ارسالها: 1,074
موضوعها: 0
تشکر Received:
4,752 in 889 posts
تشکر Given: 10,842
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,682
۱۴۰۲/۱/۳، ۰۱:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۳، ۰۱:۲۵ عصر، توسط artatam.)
سلین جون به نظرم دم کنی خوشمزه تره، آلبالو رو خیلی کم بریز به نظرم ارزش یکبار امتحان کردن رو داره. و پیشنهاد میکنم شربت آلبالو رو نریزی داخل مواد چون هم شیرینش می کنه و هم تهدیگ اختمال سوختنش بالا می ره.
من تا حالا با آلبالوی فریزی درست نکردم.
بله حامی جون مشکلی پیش نمیاد نیم الی یکساعت کافیه.
فقط جوری فریز کن که بوی مواد داخل فریزر رو نگیره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، Hamii99، پری
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
آرتا جان ممنوووون از. لطفت عزیزم ، به پای غذاهای خوشمزه شما نمیرسید که❤️❤️❤️
عزیزم پیاز و هویج رو خلالی خرد کردم بعد آبپز کردم کامل ، فقط مراقب باش موقع آبکش کردن هویجا خرد نشن ، بعد تو روغن داغ سرخشون کن با زعفرون دمکرده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• artatam
ارسالها: 6,736
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
16,123
نه تند نیستن
بجز خشک کردن گزینه دیگه ای هم وجود داره؟
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۲/۱/۱۳، ۰۷:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۳، ۰۸:۰۰ عصر، توسط Sufii.)
رخشید میتونی ترشی درست کنی باهاشون، ترشی فلفل کبابی...البته من دستورشو بلد نیستم
یا اگه طعمشون خوبه تو روغن زیتون بریز با سیر و رزماری
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، رخشید، ستیلیته
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
رخشید اره میشه
من حلقه ای خورد میکردم قبلا فریز میمر م اماده ریختن توی غذا
میتونی جهت زیبا سازی آشپزخونه هم به نخ بکشی اویزونشون کنی یه گوشه

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• رخشید