امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
سودا منم الان رفتم رژیمتو خوندم
من اینو تو یه روز بخورم قشنگ دو کیلو چاق میشم
بربری !! Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • سِودا، شیدا، نرگس
پاسخ
وای سودا یه قاشق غذاخوری شکر با چای صبحانه یکم زیاده ها
خدای نکرده قندت بالا میره
  • سِودا
پاسخ
بچه ها یه چیزی هست فقط میتونم بیام اینجا بهش اعتراف کنم Big Grin خ ش من قبل بارداریش حدود ۵۸ کیلو بود. لاغر بود ولی خوش استیل هم نبود. خلاصه بعد بارداریش کلی رژیم خفن گرفت. اول رژیم کتو گرفت.‌بعد کالری شماری کرد. بعد رژیم غفاری گرفت. بدنشو ترکوند ولی هرطور شده خودشو لاغر کرد. الان شده ۵۵ :||| یعنی میبینیش انگار داری یه دختر ۲۵ ساله رو نگاه میکنی. تیپ های تینیجری و جوانانه هم میزنه. اصلا انگار نه انگار بچه داره.
الان تو تثبیت وزنه.‌هر دفعه میاد خونه مامانش ۳-۴ روز هرچی دلش بخواد میخوره،بعد که برگشت خونش اون ۱-۲ کیلویی که زیاد شده بود رو کم میکنه و حتی از هفته قبلشم لاغرتر میشه.
حقیقتا بهش حسودیم میشه Big Grin نمیدونم این همه انرژی و انگیزه واسه حفظ اندامشو از کجا میاره.

آها اینم بگم. میخوام همین فردا از دکتر عاصمی رژیم بگیرم و احتمالا از پس فردا شروع کنم.
  • Almam، Nedaaa28، Targol، سِودا، نسیمه جااان
پاسخ
سودا جان تو مربی بدنسازی هستی؟
-------

آلمام جان برای رژیم سریع تا عید مصرف قندت رو کامل قطع کن. یعنی شکر صفر. شیرینی صفر. مربا ... عسل ... کامل حذف کن ... حذف قند خیلی سریع و تضمینی وزن رو پایین میاره ...
اگه به نون جو دسترسی داری به جای نون سفید نون جو بخور. در مواقع ضروری هم نون سنگگ بخور. بربری و نونای دیگه نخور ... نون جو رو با جو دوسر هم میتونی درست کنی. حتی شیرینی هم هوس کردی با جو دوسر میتونی پنکیک درست کنی نهایت با یه ذره عسل بخوری ...
ورزش تو وزن بالا راحت نیست. الان رژیم برات مفیدتره. ولی ورزش انگیزتو برای رژیم بیشتر میکنه. هر ورزش که میتونی حتی رقص یا پیاده روی سبک هم تو این مدت اکیه ....

-----------------------------------
بچه ها یکی از دوستام انواع رژیما رو امتحان کرده ... ولی یه مدته با پیچ داداش آشپزه نواب داره رژیم میگیره و ورزش میکنه خیلی خوب کم کرده ... اصلا ازین رو به اون رو شده ...
  • Almam، سِودا
پاسخ
ممنون فلامینگو جان حتما عمل میکنم به توصیه هات مرسی که وقت گذاشتی برام❤️❤️❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • فلامینگو
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۹، ۱۱:۳۹ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: من که بیخیال بیخیال شدم و بیشترین وزنی که تا به حال داشتم رو دارم و حالممممم از کلمه رژیم بهم میخوره قصدی ام برای رژیم ن داااااا  رررررر ممممممممممم

کار خوبی میکنی زن باردار که نباید رژیم بگیره جانم Sleepy
  • Targol
پاسخ
بچه ها سودا مربی بدنسازیه.‌مرتب و سنگین داره ورزش میکنه. مسلما متابولیسم بدنش با ماها فرق داره. کالری دریافتیش هم با ما فرق داره. واسه همینه که با این مقدار غذا همچنان هم میتونه لاغر بشه.
  • Targol، سِودا، نرگس
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۱۰، ۰۱:۱۹ صبح)Pari نوشته است: الما به عدد وزن نگاه نکن
من سال پیش ۲۹ اسفند تصمیم گرفتم رژیم گرفتم تا عید ۳ کیلو‌کم‌ کردم اما سایز خیلی کم کردم خیلی
انگار قشنگ بادت میخوابه نو اون دو سه هفته اول رژیم
تو‌شروع کن بیخیال نتیجه باش…
Undecided  ۲۹ اسفند که فرداش عیده

منم میخوام کم کنم. عید ایشالله میشم همون ۵۸ نازنینم
  • Pari
پاسخ
یادتونه من چقدر لاغر و خوب بودم.قشششششششنگ تو دوماه اخیر چاق شدم.منم هستم تا عید رو.فقط من اساسی باید رژیم بگیرم تا لاغر شم با نخوردن قند و شیرینی لاغر نمیشم Undecided هق هق
به نظرتون همون قند و شیرینی رو حذف کنم؟
  • **ماهور**، Targol
پاسخ
آره نسیم. برنج هم اگه میخوری حذفش زود خودشو نشون میده.
  • نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان