونو دادیم و روزی که زنگ زدن که فرداش وسایلو میارن عزای ما بود
بعد الان سرویس خوابش تو اتاقشه اما واقعا بیخود زود خریدیم
و من به خدا که پشیمونم
اگه مثلا وایمستادم دم عید چی میشد مثلا؟؟؟
فقط الکی حرص خوردم به خدا
در مورد تربیت منم م ش کوچه بغلیه و هرروز تقریبا میاد به پسرم سر میزنه یا میگه ما میریم
یکماهه اول سختترین بود چون م ش و خ ش نظر میدادن
منم مثل تو
بری توی تلپیک مامانای۱۴۰۰ گاهی غر هم زدم از دستشون اما الان دیگه درست شد
چند تا چیزو یکبار گفتم با قاطعیت و نه بی احترامی چون اصلا دلم نمیخواست ناراحت بشن همون شد
حتی گاهی الکی از زبون دکتر گفتم
توهم همینکارو کن
چیزایی که مد نظرته از زبون دکتر دخمرت بگو حله
لعد یه چیزی بگم قدر داشته تو بدون
من هنوز مامان و بابام بچمو ندیدن
این خیلییییییی درده عاااااطفه
قدر مامانتو بدون که هست تا یه روزایی تو ماه لااقل بری و ببینبش...
بشین بنویس داشته هاتو و ازشون لذت ببر دختر
تو خیلی چیزا داری که خیلیا آرزوشو دارن
یکیش خود من...
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۳۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۳۷ صبح، توسط سحر بانی.)
عاطفه خیلی از مسایلو نباید از خیلی قبلتر بهش فکر کرد بزار تو جریانش بیوفتی شاید اصلا انقدر ناراحت کننده و اذیت کننده نباشه
منم پسرم اتاق جدا نداره الان یعنی بشینم بهش فکر کنم چرا اتاق جدا نداره همه دکترا میگن از مثلا فلان ماهگی باید بچه جدا باشه؟ نه خب شرایط من اینجوریه فعلا در توانم نیس خونه دو اتاقه وگرنه کی بدش میاد پس یعنی بچه من میخواد بی تربیت بشه؟
بر اساس شرایطتم تو موقعیتش حالا با مشورت دکتر یا هرکس دیگه سعی میکم درست ترین تصمیمو بگیرم
من فکر کنم داری قصیه مادرهمسرتو خیلی واسه خودت بزرگ میکنی
درمورد اتلیه هم منم نرفتم بخاطر کرونا حالا تو خونه چنتا عکس ادم میندازه خودت و شرایطتتو با کسی مقایسه نکن اینجوری باشه که تو اینستا پره از ادمایی که کارای عجیب غریب میکنن و ادم باید همش فکر کنه ازشون عقبه اینجوری از زندگی لذت نمیبری
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
عاطفه
دخترمنم اتاق مجزا نداره، منم اولا فکر میکردم وای حالا چی کنم چجوری وسایلشو جا بدم، ولی الان بیخیال شدم میگم فقط به موقع و سالم دنیا بیاد بعدش خدابزرگه، همین خونه یه خوابه ام خیلیا ندارن ، باید شکرگزار بود، واسه تربیت هم ببین من نمیگم مادرهمسرت تربیتش کنه ولی چه اشکالی داره راهنماییت کنه، هرجاهم دوست نداشتی کارای که میگنو انجام نده راه خودتو برو، اگه از اول ازدواج خونه یکی هستین الان نمیشه جدا بشین یهویی، خانواده خوبی باشن چه ایرادی داره
درکت میکنم آدم دوس داره مادر بی نقصی باشه، ولی ممکن نیست باید سعی خودمونو بکنیم فقط
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
بچه ها جون یه سوال برای سرویس خواب من رفتم دلاوران اما راستش خیلی گیج شدم نتونستم انتخاب کنم تو تهران شما جای دیگه ای که بورس سرویس چوب بچه باشه سراغ ندارین؟ البته من یه کمد و یه تخت کنار مادر میخوام فقط!
همکارا میگن خیابون جامی خوبه کسی تجربه ای داره؟
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
لیلی یافت اباد یه پاساژ فقط لوازم بچس
البته فکر کنم قیمتاش گرون باشه
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
لی لی جانم
دلاوران و یافت آباد که هست
اما اگر قیمت پایین تر میخوای یا میخوای که به کارگاهی سفارش بدی یا از تولید کننده بخری چهاردونگه و شهرک ولیعصرم هست
اما باید هم بگردی هم از کیفیتشون نطمین شی یا حتما طی کنی اگر کیفیتش خوب نبود پس میدی عزیزن
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
بچه ها ممنون از راهنماییتون تو یافت آباد بازار مبل شماره 3 رو شنیدم چوبی های کودک داره که ظاهرا قیمتهاش خیلی بالاست سحر جان کاش اسم پاساژ رو میدونستی
یوتاب جان دلاوران که گشتم فقط دوتا مدل پسندیدم اونم خیلی به دلم نبود یعنی نتونستم تصمیم بگیرم گفتم جاهای دیگه هم ببینم شاید چیزی خیلی به دلم بشینه یا نسبت به قیمتش کیفیت بهتری داشته باشه
راستی من بلاخره دیروز واکسن زدم بعد از 2 ماه تحقیق و رفتن و نشدن و .... بلاخره یک کار از کارای مونده ام رو انجام دادم
عاطفه جان خودت تو خونه لباس خوشگل بپوش آرایش کن عکس بگیر شما که اونهمه جنگل و جاهای قشنگ دارید تو جاده ناهارخوران اینهمه منظره های خوشگل هست برو چندتا عکس قشنگ با گوشی بگیر از صدتا عکس آتلیه ای هم بهتر درمیاد