۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۱۱ عصر
مرسییییییییی شمیییییم جوووووونم

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۱۱ عصر
مرسییییییییی شمیییییم جوووووونم
![]()
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۱۶ عصر
میشه چهار ماه نمیشه آیا؟
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۲۹ عصر، توسط Sh96.shamim.)
نونا جون هم اره هم نه..درسته تو ۴ ماه هستا..ولی باید بگی ۳ ماه.
مثلا میگی بچه ۱۵ روزه است.بعد یه ماهش میشه.میگی ۱ ماه...حالا ۱ ماه و ۲۳ روزش باشه باز ۱ ماه میگی..
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۲:۵۰ عصر
اره نونا منم نظر تورو دارم اما همسرم نظر شمیمو
تازه میگه بچه یکماهم زود اونده از لخحاظ یلدگیری باید یکماه قبل تر حساب کنیم!!!!!!!
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۳:۱۶ عصر
یوتاب همسرت عالیه اگه اینطوره بگیم ماه اولم که تازه لقاحه یه ماهم بریم عقبتر
![]()
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۳:۱۷ عصر
من همیشه عدد دقیق میگم که تو این لوپ نافرجام نیفتیم
![]()
بچه ها من همش منتظر واکسن چهارماهگیم به امید خدا
از واکسن دوماهگی به بعد بد شیر خوردنش شروع شد امیدوارم با واکسن چهارماهگی گشایش حاصل شه، این اثر اونو از بین ببره آقا من دوز دوممو زدم واکسن آنفولانزامم زدم برید بزنید دخترا دست دست نکنین خوب میکنی ترگل جون
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۳:۱۹ عصر
یوتب جون نظر نیستا همین مدلیه دیگه.بچه ۱۵ روزه رو ۱ ماهه نمیگی که.پس بچه ۱و ۲۰ روز هم ۲ ماهه نمیگی..سرچ کنید منبع هم داره
بچه زود به دنیا اومده؟پس حرف همسرت درسته عزیزم
منم با نونا موافقم و میگم توی ماه بعده چون بالاخره ماه قبل تموم شده...
ولی در کل تا آخر یک سالگی ما سنش رو به روز می گفتیم... چون خیلی سخت میگذشت و دائم حواسمون به هفته و روزها بود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم nona نوشته است:یوتاب همسرت عالیه اگه اینطوره بگیم ماه اولم که تازه لقاحه یه ماهم بریم عقبتر به خدا داستانی داریم نونا هی من میرم مثلا ورزشا و بازیای ماهشو سرچ میکنم انجام میدم بعد پسرمم جواب مثبت میده ها همسرم میگه نه یکماه برو عقبتر رو سرچ کن بچه اذیت میشه اره شمیم جون زود اومده مرسی عزیزم رز عزیز باید همینکارو کنیم منم دیگه ماهو روز میگم خل شدم ![]() ![]() ![]() |