امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سحر جان من هنوز که بچم داره دو ماهش میشه هم این فکرارو دارم. به تختم نگاه میکنم میگم وای خدا. چه قدر با آرامش اینجا میخوابیدم. به کتابام. به لباسام. تو اینستا عکسای قبلیمونو نگاه میکنم که چه قدر سرخوش بودم. ولی این زندگی جدید هم خیلی قشنگه. بچه خیلی شیرینه. خیلی. وقتی بغلش کنی هزار برابر بیشتر از الان که تو شکمته عاشقش میشی
این دوست داشتن همه سختیارو میشوره میبره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون چهارظرفیتی هلندی زدم عزیزم

فرانسوی اومده خیییییلی کم و نایابه

شما که شیر خشک میدی نه عزیزم ، شیر مادریا نمیتونن هر دارویی مصرف کنن. اما کلا بالای ۶ ماه بهتره و توصیه میشه همه بزنن
پرخطرا بیماران خاص، دیابت و اینان و البته باردارا
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۵۸ عصر)(کژال) نوشته است: سحر جان من هنوز که بچم داره دو ماهش میشه هم این فکرارو دارم. به تختم نگاه میکنم میگم وای خدا. چه قدر با آرامش اینجا میخوابیدم. به کتابام. به لباسام. تو اینستا عکسای قبلیمونو نگاه میکنم که چه قدر سرخوش بودم. ولی این زندگی جدید هم خیلی قشنگه. بچه خیلی شیرینه. خیلی. وقتی بغلش کنی هزار برابر بیشتر از الان که تو شکمته عاشقش میشی
این دوست داشتن همه سختیارو میشوره میبره.
کژال جون به همین شیرینیش فکر میکنم یکم اروم میشم
خداروشکر فکر کردم این فکرا فقط تو ذهن من داره میاد چقدر عذاب وجدان داشتم احساس کردم چقدر ناشکرم
ولی الان فهمیدم این فکرارو شماهم داشتین
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون من چند ساله میزنم البته من چون کادر درمانم
ولی خب خیلی راضی بودم جلوی سرماخوردگی رو نمیگیره اما سیستم ایمنی رو بنظرم ی جورایی قوی میکنه ک سرماحوردگی هم راحت تر میگذره در کل من راضی ام از زدنش
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوب الان حدود ۴۳ ساعت از تزریق واکسن ۴ ماهگی بچه‌ها میگذره و تقریبا بجز جای واکسن یکم متورم هیچ چالش خاصی نداشتیم. دختر کوچولوترم شب اول خیلی بیحال بود اما خداروشکر تب بالایی نداشت. استا رو مرتب هر ۴ ساعت دادم و هنوز میدم و فکر کنم الان دیگه زمان خوبی برای اظهارنظره. واکسن برای هر دو پا هست اما یکی از پاها مراقبت نیاز داره.
نوناجون انشالله دخترت برمیگرده به تنظیمات کارخانه ولی دختر من فعلا بدتر شده. امیدوارم به خاطر اذیت شدن فعلیش باشه و زودتر بگذره.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون خدارو شکر دخترای گل اذیت نشدن عزیزم قوت قلب دادی بهم
افقط میتونم امیدوار باشم همین Sad
ترکل جون من گهوارم رسید ببین عالیه برای خوابوندن دیشب وسط جمع و سر وصدا گذاشتمش داخلش تکون دادم ظرف ده دقیقه خوابید سه ساعت
الانم گذاشتمش داخلش یه ربعه خوابید
دیگه نیازی به بستن دستشم نیست
بعد خالا امتحان نکردم ولی فک کنم تو بیداری هم توش بمونه خوشش بیاد مثلا یه ساعت که آدم به کاراش برسه
اما ایراداتش تشکش افتضاح بود با اینکه اب سرد شستم (گفته بودن کاملا قابل شیتشو) اما خراب شد کامنت گذاشتم تو پیج اینستا فقط سوال محترمانه که مگه قابل شستشو نبود این درست میشه یا نه؟ زدن سریع بلاکم کردن مشتری مداری غوغا میکنه
بعد رنگشم من طوسی سیر سفارش داده بودم سفید فرستادن تو واتساپ پیام دادم تشکو که قبول نکردن گفتن حتما با اب داغ شستی انگار مریضم برای صد تومن دویست تومن دروغ بگم یا بیکارم
ولی گفتن بدنه رو مرج‌ع کن عوض کنیم گفتم یه ماه ارسالش طول کشید دوباره دو هفته نمیتونم صبر کنم
پایه هاشم اصلا ظریف و با دقت ساخته نشده با بدبختی به هم چفت میشن جیر جیر میکنن مجبوری یه جاهاییشو با چکش یا چسب چفت کنی من که فک کنم دیگه نتونیم دمونتاژش کنیم
خلاصه
عملکرد خود ننو خوبه
اما پاسخگوییشون افتضاح
ظریف کاری و دقتشونم افتضاح در کل به قیمت ۱،۱۰۰.۰۰۰ تومن اصلا نمیرزه پیشنهادم اینه بچه هایی که قصد خرید دارن یا سفارش بدن بسازن یه آهنگری یا نجاری ( اصلا آب خوردنه ساختش کلا ۴ تا میله هست) کاور و تشکشم با نهایت دویست تومن یه چیز عالی خودتون تو خونه حتی میتونید درست کنید (در حد دانش خیاطی اولیه هست کاملا) یا بدید بیرون سریع براتون بدوزن
ویا اگه مثل یوتاب و همسرش اهل پیک نیک و اینا هستید و هنرشو دارید خودتون تو خونه با پتو اینا درست کنید.
گفتم تجربمو بگم
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جان من میخواستم ازت بپرسم از کجا گرفتی و بخرم
پس راضی نبودی
اگه کس دیگه ای خرید و راضی بود لطفا بگه اینجا که استفاده کنیم
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ا‌ مرسی نونا جون که گفتی. میشه عکس ازش بفرستی؟ من اصلا نمیذونم چجوری میسازنش
واقعا با اینهمه هزینه موظفن اقلا جواب سوالو بدن.
دخترم الان بعد ۵ ساعت بی میلی به شیر داشت با اشتها میخورد که یهو بالا آورد. همینجوری دارم گریه میکنم و رسیدم به این مرحله که اصلا چرا بچه دار شدیم Sad
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من از gahvare_nano خریدم
ببین میگم گهواره کلا برای آرامش بچه و خواب بچه کمک میکنه از قدیمم بوده هرچند الان میگن عادت بدیه برای خوابوندن عین رو پا گذاشتن و‌ شیر دادن برای خواب و ازین کارا بچه ها باید یاد بگیرن خودشون بخوابن
فعلا که بچه های ما یاد نگرفتن Smile
میگم عملکردش خوبه
اما اگه میخرید اصلا تشکشو نخرید واقعا ببخشید آشغاله
بعدم ظرافت نداره مثلا دو‌طرف روی زمین دو تا میله داره مه به فاصله یه متری مواری هم میذاری خالا جهت حفظ تعادل یه میله رابط این دو تا رو بهم وصل میکنه ( میتونید فیلم نصبشو تو پیجشون ببینید) اما این میله رابط سرش متناسب با سر دو تا میله اصلی نیست داخلش نمیره یه طرفش میره اونطرف نمیره مجبور شدیم با چکش اینقدر بزنیم یکم تنگترش کنیم
میله های عمودی فضای خالی داره تو محل اتصال حیر جیر میکنه مجبوری یه جیزی مثل چسب بریزی هب عملا باعث میشه دمونتاژ نشه دیگه
میگم ظرافت نداره تمیز کار نکردن مشخصه دستگاه ندارن پروفیل میگیرن حالا تصادفی ممکنه چندتا میله مجموعه بهم بخورن ممکنه هم نخورن. اصلا مثل فیلم نصبش نیست دختره راحت میله ها رو چفت هم میکنه یعنی دروغ محضه
بعد من میگم یه کامنت مودبانه گذاشتم اصلا بدم میاد حتی طرف بدترین آدمم باشه بهش تو فضای مجازی بی ادبی کنم سوال کردم تشک درست میشه یا کلا نباید میشستم؟ خودتون گفتید قابل شستشو هست، قطعا لوازم نوزاد هم باید قابل شستشو باشه
به یک دقیقه نرسیده بلاکم کردن
بهشون تو واتساپ گفتم خانومه کفت حتما چیزی گفتید گفتم ببین عزیز من الان اگه بهتون منتقل کردم خواستم ایرادات کارو بگم بلاک کردن بجای پاسخ دادن کار خوبی نیست
رنگ اشتباهی فرستادید میگید مرجوعش دو هفته طول میکشه در صورتی که اشتباه کامل از جانب خودتون بوده
تشک خراب شده ابر داخلش پاره پاره و گوله شده میگید با آب داغ شستی در صورتیکه درستش اینه برید نواقص کارو رفع کنید
میله ها سایزاشون نمیخونه بهم میگید شما تنها فردی هستید این مشکلو دارید کامنتا رو ببینید تو پیج، خب عزیزم شما کامنت سوالی مودبانه منو پاک کردی و بلاکم کردی معلومه کامنتای نارضایتی رو نگه نمیدارید

