من این کیک رو امروز درست کردم، بافت فوق العاده لطیف و مزه ی فوق العاده جدید و هیجان انگیز و تابستونی داشت... خیلی عجیب بود که با لیمو بشه همچین مزه ای در آورد... انگار یه تارت لیموی خیلی با کیفیت رو بصورت خیلی تضعیف شده و بصورت کیک بخوری 
![[تصویر: Lemon-Velvet-Cake-close-up-photo-of-sing...-plate.jpg]](https://www.rockrecipes.com/wp-content/uploads/2013/09/Lemon-Velvet-Cake-close-up-photo-of-single-slice-on-white-plate.jpg)
مواد لازم
آرد الک شده: ۱و۱/۴ پیمانه
شکر: ۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
نمک: ۱/۸ ق چ
جوش شیرین: ۱/۴ ق چ (به نظرم به جاش میشه 1/2 ق چ بکینگ پودر اضافه تر زد)
روغن زیتون: ۲/۳ پیمانه
ماست یونانی یا همزده: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
اب لیمو ترش تازه: ۳ ق غ (من 5 ق غ ریختم، به نظرم بیشترم میشد جا داشت که طعمش باز قوی تر هم بشه... من خیلی پسندیدم)
پوست رنده شده لیمو: ۱ عدد
طرز تهیه
فر رو در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب ۲۰ سانتی متریتون رو چرب کنید و کاغذ بندازید.
مواد خشک (آرد، شکر،بیکینگ سودا، بیکینگ پودر و نمک) رو با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، ماست و تخم مرغها رو به مخلوط ارد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اب لیمو ترش و پوست لیمو رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوله ای باقی نمونه.
مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزه تا جاییکه که خلال دندون تمیز بیزون بیاد.
بزارید کاملا خنک بشه و روش پودر شکر بریزید و با میوه سرو کنید.
+ این کیک یه گلیز هم داره که من تست نکردم

![[تصویر: Lemon-Velvet-Cake-close-up-photo-of-sing...-plate.jpg]](https://www.rockrecipes.com/wp-content/uploads/2013/09/Lemon-Velvet-Cake-close-up-photo-of-single-slice-on-white-plate.jpg)
مواد لازم
آرد الک شده: ۱و۱/۴ پیمانه
شکر: ۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
نمک: ۱/۸ ق چ
جوش شیرین: ۱/۴ ق چ (به نظرم به جاش میشه 1/2 ق چ بکینگ پودر اضافه تر زد)
روغن زیتون: ۲/۳ پیمانه
ماست یونانی یا همزده: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
اب لیمو ترش تازه: ۳ ق غ (من 5 ق غ ریختم، به نظرم بیشترم میشد جا داشت که طعمش باز قوی تر هم بشه... من خیلی پسندیدم)
پوست رنده شده لیمو: ۱ عدد
طرز تهیه
فر رو در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب ۲۰ سانتی متریتون رو چرب کنید و کاغذ بندازید.
مواد خشک (آرد، شکر،بیکینگ سودا، بیکینگ پودر و نمک) رو با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، ماست و تخم مرغها رو به مخلوط ارد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اب لیمو ترش و پوست لیمو رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوله ای باقی نمونه.
مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزه تا جاییکه که خلال دندون تمیز بیزون بیاد.
بزارید کاملا خنک بشه و روش پودر شکر بریزید و با میوه سرو کنید.
+ این کیک یه گلیز هم داره که من تست نکردم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم