امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن
نونا جون منم یه زمانی خیلی لاغر بودم .وزن ۴۷ با قد ۱۶۵. یه پیشنهادی که دکتر میداد این بود که هر لحظه که سیر شدی و حس کردی دیگه نمیتونی غذا بخوری ،همون زمان یه قاشق دیگه هم بخور. در واقع تنها راهش اینه که شما معدت بزرگ بشه .اینکه میگی از غذایی خوشت بیاد زیاد میخوری ،فایده نداره .باید مداوم بیشتر بخوری اون لحظه ای که سیر شدی حتی شده یه قاشق بیشتر.
از طرفی ممکنه سوخت و ساز بدنت زیاد باشه و هرجی میخوری فرقی نداشته باشه.خواهر من اینجوریه پزشک بهش گفته بود انگار ورزشکارها هستی.

ولی به عنوان کسی که الان وزنش بیشتر شده به نظرم دنبال افزایش وزن نباش.من خودمم نبودم ولی بعد ازدواج با همین سیستم تغذیه چون غذاهای خوشمزه درست میکردم اول شدم ۵۴ و چند سال بعدی رو ۵۸ موندم.و تو بارداری شدم ۷۲ و الانم که زایمان کردم ۶۲ هستم که این ۵ کیلو اضافیه قشنگ مشخصه ذخیره چربی هست و باید کم بشه.
یادمه یه زمانی نصف ساندوچی همبر سیرم میکرد و دیگه نمیتونستم ادامش رو بخورم ولی الان راحت یکی میخورم.باید کم کم معدت رو بزرگ کنی .
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، nona، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی سروناز جون باشه کلم توصیتو گوش میدم ولی شما مشخصا استپ وزنی نداری خوشبختانه Smile ولی خب آره بقول شما من زیاد تمیخورم بقول ستی میان وعده نمیخورم الان وضعیتم جوری شده با بچه تازه دارم ناهار میخورم اینطوری چاقم میخوام بشم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: