امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
خواهش میکنم عزیزم  Heart
... 
وااااای بله بله شیدا جوووون Heart
... 
کشک بادمجون
اول بادمجونا رو ورقه ای و نه خیلی نازک برش میزنیم و سرخ میکنیم
بعد توی یه تابه یا قابلمه پیاز داغ ریز درست میکنم و وقتی طلایی شد زردچوبه و یکم فلفل سیاه میزنم و یه تفت کوچولو میدم
بعد توش نعنا خشک میریزم و در حد 1دقیقه تفت میدم که تلخ نشه و میذارم کنار بادمجونارو تو
ی یه کاسه استیل میریزم و یه عالمه گردو اسیاب یا رنده میکنن توش و حسابی با کوشکوب میکوبم (با غذاسازم میشه اما خیلی یه دست و له میشه دوست ندارم خیلی)
بعد بادمجونارو به مواد پیاز دار اضافه میکنن و هم نیزنم تا خوب قاطی هم بشن
بعد کشک رو با اب جوش یکم رقیق میکنم در حد سفتیه ماست و میریزم داخلش
من دوست دارم رنگش تیره بشه و سفید طور نباشه اگه شد نهنا اضافه میکنن باز 
حسابی هم میزنم و درشو دقیقه میذارم تا کشک و بادمحونا باهم خوب قل بزنن 
بعد درشو برمیدارم تا غلیظ بشه و تمام
...

کوکو سبزی 
... 
سبزی فریزری رو 5 دقیقه بیرون نیذارم تا یه کوچولو ول کنه اما ابه اب نشه
بعد با کوشتکوب میکوبمش که از هم باز بشه همونطور یخ زده و اب نندازه که کوکو وا نره
پودری که شد بهش زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر یا سیر رنده، پودر پیاز، نمک، زرشکی که شستی و ابش رفته باشه، گردو اسیاب یا رنده شده میرنم
به ازای هر 300 گرم سبزی 2تا تخم مرغ میزنم
بعد خوووب با چنگال میزنمش 
تابه نچسب رو یکم روغن میریزم و نیذارم خووووب داغ بشه 1نقطه از مواد رو بریز توش اگه جیلیز ولیز کرد وقتشه
بعد همه موادو نیریزم توی تابه و صافش میکنم با لیسک و با شعله زیاد میذارم تا 2،3 دقیقه سرخ بشه بعد درشو میذارم و 5 دقیقه تا روش ببنده
بعد درشو برمیدارم و توی یه بشقاب اندازی بر میگردونم باز نه تابه رو روغن نیریزم و اونور کوکو رو میذارم مف که سرخ بشه
تمام... 
البته برای حفت اینا من برای خودمون بی روغن درست میکنن
لامصب با روغن جیییز دیگه ایه
نووووووووش جوووووون Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elimah، sims s، شیدا
پاسخ
دوستان شیرینی خشک رو میشه فریز کرد؟ طعمش عوض نمیشه؟ اگه راهکاری دارید بگید لطفاً
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
حامی جون توی زیپ کیپی که هواشو کامل گرفتی یا ظرف دردار محکم میشه عزیزم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99
پاسخ
ممنون یوتاب جان
بعد چند ساعت قبل مصرف در بیارم بیرون که نرم بشه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
یوتاب جون ممنون بابت رسپیها:**
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
حامی جون نیم ساعت البته بستگی به بزرگی شیری داره ها
اما من معمولا نیم ساعت جلوتر در میارم از توی ظرف اون تعدادی که میخوامو برمیدارم میذارم توی بشقاب جدا بقیسو میذارم فریزر باز
قشنگ نرم و تازه میشه 
... 
نوش جووووونت شیدا قشنگم  Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، شیدا
پاسخ
ممنون یوتاب عزیزم ^ _ ^
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
الهام جان
http://khanumha.com/showthread.php?tid=2...5#pid46835
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲، ۰۶:۰۱ عصر)Elham67 نوشته است: بچه ها طرز پخت کوکوی لوبیا سبزُ بگین لطفا مرسی

الهام چون من هم طبق این رسپی درست میکنم،  اندازه ها بستگی به خودت داره
لوبیا سبز رو‌ آب پز میکنم، با کمی نمک، کمی له میکنم و تمام آبش رو حتما میگیرم چون شل میشه
سیب زمینی، پیاز، هویج رنده شده رو بهش اضافه میکنم(هر سه خام باشه)
تخم مرغ اضافه میکنم و زعفران فراوان(چون لوبیا پخته شده کمی بوی ناخوشایند ممکنه داشته باشه)، ادویه های همیشگی رو هم که میزنی

بعد کف تابه میریزم، مثل ک*ت*ل*ت نمیشه قالبی درست کنی، مثل کوکوسبزی باید یه دفعه کف تابه درست کنی، ولی خیلی خوشمزه است
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Targol
پاسخ
کدبانوهای گل من تا حالا آلبالو پلو درست نکردم به نطرتون مواد رو لای برنج دم کنم یا جدا ؟
آلبالو فریزیه چه جوری هسته اش رو جدا کنم له نشه؟

و مهمترین سوال من کشمش تو پلو یا خلال پوست پرتقال دوست ندارم به نظرتون طعم البالو پلو برام اوکیه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان