امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی رز جون که باز به داد رسیدی Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۶:۱۰ صبح)nona نوشته است: آرامش جان دیگه ماشالا هفت ماهش تموم شده فک کنم یواش یواش میتونه بشینه ( مامانای بزرگتر بهتر میدونن) اما اگه نشینه هم مهم نیست از همون اولم میشد رو صندلی غذا بنشونیش ( چند صفحه قبل من سوال کردم بچه ها و رز جان گفتن از همون اول بنشون) بذارش موقع غذا رو‌صندلی غذا کم کم متوجه میشه وقتی اینجا میشینم یعنی باید غذا بخورم
قطره آهنی که میدی حتما چک کن تداخل با شیر نداشته باشه عزیزم
پیج خانم دکتر شادی السادات مدرسی رو تو اینستا تونستی ببین قشنگ همه قطره های آهنو تو هایلایت معرفی کرده
من فلیپ میدم بنظر طعم خاصی نداره هیچ اسانسی هم نداره عوضش با شیر تداخلی نداره اینا رو چک کن
ببین بلاخره باید قطره هاشو بخوره حالا به هر شیوه ممکن
سرلاک خوری بعیده خود بچه بتونه دست بگیره تو این سن شما باید بدی
البته خودت میگی همه روشا رو رفتی Sad

برای غذا صفحه غذای کودک رو همینجا داریم ببین

عزیزم صندلی غذا حتما باید بگیرم پس....
قطره اهن لیپوفر بهش میدم، البته با شیر تو خواب قاطی میکنم بهش میدم. چون همینجوری صد در صد بالا میاره
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان آهن با شیر تاثیرش کم میشه... باید یک ساعت (حداقل) قبل و بعدش چیزی نخوره بچه... بخصوص لبنیات...
بچه تون چند وقتشه؟ اگه دکترش گفته میتونه آب بخوره، بعدش آب بده شاید خورد؟ اینجوری بعدها که دندونشم دربیاد دهانش تمیز می مونه و خوبه براش...

راستی نونا جون دندون دخترت در اومد؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۳، ۱۱:۰۴ عصر)Rose نوشته است: آرامش جان آهن با شیر تاثیرش کم میشه... باید یک ساعت (حداقل) قبل و بعدش چیزی نخوره بچه... بخصوص لبنیات...
بچه تون چند وقتشه؟ اگه دکترش گفته میتونه آب بخوره، بعدش آب بده شاید خورد؟ اینجوری بعدها که دندونشم دربیاد دهانش تمیز می مونه و خوبه براش...

راستی نونا جون دندون دخترت در اومد؟

رز جان پسر من ۷ ماهشه ولی از اول هر قطره ای میتورد سریعا وحشتناک بالا مسورد ... دکار گفت با شیرخشک بده بخوره
شاید اهنش کم رو اشتهاش اثر داره... اخه دکتر گفت طبیعیه ک نمیخوره... اما دیگ انقد...؟؟
اصن نمیتونم به بقیه هم بگم چون سریعا واکنش نشون میدن که خیلی حساسی و بابا انقد حساس نباش
  • liyane، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا سرهمی گرفتی ۱۲۰۰...واقعا از جنس چی بود مگه
من این چکش رو دیده بودم عاشقش شدم خریدم یادش بخیر ۹۰ تومن بود پارسال.
بچه ها اقتصادی میخواین اسباب بازی بخرین اقابزرگ برید بخرید یا ازسایتش.البته هولی تویز نداره.مغازه اطرافشم خوبه قیمتاش.
پسردار ها از ماشین غافل نشن هرچه تندتر بره بهتر.توپ هم بگیرید.بلز.ارگ حیوانات.
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان این آهنی که شما میدی با شیر تداخل داره تو آبمیوه حل کن بهش بده بالا نیاره عزیزم. آهن رو اشتها هیلی تاثیر داره
رز جون بله دو تای پایین دراومد الان یدونه از بالا داره درمیاد گویا البته نمیتونم ببینم ولی وقتی گازم میگیره افتضاح دردم میگیره ازون لحاظ میگم دوباره کرم شقاق رو دارم میزنم
شمیم جون بله والا خودمم موندم تو کفش ازین سرهمیاست که داخلش پشم داره الان شستمش دخترمو که خوابوندم مارکشو میگم چیه. والا تهش در حد ۵۰۰-۶۰۰ بنظرم میرزید
سرهمی پاییزه هاش کف قیمتش ۷۰۰ بود، چی بگم والا
  • 2015، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارک باشه عزیزم Smile

آره لباس خیلی گرونه... البته منم هیچوقت اینقدر هزینه نکردم و نمی تونمم اینقدر هزینه کنم ولی مشخصه که گرون شدن حساااابی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون fiorella هست
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۴، ۱۲:۳۳ صبح)nona نوشته است: آرامش جان این آهنی که شما میدی با شیر تداخل داره تو آبمیوه حل کن بهش بده بالا نیاره عزیزم. آهن رو اشتها هیلی تاثیر داره
رز جون بله دو تای پایین دراومد الان یدونه از بالا داره درمیاد گویا البته نمیتونم ببینم ولی وقتی گازم میگیره افتضاح دردم میگیره ازون لحاظ میگم دوباره کرم شقاق رو دارم میزنم
شمیم جون بله والا خودمم موندم تو کفش ازین سرهمیاست که داخلش پشم داره الان شستمش دخترمو که خوابوندم مارکشو میگم چیه. والا تهش در حد ۵۰۰-۶۰۰ بنظرم میرزید
سرهمی پاییزه هاش کف قیمتش ۷۰۰ بود، چی بگم والا
عزیزم ابمیوه که اصلا نمیخوره... جالب ک دکترش این مارک گفت. چه مادکی میشناسی گلم که تداخل نداشته باشه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
والا رز جون لباس افتضاح گرونه حالا نمیدونم مثلا یال پیشم همین بود یا الان اینطور شده
من خودم خیلی لباس نخریدم، تقریبا تمام لباسا یا هدیه بود یا خواهر شوهرم داد ( یسریا که نو بود از اول ازدواج به نیت دختر دار شدن دخترونه گرفته بود بلااستفاده مونده بود یسریا هم استفاده شده تمیز بود که من مشکلی نداشتم استفاده کنم) یسریام خواهرزاده برادرزاده های خودم دادن، شاید مجموعا خودم ده تا لباس کرفتم همشم بادی آستین کوتاه ولی هربار سفارش دادم پک سه تایی یا پک پنج تایی زیر ۴۰۰ و ۶۰۰ نیفتاد بسته به تعدادش.
اباس زمستونیا رو مادر شوهرم گرفته بود دو سه تا سرهمی ضخیم تو کرک، نمیدونم چرا حواسش نبوده ۹-۱۲ ماه گرفته در صورتیکه دختر من ۶-۹ میشه زمستون، تقریبا یه پنج شش سانت اضافیه قدی، برای همین کفتم برم بخرم، راستش تو فکرم نمیگنجید اینقدر گرون باشه مدل ۷۰۰ تومنیش زیپ دار یه طرفه بود احساس کردیم پوشوندنش سخته.
خلاصه که واقعا دوره و زمونه سختی شده
عصاره گیری دیگه چیه شما گفتید خیلی مناسب گرفتید ۵۰-۶۰ تومن
منم اصلا مارک معروف نگرفتم ارزونترینش mama&papa بود گرفتم دوبست و خورده ای
واقعا از دیتشون همه چی در رفته دیگه خاک بر سرا
  • 2015، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان