امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
چجوری میشه موز دوست نداشت.
آخ آخ
کیک خامه ای رو فقط به عشق فیلینگ موزی میخورم منBig Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، فلامینگو، نسیمه جااان
پاسخ
الهام جان اتفاقا منم چتد وقت پیش اینجوری شد.برنج خیس کردم ولی قرار شد درستش نکنم موند برای پس فردا.طبق تحقیقاتم باید آبشو خالی کنی خیلی کم آب بمونه و نمکم بزنی ولی در کل من وقتی پس فرداش میخواستم بپزمش بو کردمش انچنان بوی خوب برنجو نمیداد.البته بعد از پخت واقعا بویی نمیدادا
دیگه چاره ای نیست اخه برنج پخته شده هم میگن ضرر داره تو یخچال.حالا کدوم کار بهتره رو منم نمیدونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
آهاان پس اشتباه متوجه شدم.چند روز پیش بچه ها توی تاپیک مهمونی داشتن میگفتن از شب قبل مهمونی آبکش میکنن و اوکیه برای یه روز.دو روزم بعید میدونم مشکلی باشه من مامان دوستم براشون کلی برنج آبکش میکرد میرفت مسافرت Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، mahtakhanoum
پاسخ
الهام جون آبکش کن اما دم نکن،بذار یخچال فردا پس فردا دمکنید بخورید نوش جونتون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
راستی رز، من دیر این بحث رو دیدم.
کسی که چند قلم خوراکی خاص رو دوست نداره بدسلیقه نیست؛ حق با توئه. اینجا هم که همه خوش‌سلیقه و خوش‌ذائقه هستن، به خصوص خود تو. و فقط یک نفر رو داریم که خیلی تو غذا بدسلیقه‌ست اونم صنوبره.
گفتم شفاف‌سازی کرده باشم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Sufii، خانم فسقلی، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها لپه قیمه رو میشه از قبل پخت و فریز کرد؟
برای مهمونی و..
پاسخ
اره میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
نسیمه جان، قبلش تفت بدیم؟ چه میزان (یعنی تا چه حد) بپزیم؟
پاسخ
عزیزم من قبلش تفت نمیدم
دیدی عدس رو واسه عدس پلو تا چه حد میپزیم؟
یکم هنوز مغزش سفت باشه ،اطرافش نرم شده
بعد ک خنک شد بسته بندی میکنم
هر موقع خواستم استفاده کنم ،همراه گوشت تفت میدم ۵ دقیقه

osts 
تشکر Given: 5,948
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰ 
اعتبار: 16,467 
میزان اخطار: 0%

#1

۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۱ عصر (آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)

کیک ساده (همه کاره)
این کیک واسه همه چی میشه استفاده شه ،کاکائو بزنی ،مغز بهش اضافه کنی یا برای خامه کشی استفاده کنی .
۴ عدد تخم مرغ 
۱۸۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۳ بار الک شده 
۴۰ گرم آبجوش و ۴۰ گرم روغن مایع 
شکر ۱۵۰ گرم 
وانیل مقداری 
اگه خواستی شکلاتی باشه ۳ قاشق پودر کاکائو اضافه کن و از آرد ۳ قاشق کم کن 
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور تند میزنیم،به صورت بارانی شکر اضافه میکنیم ۳ دقیقه دیگه میزنیم، بعد آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مخلوط آرد رو اضافه میکنیم توی ۳ مرحله و با لیسک فولد میکنیم توی قالب میریزیم ک چرب کردیم از قبل ،قالب ۲۲ سانت میان تهی یا ۲۰ سانت معمولی 
توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت 
میزان شکر رو میتونید کم و زیاد کنید بسته به ذائقه ،اگه برا خامه کشی هست که ۱۱۰ گرم شکر کافیه 
اگر مغزیجات اضافه میکنی ،اول توی یه قاشق آرد بغلتانید بعد به مخلوط کیک اضافه کن که ته نشین نشه مغزیجات

بفرمایید آیسان جان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، آیسان ۹۶، شیدا، پری
پاسخ
نسیمه جان نمیشه اون گرم ها رو به لیوان بگی
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان