امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک ساده (همه کاره)
#1
کیک ساده (همه کاره)
این کیک واسه همه چی میشه استفاده شه ،کاکائو بزنی ،مغز بهش اضافه کنی یا برای خامه کشی استفاده کنی .
۴ عدد تخم مرغ
۱۸۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۳ بار الک شده
۴۰ گرم آبجوش و ۴۰ گرم روغن مایع
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل مقداری
اگه خواستی شکلاتی باشه ۳ قاشق پودر کاکائو اضافه کن و از آرد ۳ قاشق کم کن
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور تند میزنیم،به صورت بارانی شکر اضافه میکنیم ۳ دقیقه دیگه میزنیم، بعد آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مخلوط آرد رو اضافه میکنیم توی ۳ مرحله و با لیسک فولد میکنیم توی قالب میریزیم ک چرب کردیم از قبل ،قالب ۲۲ سانت میان تهی یا ۲۰ سانت معمولی
توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت
میزان شکر رو میتونید کم و زیاد کنید بسته به ذائقه ،اگه برا خامه کشی هست که ۱۱۰ گرم شکر کافیه
اگر مغزیجات اضافه میکنی ،اول توی یه قاشق آرد بغلتانید بعد به مخلوط کیک اضافه کن که ته نشین نشه مغزیجات

[تصویر:  20210712_231045962_9if0.png]
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، Almam، Rose، youtab، آوین، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، مینو، ندایا، پری سیما
پاسخ
#2
مرسییییییییییییییییی هنرمند دوست داشتنی  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
#3
[تصویر:  20211202_193948727_c3ok.png]
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Rose، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، پری سیما
پاسخ
#4
نسیمه جان من بااین دستور به جای آب،شیر میزنم نرمتر میشه
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
#5
[تصویر:  20210511_232822419_4pmm.png]

اینم نارگیلی هست که ۸ قاشق پودر نارگیل در آخر به موادمون اضافه میکنیم

قربونت یوتاب جونم ♡
فاطمه جون من چون معمولا شیر ندارم تو خونه ،آب میزنم
اره با شیر خوشمزه تره قطعا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Rose، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، پری سیما
پاسخ
#6
مرسی نسیمه جون. چه کیک خوشگلی Heart
منم یه توصیه میکنم که برای خامه کشی بهتره از دستور کیکهای اسفنجی استفاده شه که خیلی سبکن، بکینگ پودر ندارن، زرده و سفیده جدا زده میشه و کلا به خاطر بافت نرم و پفکیش بیشتر به خامه میاد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، آوین، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
#7
نسیمه جون منم همینو گفتم بجای آب؛ شیر 
اون‌وقت یه سوال منم خیلی وقت ها بخاطر کیک رفتم شیر خریدم  اگر همون اب رو بریزم خوب میشه؟ ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، آوین، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#8
اره بابا،والا من همه کیکی با آب پختم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
#9
کیکای من تو فر خشک میشه بچه ها Sad چه کنم؟؟؟؟
نسیمه معلومه کیک خوشمزه ایه نوش جان عزیزم Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
#10
یه کاسه آب بذار تو فر
اینجوری خشک نمیشه المام
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، آوین، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان