ارسالها: 568
موضوعها: 0
تشکر Received:
735 in 260 posts
تشکر Given: 1,199
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۰
اعتبار:
1,121
نرگس من قارچ رو بلانچ میکنم، تو فریز میمونه، اگه همینجوری خام بگذاری سیاه میشه، ولی وقتی بلانچ میکنی سفید میمونه
قارچ هم این صدفی ها که پایه کوتاه هستن، سفید سفید میمونه
سیر رو هم با پوستش تو فریز گذاشتم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، نرگس
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
کدبانوهای گل تا حالا از کیسه پخت استفاده کردید؟
تفاوتی با فویل کشیدن رو ظرف داره؟
ادویه برای مزه دار کردن مرغ بریون مارک خاصی میشناسید؟
ارسالها: 568
موضوعها: 0
تشکر Received:
735 in 260 posts
تشکر Given: 1,199
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۰
اعتبار:
1,121
نرگس جان سیر رو تا ۶-۷ ماه نگه داشتم، ولی قارچ رو در عرض یک ماه مصرف کردم،چون همیشه تو بازار هست، زیاد نگه نمیدارم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• نرگس
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
حامی من سیر حبهای بدون پوست گذاشته بودم بد شد. پس با پوست باشه خوب میمونه؟؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Hamii99
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
بچه ها چرا سیر رو خشک نمیکنید واسه نگه داری ؟؟
من هر دو مدل نگه داشتم
به نظرم طعم سیر خشک شده ،بکر تر میمونه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Hamii99، پری
ارسالها: 568
موضوعها: 0
تشکر Received:
735 in 260 posts
تشکر Given: 1,199
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۰
اعتبار:
1,121
۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۸:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۸:۴۳ عصر، توسط Hamii99.)
ترگل نمیدونم منظورت از بد شدن چیه، ولی برای توی مرغ استفاده میکنم با سیر تازه فرقی نمیکنه، تو کشک و بادمجان و میرزاق*ا*س*می هم رنده میکنم یه حرارت که بهش میخوره دقیقاً مثل سیر تازه سفید میشه و بوی سیر در میاد،ولی خب کمی هم اولش که از فریز در میاری حالت یخ زده است
نسیمه من مامانم پودر سیر درست میکنه برای اون خشک میکنه، ولی یعنی حبه ها رو سالم خشک کنیم؟ میشه؟
سلین جان ببخش من اطلاعی ندارم، ولی مرغ بریون رو تو خیابون دیدم به نظرم اصلش همون فلفل دلمه ای و پیاز و رزماری و زردچوبه فراوان زدن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
اره عزیزم
وقتی سیر رو میگیری ،شاخه ش رو از بیخ نچینی ،یکم شاخه ش بلند بمونه
سیر ها رو بپیچی بهم
یا با نخ وصل کنی بهم ،آویزون کنی یه گوشه
وقتی خشک شد،جمع کن ،هر موقع خواستی استفاده کنی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، Hamii99
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
عزیزم اگه همون آویزون نگه داری ،ک هوا بهش برسه
پوک نمیشه
تو کیسه در بسته نگه ندار
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Hamii99