موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آرامش جان آهن با شیر تاثیرش کم میشه... باید یک ساعت (حداقل) قبل و بعدش چیزی نخوره بچه... بخصوص لبنیات...
بچه تون چند وقتشه؟ اگه دکترش گفته میتونه آب بخوره، بعدش آب بده شاید خورد؟ اینجوری بعدها که دندونشم دربیاد دهانش تمیز می مونه و خوبه براش...
راستی نونا جون دندون دخترت در اومد؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
نونا سرهمی گرفتی ۱۲۰۰...واقعا از جنس چی بود مگه
من این چکش رو دیده بودم عاشقش شدم خریدم یادش بخیر ۹۰ تومن بود پارسال.
بچه ها اقتصادی میخواین اسباب بازی بخرین اقابزرگ برید بخرید یا ازسایتش.البته هولی تویز نداره.مغازه اطرافشم خوبه قیمتاش.
پسردار ها از ماشین غافل نشن هرچه تندتر بره بهتر.توپ هم بگیرید.بلز.ارگ حیوانات.
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
آرامش جان این آهنی که شما میدی با شیر تداخل داره تو آبمیوه حل کن بهش بده بالا نیاره عزیزم. آهن رو اشتها هیلی تاثیر داره
رز جون بله دو تای پایین دراومد الان یدونه از بالا داره درمیاد گویا البته نمیتونم ببینم ولی وقتی گازم میگیره افتضاح دردم میگیره ازون لحاظ میگم دوباره کرم شقاق رو دارم میزنم
شمیم جون بله والا خودمم موندم تو کفش ازین سرهمیاست که داخلش پشم داره الان شستمش دخترمو که خوابوندم مارکشو میگم چیه. والا تهش در حد ۵۰۰-۶۰۰ بنظرم میرزید
سرهمی پاییزه هاش کف قیمتش ۷۰۰ بود، چی بگم والا
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
مبارک باشه عزیزم
آره لباس خیلی گرونه... البته منم هیچوقت اینقدر هزینه نکردم و نمی تونمم اینقدر هزینه کنم ولی مشخصه که گرون شدن حساااابی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
والا رز جون لباس افتضاح گرونه حالا نمیدونم مثلا یال پیشم همین بود یا الان اینطور شده
من خودم خیلی لباس نخریدم، تقریبا تمام لباسا یا هدیه بود یا خواهر شوهرم داد ( یسریا که نو بود از اول ازدواج به نیت دختر دار شدن دخترونه گرفته بود بلااستفاده مونده بود یسریا هم استفاده شده تمیز بود که من مشکلی نداشتم استفاده کنم) یسریام خواهرزاده برادرزاده های خودم دادن، شاید مجموعا خودم ده تا لباس کرفتم همشم بادی آستین کوتاه ولی هربار سفارش دادم پک سه تایی یا پک پنج تایی زیر ۴۰۰ و ۶۰۰ نیفتاد بسته به تعدادش.
اباس زمستونیا رو مادر شوهرم گرفته بود دو سه تا سرهمی ضخیم تو کرک، نمیدونم چرا حواسش نبوده ۹-۱۲ ماه گرفته در صورتیکه دختر من ۶-۹ میشه زمستون، تقریبا یه پنج شش سانت اضافیه قدی، برای همین کفتم برم بخرم، راستش تو فکرم نمیگنجید اینقدر گرون باشه مدل ۷۰۰ تومنیش زیپ دار یه طرفه بود احساس کردیم پوشوندنش سخته.
خلاصه که واقعا دوره و زمونه سختی شده
عصاره گیری دیگه چیه شما گفتید خیلی مناسب گرفتید ۵۰-۶۰ تومن
منم اصلا مارک معروف نگرفتم ارزونترینش mama&papa بود گرفتم دوبست و خورده ای
واقعا از دیتشون همه چی در رفته دیگه خاک بر سرا