ندا جان من از gahvare_nano خریدم
ببین میگم گهواره کلا برای آرامش بچه و خواب بچه کمک میکنه از قدیمم بوده هرچند الان میگن عادت بدیه برای خوابوندن عین رو پا گذاشتن و شیر دادن برای خواب و ازین کارا بچه ها باید یاد بگیرن خودشون بخوابن
فعلا که بچه های ما یاد نگرفتن

میگم عملکردش خوبه
اما اگه میخرید اصلا تشکشو نخرید واقعا ببخشید آشغاله
بعدم ظرافت نداره مثلا دوطرف روی زمین دو تا میله داره مه به فاصله یه متری مواری هم میذاری خالا جهت حفظ تعادل یه میله رابط این دو تا رو بهم وصل میکنه ( میتونید فیلم نصبشو تو پیجشون ببینید) اما این میله رابط سرش متناسب با سر دو تا میله اصلی نیست داخلش نمیره یه طرفش میره اونطرف نمیره مجبور شدیم با چکش اینقدر بزنیم یکم تنگترش کنیم
میله های عمودی فضای خالی داره تو محل اتصال حیر جیر میکنه مجبوری یه جیزی مثل چسب بریزی هب عملا باعث میشه دمونتاژ نشه دیگه
میگم ظرافت نداره تمیز کار نکردن مشخصه دستگاه ندارن پروفیل میگیرن حالا تصادفی ممکنه چندتا میله مجموعه بهم بخورن ممکنه هم نخورن. اصلا مثل فیلم نصبش نیست دختره راحت میله ها رو چفت هم میکنه یعنی دروغ محضه
بعد من میگم یه کامنت مودبانه گذاشتم اصلا بدم میاد حتی طرف بدترین آدمم باشه بهش تو فضای مجازی بی ادبی کنم سوال کردم تشک درست میشه یا کلا نباید میشستم؟ خودتون گفتید قابل شستشو هست، قطعا لوازم نوزاد هم باید قابل شستشو باشه
به یک دقیقه نرسیده بلاکم کردن
بهشون تو واتساپ گفتم خانومه کفت حتما چیزی گفتید گفتم ببین عزیز من الان اگه بهتون منتقل کردم خواستم ایرادات کارو بگم بلاک کردن بجای پاسخ دادن کار خوبی نیست
رنگ اشتباهی فرستادید میگید مرجوعش دو هفته طول میکشه در صورتی که اشتباه کامل از جانب خودتون بوده
تشک خراب شده ابر داخلش پاره پاره و گوله شده میگید با آب داغ شستی در صورتیکه درستش اینه برید نواقص کارو رفع کنید
میله ها سایزاشون نمیخونه بهم میگید شما تنها فردی هستید این مشکلو دارید کامنتا رو ببینید تو پیج، خب عزیزم شما کامنت سوالی مودبانه منو پاک کردی و بلاکم کردی معلومه کامنتای نارضایتی رو نگه نمیدارید
خدایی حال و وقت ندارم وگرنه منم بلدم حالشونو بگیرم

پوله مهم نیست هالو فرض کردن آدم فشار میاره
چسم ترگل جون شب یا فردا از تمام جزییاتش عکس میگیرم گلم
ببین ترگل غصه نخور فایده نداره که کار ما دکتر بردنشونه دیگه کار بیشتری ازمون برنمیاد
دختر من دیروز صبح تا شب مجموعا حدود ۳۰ دقیقه شیر خورد یعنی فاجعه. ولی بی خیال کاری نمیشه کرد. تازه گریه نمیکنه ها بالا هم نمیاره دو دقیقه میمکه با خنده میره عقب صدا درمیاره و بازی میکنه
یعنی منو میخواد دق بده