ارسالها: 3,491
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۱
اعتبار:
8,238
دقیقا ستی جان بادوم زمینی تو مرغ عشق منه
منم عاشق تست غذاهای جدیدم
ادویه های جدید
پسر ۱۹ ماه ❤
ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۲ صبح، توسط فلامینگو.)
من تقریبا همه چی دوست دارم. فقط روی کیفیت غذا حساسم.
غذاهای فرهنگای مختلف هم خیلی امتحان میکنم. مثلا یه سری غذاهای امریکای لاتین که با موز سرخ شده درست میشه. در حد قورمه سبزی عاشقشم.
آمااا ادویه وسبک غذاهای آسیایی رو دوست ندارم. مثلا چند وقت پیش سوپ آسیایی گرفتم. داخلش پودر نارگیل بود. اصلااا نتونستم بخورم.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose، Sufii، ستیلیته
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۱۲:۴۷ صبح، توسط Rose.)
البته بچه ها فکر نمی کنم اینکه کسی حالا یکی دو قلم چیز رو نمی خوره، بدسلیقگی باشه... بدغذایی باشه...
من خودم اگه همینی که دوست ندارم رو جلوم بذارن می خورم واقعا... مشکلی باهاش ندارم که حالم بد شه یا نخورم، ولی خب فیوریتم نیست که توی غذاهامون باشه... ولی می دونم حال خیلیا ممکنه بد بشه...
و واقعا هم عاشق طعم های جدید و غذاهای جدیدم (از سوشی تا کله پاچه، از نودل سرخ شده تا مرینید تری یاکی، من واقعا عاشق همه شونم... هر سال حداقل عیدها جشنواره های غذایی دارم، مثل کیک، شیرینی، کباب، غذای ملل و خوباش رو وارد روتین غذایی می کنم... اصلا توی یه ماه، دو ماه غذای تکراری نمی خوریم، الان مثلا قورمه فکر کنم از پارسال تا الان نذاشته بودم!!!! پارسال همین موقع ها تقریبا!!!! یا انواع ادویه ها رو خودم باید بگیرم و تفت بدم و پودر کنم و ترکیبیا رو هم خودم درست کنم...)، اما اصلا با شیرینی توی برنج نمی تونم کنار بیام، با خلال نمی تونم کنار بیام، یعنی با مدل عربی که مغزیجات کامل رو تفت میدم و روی غذا میریزم اکی هستم، ولی خلال که مثل برنج باشه ولی حس دیگه ای توی دهنم ایجاد کنه رو دوست ندارم (ادمها سطح حساسیت های حسی مختلفی دارن (چی گفتم

))... واقعا هم به هیچی تا حالا نه نگفتم یعنی جایی اوردن خوردیم، حتی مثلا قزوین رفتیم اولین کارمون تست همین قیمه نثار و نون چایی و باقلوا پرچمی محشرشون بود توی یه نشست

، اما چون نه خودم نه همسر از این شیرینی و حالت زنده ی پوست مرکبات و ریز بودن خلال ها خوشمون نمیاد، درست نمی کنم... بادوم زمینی و کلا استفاده از کره های مغزیجات که تبدیلشون کنم به خامه (کره + آب) برای ما روتین شده چون من 2 ساله چیزای چرب برام اصلا خوب نیست و خامه و اینا نمی تونم بخورم، و واقعا اینها خودشون ذاتا خوشمزه ان اما کسی که فرضا به بادوم زمینی حساسیت داره و یه حساسیت خیلی شایعی هم هست رو بگیم بدسلیقه اس که نمی خوره، به نظرم درست نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 2,413
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,295 in 1,695 posts
تشکر Given: 7,257
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,860
چرااااا آخه دوست ندارید
به این خوشمزگی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۱:۰۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۱:۰۸ صبح، توسط Rose.)
نسیم به نظر من یکی از دلایل مهمش، سیستم غذایی خانواده اس... و اینکه چه الگوهایی از خانواده گرفتیم...
واقعیتش سمت ما اصلا این مدل غذاها نداشتیم و نداریم!!! یعنی اصلا نخورده بودم تا زمان ازدواج، که چقدرم مثلا غذای مجلسی طور می دوننش، ولی سمت ما اصلا ذائقه ها این مدلی نبود و اصلا تست نکرده بودیم!!!! یعنی اصلا نمی دونستم خلال پوست پرتقال چی هست!!!! کلا توی خونه مون نبوده... یه بار م.ش توی دوران عقد گفت حالا که فصل پرتقاله، این پوستای پرتقال رو سفیدیش رو جدا کن، خشک کن، من فکر کردم برای خودش میخواد... با چه مرارتی انجام دادم، بعد گفت برای پلو استفاده کن!!!

هیچی دیگه، منم ریختم توی تنظیف و از کمد اویزون کردم که لافل به یه دردی بخوره.. جالبه حتی مهم نیست که پسرشون هم دوست نداره!!! شایدم اصلا نمی دونستن، الله اعلم..
بعد مسائل حسی هم مطرحه که خب خیلیامون مشکل داریم چون از بچگی بهش توجه نمیشده و تازه نسل ماهاست که متوجه اهمیتش شده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
صنوبر من کیک رو ب عشق فیلینگ موز و گردو میخورم فقط
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