خدایی حال و وقت ندارم وگرنه منم بلدم حالشونو بگیرم Smile
پوله مهم نیست هالو فرض کردن آدم فشار میاره
چسم ترگل جون شب یا فردا از تمام جزییاتش عکس میگیرم گلم
ببین ترگل غصه نخور فایده نداره که کار ما دکتر بردنشونه دیگه کار بیشتری ازمون برنمیاد
دختر من دیروز صبح تا شب مجموعا حدود ۳۰ دقیقه شیر خورد یعنی فاجعه. ولی بی خیال کاری نمیشه کرد. تازه گریه نمیکنه ها بالا هم نمیاره دو دقیقه میمکه با خنده میره عقب صدا درمیاره و بازی میکنه
یعنی منو میخواد دق بده Smile
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان ميفهممت چي ميگي ، منم ازين گريه ها زياد كردم
ببين سعي كن بخوابونيش توي خواب بهش شير بدي
نهايت شب تا صبح بيدار بمون دو ساعت يكبار بهش شير بده
ميتوني اخر شب ببريش يه حمام طولاني خسته بشه بخوابه
بچه ها توي خواب ، خوب شير ميخورن
بعد شما انگار دكتر ايمان زاده ميبريد درسته؟
كاش يه بارم پيش مقدادي ببري فوق گوارش نوزادانه
همونجا هم يه سونو ازش ميكنه
شير نخوردن دليل داره ، يه موقع هست كم ميخورن يه موقع هست نميخورن
بچه بالا هم اوورده ، بالا اووردن معده رو ضعيف ميكنه
من ميتونم بگم از تجويز مقدادي راضي بودم
كاش يه بار ببري

البته بعد واكسن معده ضعيف ميشه اونم به خاطر استامينوفن هر ٤ ساعته به معده هاشون نميسازه
پسر منم بعد واكسن دوماهگي استا بهش نميساخت هم بي ميل شده بود هم فرداش بالا اوورد
پس يه بخش اعطمش طبيعيه ولي اگه هميشه اينجوريه بحثش جداست ،
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان