امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاهای شمالی
#1
دستورای غذاهای خوشمزه ی شمالی رو اینجا می تونید بذارید دوستان Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#2
بادمجان کباب :

خب یعنی اگر کسی بفهمه من اینجا دستور ی غذایی نوشتم حتما شاخ در میاره

بادمجون کباب اصلا کاری نداره و بی نهایت خوشمزه میشه مخصوصا اگ در کنار گوجه - سیب زمینی - شامی کباب و... باشه .کلا از بس خوشمزه هست با همه چی عالیه حتی با مرغ - مخصوصا تابستونا با سالاد شیرازی یا ماست خیار ............. وای سر صبح دلم رفت
چند روش میشه درست کرد
یکی اینکه بادمجون ک پوست گرفتین از قسمت شکمش ی برشی عمودی بزنین ( ی مقدرا از بالا و پایین برش نخوره ک بادمجون کاملا باز نشه ) - بعدبادمجون سرخ کنین - بعد سرخ کردن اروم قسمت برش خورده باز کنید و مواد شکم پری داخلش بزارین
ی روش اینکه که بادمجون سرخ کنید و بعد مواد شکم پری کنارش اضافه کنید .

حالا داخلش یا همون موادش چیه :
پیاز
اناردون
سبزی های معطر که در شمال بهش میگن دلال
کنجد
گردو
زرشک
رب انار یا ی رب ترش
البته گردو . کنجد.زرشک اینا دل بخواه و میتونین هم نریزین بستگی به سلیقه شما داره.
همه ی این مواد کمی تفت میدین و میریزین داخل بادمجون و اروم میزارین داخل ماهیتابه و کمی بپزه
خیلی میشه باهاش مانور داد - مثلا گوجه به صورت پوره در بیارین بریزین داخل ماهیتابه و بادمجونای شکم پری اماده بچنین روش و بزارین کمی بپزه - یا میتونین خشک سرو کنین - مجلسی اینکه داخلش پر کنید ولی برای تنبلی میشه کنارش مواد بزارین
میشه گوشت چرخ کرده هم به مواد اضافه کرد که در این صورت خودش به تنهایی ی غذای کامل میشه
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، Almam، Arezoo1984، Elham67، nona، Rose، saba، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیدا، لیدان
پاسخ
#3
ما تو تبریز به این غذا میگیم قارنی یاریخ Big Grin یعنی بادمجون شکم پاره Big Grin خیلی خوشمزه س ممنون ندایا جان Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#4
شکم پاره  Big Grin Big Grin Big Grin  چ جالب

بله ما مخصوصا مخصوصاااااا کدو پلو داشته باشیم که حتما باید بادمجون شکم پر بخوریم و بعدش بترکیم از خوردن زیاد Smile Smile Smile Smile
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Mari90، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#5
نوش جونتون Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#6
بچه‌ها اگه سبزی دلال ندارین یا کنجد و زرشک که دوست مون گفت نریزید ولی گردو پیاز و رب انار مواد اصلی ش هست بریزید و حتما درست کنید خیلی خوشمزه میشه.
الما اون بادمجون شکم پر که بعضی ها درست می کنن فرق داره این اصلا طعمش یه جور دیگه ست .
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#7
بچه ها دستور مرغ شکم پر میدین
البته سبزی شمالی ندارم با همین سبزی های در دسترس
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
#8
ندا جون من خیلی کامل نمیدونم ولی چیزایی ک دیدم اینه که از پیاز - گردو - آلو - برگ قیسی - ناردون - سبزی ( دلال) - رب انار و ...داخل شکم مرغ میزاریم - یا میتونین مرغ بدوزید ولی بنظرم لازم نیست - یا اینکه انتهاشو ی سیب زمینی خوب بشورین - مواد که داخل مرغ ریختین اخرش سیب زمینی بزارین که مواد نریزه ( البته بازم نیاز نیس ب نظرم )

مامان خودمو اول قبل اینک مواد داخلش بریزه مرغ سرخ میکنه قشنگ بعد مواد میریزه و میزاره مرغ بپزه

حالا کامل ترشو دوستای قشنگم میان میگن
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
#9
ما برگ قیصی نمیریزیم
رب آلوچه، رب ازگیل و رب انار میریزیم و گردو و پیاز داغ و اناردون خشک و پودر شده، کمی شکر جهت تلطیف اینهمه ترشی و سبزی‌ها. بعدم تفت میدیم همه رو.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
#10
مرسی بچه ها
خب کجا میپزین تو فر یا قابلمه؟
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان