امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک ساده (همه کاره)
#21
بنفشه جون من همیشه با ترازو وزن میکنم،دقت نکردم با پیمانه چقد میشه
بارانی ریختن شکر یعنی اینکه همینجوری که همزن داره کار میکنی شما آروم آروم و از بالا شکر رو اضافه کنی مث ریختن قطرات بارون ،همین Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر، نرگس
پاسخ
#22
نسیمه جون فر گازم اسنوا مدل آتریناست باید امتحان کنم نمیدونم اینم کانوکشن داره یا نه
میگم اینجا نمیشه مثلا بیایم از هم بپرسیم انواع کیک رو ؟ من خیلی دوس دارم تزیینات کیکم یاد بگیرم یا مثلا واسه مخملی کردن کیک چیه اون پودرا ک میریزن روش؟ یا نمیشه مثلا عکس ی کیک بفرستیم ب هم کمک کنیم تا عین همونو در بیاریم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#23
سوال دارم
میگم میشه مثلا مواد ویک رو دو برابر کرد؟
دو سوم قالبمون ینی ارتفاعش پر بشه خوبه؟ پخته میشه؟ من چون قالبام بزرگه
یبار کیک پرتقالی درست کردم ارد ۳ لیوان بود واقعا پفشو دوس داشتم
میگم این تور درست میکنن دور کیک میزنن چجوریه؟ چی هست؟ کسی بلده؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#24
(۱۴۰۰/۱۰/۳، ۱۱:۰۷ عصر)Targol نوشته است: با اجازه نسیمه جون دستور کیک سیب و دارچین بدون لبنیات!

تخم مرغ:    چهار عدد
شکر:            یک پیمانه
آب ولرم:      یک پیمانه
روغن:          نصف پیمانه
وانیل:          یک چهارم ق چ
بیکینگ پ:  یک ق چ
آرد:            دو و نیم پیمانه
سیب:          دو عدد
دارچین:      دو ق غ

سیبها رو برش میزنیم. تقریبا ضخامت بیرونیش حدود نیم سانت شه. هر سیب متوسط تقریبا ۱۶-۲۴ برش میشه. روشون یکم دارچین و ترجیحا پودر قند میپاشیم میذاریم کنار.
تخم مرغ و وانیل رو یه مقدار میزنیم، شکر رو کم کم اضافه میکنیم جوری که کلا حدود ۸-۱۰ دقیقه تخم مرغها زده شه. بعد آب رو اضافه و با دور کند چند ثانیه میزنیم، بعد روغن و مجدد چند ثانیه میزنیم.
دارچین و ب پ و آرد رو سه بار الک کرده به مواد تو چند مرحله اضافه و با دور کند همزن میزنیم تا فقط مخلوط شن. مواد رو تو قالب ترجیحا میان تهی ۲۳ سانت میریزم و سیب ها رو روش میچینیم جوری که هر برش یه کوچولو بیاد روی برش قبلی. اینجوری موقع پخت سیب‌ها تو مایه کیک فرو نمیرن.
دمای ۱۸۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه
من تو فر برقی با فن دمای ۱۶۰ میذارم. همون ۴۰ دقیقه.

البته نمیدونم کار درستی کردم همینجا نوشتم یا نه Undecided
مرسی از دستورت ترگل جان
ولی لطفا دستورت رو بذار توی تاپیک خودش

http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=61
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، Targol، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#25
[تصویر:  img_20220911_204601_9p3.jpg]
اینم کیک با دستور نسیمه جوووون (اولین دستور این تاپیک)
خیلیییی عالی و خوشمزه شد
جهت خوشحال سازی خود و گل پسر
من فقط یکم قهوه روش الک کردم خخخخخخ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Heven، sims s، Sufii، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، لیدان، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان